VALBORG

idag började dagen med matte prov som jag skit! sen så hade vi data då så körde jag, amanda och anna-karin kull såjävla kul! Sen hade vi rast och sen engelska och nu sitter jag här ny duschad och har face mask :) snart ska jag börja fixa mig och sånt och sen dra till catta där de är grillfest sen ska jag till tullinge och träffa en kompis.. 

du är min ögonsten <3

amazing



Alla pusselbitar faller på plats

tudels

läkar besöket gick bra och fort, känt mig på topp hela dagen med mina nya skor. Det har kommit fram vänner och folk jag inte känner som tycker mina skor va skit fina! :D men imorgon efter skolan ska jag lämna in dom hos skomakaren så får han klacka om dom! Idag hade jag bara 2 lektioner, sjukt skönt! efter skolan tog amanda och jag en sväng till stan och letade skor, amanda fick med sig hem ett jätte fint par gladiatorskor och ja fick med mig mina "pärlor" eller vad jag ska kalla det som jag har på mobilen..Senare så kom sara så fortsatte vi gå på stan och sen drog vi hem till mig en stund och sen till stan igen så köpte jag ett par adidas byxor och sen drog vi till min skola som hade öppet hus, vilken FLOPP säger jag bara!!!! hahah det av inget folk där men men :P efter de mötte vi catta på stan och sedan drog hem till sara och chillade :)


matte prov imorgon, MVG hahahah

Alexander rybak

Alexander rybak kommer vinna melodifestivalen!


090429

Idag börjar jag 09.10 men jag har läkartid 09.00 så jag drar till skolan efter den och sen slutar jag 11.40 så det är skönt sen ska jag plugga lite i skolbibblan och sen dra till stan med sara. Så ser min dag ut idag iaf vad jag vet nu så :)

Gud så pinsamt jag tittar ut så ser jag att mamma har hängt ut flaggan så frågar jag en av min bröder varför flaggar vi ? han ba hm vet inte, jag kanske fyller år ? (a) haha ojdå pinsamt för mig så får se om jag hittar något till han idag på stan. Grattis pär på 21 årsdagen!<3

PANIK

jag har en och en halvtimme kvar sen ska mitt arbete vara inne, just nu sitter jag och ingenting vill funka, känns som att jag ska spy och är svettigt haha näe nu tar jag i men jag är iaf jätte varm och har värsta paniken! jag vill hinna klart med mitt arbete och att det ska vara bra och inte halv färdigt. Men jag ska alltid göra mitt arbete i sista dagen -.- en dåligt vana! Nu så ska jag gå ner och kolla om vi har någon frukt och vatten sen får jag fortsätta..


SKÄRHOLMEN

idag missade jag bussen imorse som jag oftas brukar göra men jag har blivit bättre på det nu men idag så.. jaa.. Skolan gick ju rätt så fort idag och efter den så mötte sara upp mig i tumba centrum så tog vi bussen till skärholmen, trodde jag skulle dö den gick sååå sakta! haha Men att gå med sara i skärholmen va inte kul, hon skulle till samma affär tusen gånger om haha, sen när vi skulle dra så gick vi in i apoteket så kom vi vid preventivmedeln och sånt så gick sara lite framför mig så såg jag att de hängde klamydiatest så jag ba nått i stil med: Men sara skulle inte du köpa klamydia test, det hänger här!!. Jag tror nog alla hörde dte för jag typ halv skrek och sara typ sprang sin väg.. hahha stackarn.. Nu sitter jag hemma och måste göra klart min svenska uppgift den ska vara inne 23.59 ikväll så har ca 2 timmar och 45 min på mig..
en söt kjol från h&m 199kr ( funderar nämligen på att lämna tillbaka den imorgon )



diadem och två nagellack


skor från skopunkten, älskar dom! skulle inte skada om dom va några cm längre men men

plugg och ballar av stål

Nu ligger jag i min säng och halv pluggar medans jag kollar på ballar av stål och vilka ser man inte då ? jo två av mina kompisar sitter där i pubilken :) Att pluggandet aldrig kan ta slut.. men men imorgon efter skolan blir det skärholmen, shopping med sara sitter aldrig fel!



Saknar tiden i tumba!

huvudvärk

har haft huvudvärk hela dagen jag orkar inte mer!!! det gör bara förjävligt ont och jag vet inte vad jag ska ta mig till längre. Men jag fick just iväg min bror att köpa alvedon eller nått för jag klara inte av de längre. jag som skulle ha pluggat idag men så har du ju inte blivit försökte sova bort huvudvärken men det gick inte så bra för när jag vaknade igen hade jag fortfarande sprängande huvudvärk..

090427

nationella speaking och sen hallunda och se någon film ? alla ettor i tumba gumnasium ska dit så, skiver mer när jag kommer hem bye

god natt

Idag har jag inte gjort så mkt har bott i min säng med min sötnos fia.. En gång i vecka tar jag de lugnt och vilken dag passar inte bättre än en söndag ? men men ska väl sova snart har nationella imorgon kl 10.00 då jag har muntliga i engelska med roza.. sen ska min klass o jag till hallunda, tror jag de va och göra nått kommer inte ihåg något besök på nått ställe skulle jag tro.. efter skolan ska jag iaf till min bror och hämta lite pengar och sen dra hem och fin putsa svenska arbetet som ska va inne på tisdag.. Nu ligger min hund molly snarkar på golvet och har gjort de någon timma nu och nyss började fia som ligger vid mina fötter också snarka :P tror jag ska joina dom

fia, min bebis



sötnos <3


älskar min fia

vardags lyx

I fredags så köpte jag hem lite godsaker till håret och till ansiktet och lösnaglar :)



jag verkligen älskar lee stafford's serien!  det vart shampoo, balsam, dry shampoo och poker straight. Dry shampoo har man för att få bort det "fettiga" i hårbotten.. För mitt hår är väligt slitet just nu och det sliter det bara mer om man tvättar det för ofta så därför är dry shampoo jätte bra. Poker straight gör så att håret glänser fint och det luktar gott, de är även skydd mot solen.  Dom kostar runt 80-100kr st.

Valborg

jag längtar till valborg, jag har dock skola då på dagen men den ska jag nog skita i för vi har matte prov och jag vet knappt vad vi håller på med så. Så jag tänkte förbereda här hemma och sånt för senare vid 6 tiden lr nått kommer sara, denise, melinda, catta och sabbe hit för då ska vi grilla på min baksida och ha det trevligt sen så ska vi dra ner till stan i södertälje till maren för att kolla brasan eller nått sånt sen så får vi se vad som händer. LÄNGTAR!!!

jag mår bättre nu

För första gången sens jag gjorde slut med mitt ex som typ var för ca 5-6 veckor sen så kände jag när jag vaknade att jag saknade han. Vi hade inte bara dålig tider när vi bråkade vi hade också bra och fina tider men de va bråken som tog över och som fick mig att säga stopp. Jag tänkte inte inte sitta och ta massa skit för saker som inte ens stämde, att han inte kunde lita på mig förstår jag inte. Jag ville inte varje helg sitta och lyssna på när han skriker på mig, jag borde ha stått på mig och försvarat mig men jag satt bara där helt tyst som en mus och bara ville försvinna. Tankarna jag hade i huvet när han skrek på mig va, varför tillåter jag det här?  varför fattar du inte att det aldrig kommer att ta ett slut? skulle han våga slå till mig ?   efter 3-4 månader som jag halvt hade bott där fick de va nog, jag tog mina saker och drog. Dom som hjälpte mig med att lämna han var min pappa, mina bröder och denise. Det är dom jag har att tack som har hjälpt mig och när jag mått dåligt. Jag hade nog aldrig klarat det själv,men jag mår så mycket bättre nu!  Du ska aldrig vara i ett förhållande när det itne känns rätt, ta dig ut de innan de är försent.


Dom här rosorna fick jag hem skickat av han efter någon vecka efter att jag gjorde slut


BILDER FRÅN HELGEN

sara, jadu ;)


sabbe


jag och sabbes rygg


GRYMT äcklig bild :O


lördags, jag och denise va lite rich ;) kolla mina fina naglar som jag fixade

090425

Igår va jag och grillade på malmsjön med sara och sabbe, lägger in våra sexiga bilder sen när jag kommer hem :) Efter de drog sara och jag till donken tog en kaffe sen drog jag hem till denise och sov över där.. Idag har vi itne gjort så mkt förutom att vi har solat lite på hennes balkong, slingat mitt hår, haft face mask och lagt lösnaglar..  Vi får se vad som händer ikväll kankse ska till tumba och träffa en kompis annars blir jag nog kvar hos denise :) och ikväll lägger jag in bilder från igår och idag byee

galet trött

Galet trött är man nu alltså! Drog till skolan så jag va där vid 11, fick med mig sara så hon va med mig tills jag började så det vart inte så mkt pluggande som va tänkt men men får väl ta och plugga i helgen. Gästerna skulle tydligen komma vid 6 tiden så då stod jag, andras och isabell och serverade välkomsdrinkar och någon äcklig sak som luktade illa, plommon, ädelost och valnötter :) efter en halv timme åkte förrätten fram och så fortsatte de.. Underkvällens gång så var det 3 tjejer och en kille som spelade lite teater och sjöng, det va skit kul och se på och dom va bra :) Vi fick sluta 20 över 9 och då va jag helt slut i bena.. men nu ligger jag här i min säng och ska snart sova.

Varmrätten


underhållarna för kvällen, dålig bild men nått iaf

medina

Igår när jag va med sara så satt  jag och sjöng på den, sara dog igarv :P men de förstår jag

lat mask

jag har inte orkat göra ett skit efter skolan har bara vart hem och gjort ingenting ? jag skulle ha pluggat men det har såklart inte bilvit av:/ men jag börjar halv två imorgon så tänkte dra till skolans bibbla plugga vid 11 tiden för om jag är hemma får jag INGENTING gjort såå.. Nu sitter jag vid datan och är trött och har huvudvärk.. not fun!

090422

God morgon

Nu sitter jag här halv vaken och vet inte vad jag ska ta mig till, är sjukt trött vill bara somna om.. Men i stället bestämmer jag mig för att komma lite senare idag och tar en senare buss, men dte kan betyda jag får göra nått skit jobb i köket sen men jag orkar inte bry mig, JAG ÄR TRÖTT!!! Tänkte gå ner och äta frukost, först gången på riktigt länge..


natti

Imorgon ska jag upp kl 06.00 och sedan ta 07.08 bussen från mig till stan och sen taa tåget i skolan, börjar kl 08.00 längtar ju verkligen inte till imorgon kan jag ju säga. Men i morgon får vi 80 gäster så det blir kul, massa matlagning och kanske blir lite servering också. Efter skolan måste jag plugga till nått tråk svensk läxa -.- men allt är ju inte kul här i världen.. För på torsdag kommer jag inte kunna plugga nått eller jo om jg går upp tidigare så, för jag börjar kl 13.00 och slutar 22.00 på torsdag.


Nu ska jag sova, godnatt!

090421

Idag började jag 10 och de va skit skönt! sen rullade dagen segt fram och efter skolan träffade jag sara och vi drog till stan och där köpte jag som hm vet itne vad jag ska kalla de men, idag har sara och jag gjort våra mobiler fina :P lägger in en bild så ni förstår mer! haha



ÄR INTE KLAR


jag är KÄR!

jag har blivit kär, denna sötnos tror jag att jag ska köpa på sommarlovet, iaf få den av pappa (a) man måste ju belöna sig själv ibland och det finns ju inget bättre tillfälle på sommarlovet. Efter att slutat skolan och få lov så finns de inget bättre med en present:D

love flowers and bags

den ser lite tantig ut men jag gillar den konstigt nog

ÅÅÅÅÅÅÅH!

jag missade bussen och ni som känner mig bra så har jag ett jävla humör så jag vart bara så sur och stannade hemma, men nu ångrar jag det!!! JAG VILL DIT!!!! men en kompis ska tid och ta en bild åt mig (A)

FLO RIDA



Den här bilden säger ju allt, allt jag ska göra idag iaf med melinda catta och jennifer! Får se om man får några bra bilder:) ha en undrbar dag alla och sitt inte inne det r ju sååååååå fint väder! :)

I helgen

catta som sagt sov över hos mig från fredag till lördag och vi 6 tiden åkte vi upp till hennes pappas resturang och vi fick jobba lite diska och sånt ;) sen vid 10 tiden drog vi hem till catta och kollade på tv och somnade vid ett tiden.. Sen på Söndagen gjorde vi inte så mkt men vi va färdig fixade och allt vid 4 och då tänkte vi dra och spela fotboll i Wasaparken men sen vart det ändrade planer så vi drog till hennes pappas resturang och åt och va där ett tag tills dom öppnade och sen drog vi och ungarna till catta och hade film kväll med coca cola, chips och allt! riktigt mysigt.. På söndagen va jag morgon pigg och tänkte åka hem för att slinga håret men där vart det också ändrade planer:P inget går som man vill slutade med att jag sov bort hela dagen, skit skönt!!

catta ifrån lördags efter vi hade vart på resturangen


Denna goda glass köpte jag när jag väntade på bussen i igår
 

Fick med mig lite saker från stan också..

KUNGEN

kanye west
och hans girl är ju bara såå snygga tillsammans! Älskar att båda har likadan frisyr, att hon som tjej har snaggat är ju bara så snyggt hon passar i det så bra. Och vem älskar inte kanye ? finns inget bättre än hans musik, LOVE! 





Denna låt har jag som ringsignal på mobilen


DISSAR NR

Jag fick det här nr av min kompis för någon vecka sen, så j*vla klockrent! Iaf någon som raggar på dig och vill ha ditt nr och du vill inte ge det till den personen kan du alltid ge det här nr 0705114966, men då ska du se till att personen inte ringer upp dig lr nått när du är i närheten för då blir det pinsamt ni förstår vad jag menar när ni testar och ringer det här nr ;)


Halo

orkar inte riktigt blogga idag blir mer imorgon men här kommer en video med två underbara tjejer, skit duktiga på att sjunga :)

BRING ME SEXY BACK, YEAAH!


bilder från igår och dagens outfit

Melinda när vi väntar på förrätten


Melinda & catta på tåget till södertälje, love you girls ;)


Catta the lipstick girl


Tunika från VILA och skärpet från h&m


jeans tightsen från VILA


Skorna från din sko, lite förstora för mig!

Medina sagoland


090417

Igår efter skolan så träffade jag catta på centeralen och vi tog en sväng i stan och efter en halvtimme kommer melinda så drog vi till bibblan och vi satt väl där kasnke en kvart om ens de. Sen bestämde vi oss för att åka upp till stockholm och äta på cattas pappas resturang, skit gott!!! efter de så drog vi tillbaka till södertälje och va väl hemma vid 10 tiden.. Juste fick en sov gäst här också ;) men hon ligger och sover fortfarande..

Senare idag ska vi dra till någon skola om jag minns rätt och hälsa på några och ikväll ska catta och jag o kanske melinda dra till cattas pappas resturang och sedan dra hem till hennes pappa och vara barnvakt, så kul ska jag ha det idag:P

090416

Just nu är jag i skolan, har just haft matte och det sög jag tror fan jag ger upp det! Nu har vi iaf data och det går bara allmänt segt men det är chill man kan ju sitta och göra ltie vad man vill så ska inte klaga.. Efter skolan idag ska jag och melinda dra och plugga som vi skulle ha gjort i går  men det blev aldrig av sen ska vi nog gymma också om min pappa kan komma med kläder till mig sen :)

 Igår så kom catta till skolan och va med mig, alltid lika kul att träffa henne man blir så glad. Hon är mitt lyckopiller! Efter skolan skulle jag ha pluggat med melinda men det slutade med att jag va hemma och mådde illa och föröskte plugga men det gick inte fullt så bra, som vanligt alltså..


NELLY

Nelly.se har fått in många fina klänningar, här kommer några av mina favoriter

Favorit nr 1



2.


3.


4.


5.


Vilken är din favorit ? :)

090415

Igår var de första skoldagen efter påsklovet, dagen gick anmällt seg men slutade runt halv 4 och sen drog jag till gymmet med melinda och fyfan va duktiga vi var! sen drog  jag hem och gjorde inte så mkt mer.  Idag så äre också skola och efter det ska jag och melinda till bibblan i stan för att plugga:) ha en bra dag!

KAN DEE'S


Ville bara säga att den här tjejen http://kandeedrawings.blogg.se/ , är grymt bra på att rita, bara älskar hennes teckningar!  och en del teckningar hamnar på linnen, så när jag hittar nån jag verkligen vill ha så ska jag beställa av henne. Nu håller hon på men en ny teckning, kan itne vänta tills den blir klar!

här är en teckning som hon har gjort, LOVE IT


sista dagen på lovet

Idag är det sista dagen på lovet och första dagen på lover för mina vänner men men, idag har jag bestämt mig för att vara hemma och bara ta de lugnt, måste ju vara hemma en dag på lovet iaf. Plus att jag är typ sjuk så tur att det var sista dagen och inte första dagen på lovet jag mådde dåligt. 

en sån i vit tack!



yes yes oh yes!!!

^^,

Igår drog jag hem till denise och va på skit dåligt humör! för bussarna krånglade och massa skit, men efter ett tag vart jag på bra humör igen :) denise och jag tog en sväng moppen, så såg vi några hästar och stannade för att klappa dom (a) haha sen så åkte vi runt lite, en sväng till mig och en sväng till henne. Vi va lite överallt som alltid:)



så matade vi dom också


090412

Igår drog jag och denise till "pannkakan" vi låg där och stekte och åt vindruvor, nötter och drack äppel jose :) kan det bli bättre? sen drog vi hem till mig och åt våfflor och sen åkte vi hem till denise och sen vid 6-7 tiden åt vi igen :P det va så gott, vi åt grillat kött och sånt :D sen tog vi en sväng på moppen, jag körde till botkyrka och sen tillbacka :D




jag vet att jag skrev i innlägget innan att jag skulle till gymmet men det blev inte av för att jag missade bussen såklart!!!!! åh jag när nog den bästa på att missa bussen och pappa var och spelade golf så han kunde inte köra mig så jag bestämde mig för att dra hem och ut och springa, nått iaf! :)


gymmet

jag vaknade för kanske 5 min sen, kände att de va ett tag sen jag va på gymmet så tänkte dra dit nu. Hörs sen!:)

me likey likey

videon suger men ÄLSKAR låten!


LÖRDAG

Igår kväll drog jag hemm till denise, vi körde en liten moppe runda sen drog vi hem till henne och chillade.. För ett år sedan när jag hade påsk lov så drack jag hela tiden osv, jag har inte druckigt en droppe det här lovet, känner man faktiskt lite stolt över mig själv. Det beror mkt på att mitt ex ville att jag skulle dricka med han hela tiden och de va de som fick mig att avstå helt från spriten och allt.

Idag vaknade jag vid 9 tiden ? alltså jag somnar typ innan 12 varje dag typ och vaknar vid 9-10 tiden, inte alls likt mig. Men men idag ska jag och denise dra till ett ställe vid vattnet och ta de lugnt, det är ju så jävla skönt väder! näe men nu ska jag plugga lite och sen fixa mig och sen dra mot denise :) lägger in bilder sen från idag.. Ha en bra dag!

yesterday

Igår så drog jag och mötte sara på centralen sen så fixade vi en grej och sen dog en runda på stan och jag fick med mig hem ett par svart tygskor från h&m och nagellak och örhängen som också kommer från h&m :) Efter det drog vi hemm till sara och va där resten av dagen/kvällen :) fick även lite plugg fixat där :)

jag vet dom ser skit stora ut! men det är bara storlek 38 :)


 



örhängen har jag redan ett par men köpte ett till för iaf dom jag hade innan skulle gå sönder:P och nagellacket älskar jag bara! :D

bikini


hittade en jätte söt bikini på h&m's hemsida igår, funderar på att beställa den:)

jag dööör!


påsk lov ?

det känns verkligen itne som att jag har något påsk lov, eftersom alla mina vänner har påsk lov nsta vecka :/ det suger! Men jag får ändå nått gjort fast dte är lov, just nu sitter jag och hittar information om ett prodjekt jag har i livsmedel/närsingslära som ska vara inne den 8/5 och ska även redovisas då. Känner att jag kommer bli klar idag eller imorgon, skönt! jag brukar alltid vara klar med uppgifter i dagen innan den ska va inne.

Snart så tänkte jag gå ut med hundarna en sväng och sen fortstätta plugga, gud vad jag känner mig duktig!!! :D Sen vid 2-3 tiden ska jag träffa sara så ska vi fixa en sak sen får vi se vad som händer! :)  Men man blir ju lite depp, det har väl typ regnat igår kväll/ inatt så de är ju blött och tråkigt ute! :(  Ikväll blire påsk middag här hemma,  inte för att jag gillar påsk mat och jul mat och sånt men jag får väl ta något iaf :)

YES BOX

Idag som jag tidigare skrev idag så har jag vart hos tandläkarn och gymmet sen va jag hemma och fixade sen åkte jag ner till stan för att möta upp daniel och så drog vi hemm till mig och pratade o så sen åkte jag ner till stan för att möta upp sara så drog vi hemm till henne och åt lite sen drog vi till denise som typ tog 2 timmar :S vet itne hur vi lykades men men. haha  sen har jag bara vart hos denise och sen vid 9 tiden drog jag hem:) Väl hemma så började jag plugga lite, som vekrligen behövs. Har massa arbeten som ska in så.. :)

Jag vill vekrligen itne fastna för dig igen, jag vill inte! De är nog försent nu.. :/

är det bara jag ?

är det bara jag som har missat det här video klippeT? :P haha

den 8 april

Igår så va jag ju med sara stort sätt hela dagen, vi va lite överallt. Sen vid 4-5 tiden mötte vi saras pojkvänn och catta på maren så satt vi där en stund, mysigt!

Catta på maren bryggan <3


Idag har jag haft tandläkar tid kl 8 imorse sen drog jag till gymmet och efter de drog jag hem och sov, haha va så jälva trött! Jag har just städat rummet och duschat ska fixa klart mig snart och sen åka ner och möta daniel och sen får vi se hur det blir:)

VÅRVÄDER

ÄLSKAR VÄÄÄÄÄDRET!!!!! jag har just fixat mig och ska snart gå till bussen för att möta sara, vi ska till våran gammla skola och hälsa på och sen ska vi till stan :) och sen vid 6 tiden ska jag och melinda till gymmet :D sen får vi se va sm händer resten av dagen.


På fredag blir det mat och fest hos sara, eller  dte är bara vi tjejer som ska dit. Det blir jag sara denise melinda och catta :) kulkul :D

flipsyde


090406

Igår som sagt drog jag hem till denise och hämtade mitt smink och sånt sen drog jag vidrare hem till catta i stockholm. Sen drog vi till kista och där åt vi pizza med hennes famlij :) medans jag satt där såg jag en gammal vänn som jag snart inte har träffat på 3 år! vad tiden går fort ibland. Efter kista drog jag och catta till heron för vi skulle se fast and the furious MEN de fanns bara 2 platser kvar och dom va på olika ställen och catta o jag ville ju sitta brevid varandra, så jag vart skit sur för jag ville verkligen se den :/ men det blev en shopaholics bekännelser, den dög väl:/  Vi kom hem vid halv ett tiden och då så körde catta wiifit, såg hur kul som helst ut!!! hahah :D efter de låg vi i sängen och messade med folk och sen somnade vi :) Idag har jag inte gjort så mkt, skulle träffat en kompis i hjulsta lr vad fan det heter men det blir på onsdag ? jaja följde med catta till skolan och va med henne och sara,  sen drog jag till denise och sen åkte vi till mig och nu har jag duschat och fixat mig och nu ska vi ta moppen hem till henne. Sen ska vi väl kanske träffa sara ? vem vet.. ska dra nu, ha en bra dra <3


LOLLIPOP


tudels

hm idag har jag inte gjort så mycket, ska till denise och hämta mitt smink och sånt och sen kanske dra vidare till catta i stockholm men vi får se hur jag gör idag :) idag är vädret inte lika bra som igår men hoppas det blir bättre väder imorgon, kan inte ´skriva mer för mitt tagentbord vill inte sammarbeta med mig:(

Lördag den fjärde april

Igår kväll somnade jag och denise sjuuukt tidigt, vi var båda skit trötta! OCh idag har vi vart lite överallt och åkt moppe och ätit glass, som jag nog kommer säga i varje innlägg så bara ÄLSKAR jag vädret!  Vi var också hemma hos mig en sväng också sen har jag fått köra lite också, så jävla kuuul! blir som ett barn igen. Snart ska vi åka till coop eller nått för denise ska köpa en påskägg till hennes kille och jag ska väl hem snart också och sen senare ikväll tror jag att jag ska träffa en kompis från skolan eller så blir jag hemma och väntar tills denise kommer och hämta mig, ska sova hos henne inatt gen:) Nu har jag itne så mycket att säga men hoppas alla har en underbar dag. 


De finns nått med dig jag gillar, kan inte sätta fingret på det. Hoppas vi ses snart, puss

påsklov

nu har jag påsklov och värdet är skit fint! kan det bli bättre? jag duschade just och ska snart börja fixa mig och sedan dra ut och åka moppe med denise:P hah sen får vi se vad som händer :) Idag när jag kom hem så hade jag fått 9 rosor, alltid kul o få blommor.



fina var dom ellerhur ? :)

ÄLSKAR VÄDRET!!! :D

I onsdags så träffade jag sara och catta på stan och gick en sväng :) jätte trevligt, det va länge sen man såg dom! :) Och igår åkte denise och jag moppe :D hahah skit kul, vi körde första rundan igår och ska åka idag. Först nu ska jag till skolan för att plugga sen ska min kompis armel och hjälpa mig!:) sen börjar jag 10 i 12. Efter skolan ska jag och melinda dra till gymmer ;) sen ska jag till denise :D hinner inte skriva så mkt nu, ha en bra fredag!


Du är söt!


God morgon

Nu ska jag snart gå till bussen, idag har vi påskbuffe och vi får 80 gäster kul kul och efter skolan ska jag ha matte en timme för jag har matte prov på fredag och jag känner att jag inte kan allt riktigt! Sen ska jag hem en stund och sen vid 6-7 tiden ska jag till gymmet med melinda och efter de ska jag plugga lite till matte så jag kan allt! :) matte är ju min svaga punkt. Nu måste jag borsta tännderna och sedan dra till skolan, ha en bra dag :)

det verkligen klickade till igår :)


första april

Idag hade vi föreläsning i matsalen 08.30  och dte var så jävla tråkigt, jag trodde fan jag skulle somna! Efter det hade vi tipspromenad och det va skit tråkigt de med så jag, anna-karin och amanda sket idet! sen hade vi lunch och de va påsk mat:) Och nu sitter vi i biblan och har det skit tråkigt!!!!!! kl 13.00 har vi dans ? men jag sitter och väntar på att sara och catta ska komma hit en sväng sen så ska vi till stan ? eller nått får se.. DET ÄR SÅ JÄVLA FINT VÄDER, LOVE IT!!!!



RSS 2.0