Nummer

Tänkte bara säga till alla jag inte messat att jag har bytt tillbaka till mitt gamla nummer igen!

Gott nytt år!


BÄSTA


body


FUN

Ikväll ska jag till denise och kolla på vampire diaries och spela honky kong som jag fick av min bröder i julklapp. Så ska vi göra frukt sallad! :D
Imorgon ska vi upp tidigt för att köpa först och främst parfymer på mellan dags rean! Sen blir det nog lite mer shopping
Måndag ska jag till skärholmen och shoppa ännu mer med sara och vara barnvakt på kvällen.
Tisdag, Blir det middag med tjej kompisarna och massa skoj.

Nytt nr

Tänkte bara skriva ett litet inlägg till mina kära vänner som kanske har messat mig och det inte har gått, fick massa problem med det nummret och har ett nytt nu. Men kommer byta tillbaka till gamla nummret snart, gulliga comviq skickade ett nytt sim kort med samma nr..

saker att se fram emot!

  • Igår då jag och sara fixade naglarna.
  • Imorgon då det firas jul med släkten och sen denise <3
  • Den 27 då jag ska shoppa parfymer
  • Den 28 då det blir tjej kväll med bland annat denise, sabbe, sara osv.
  • Nyår som ska firas med denise

skärholmen

hm har tråkigt, denise ligger och sover.. idag har jag och sara vart och fixat naglarna, vart helt okej. sen vart det massor av shopping. Sen drog jag hem och tog ett långt varmt bad och sen hem till denise och kollat på  V D.

Comviq

Give me a brake, så jävla irriterad! Kan inte messa eller ringa från min mobil, jag kan inte heller ta emot smatal eller sms.


Här kommer en bra låt ifall :)

13 dec

Snart ska jag bege mig mot bussen för att åka till tandläkaren för att ta bort tandställningen :D Efter ska jag fira med att köpa saftiga gröna äpplen ( om jag inte är helt öm i munnen ) och fira! Senare blire det plugga och ta de lugnt hela dagen. Kanske drar på body step ikväll eller nått sånt.

Top 10

Rihanna är nog min idol. Hon gör bara bättre och bättre låtar hela tiden.

We ride


Unfaithful


Hate that I love you


Russian Roulette


Rude boy


ROCKSTAR!!


Hard


Te amo


Only girl


What's my name

Min kärlek



Saknar min lilla bebis <3 finns ingen finare eller bättre hund. love love love.

10-12-08

Dom kommande dagarna kommer jag ha praktik, plugga, jobba, gymma, sova? plugga ännumer, ta bort tanställningen, ha min sista vecka på praktiken sen blir det lov, julbord med praktiken, jobba, vara barnvakt och fixa nagalarna. Det jag längtar mest till är tills mina två prov är färdig pluggade till och gjorda och tills jag ska fixa mina nagalar :)

6 dagar

Om 6 dagar då ryker min tandställning, vilken lycka! Äntligen! Nu har den gjort sitt och jag kan inte mer än tacka, men det ska bli så jävla skönt utan den. Kommer fortsätta med skena men den sover jag bara med, sexigt! haha

Måndag

Yes, idag har jag studiedag.. Brukar oftas vara glad när jag har det men jag behövde en lektion innan provet men men.. Idag har jag dansat i en timme med mitt nya berorende spel, just dance 2! Kom just ur duschen och ska plugga inför två prov och sen ikväll ska jag på bodystep.

Imorgon, Ledig från praktiken, tandläkartid kl 10 och då får jag nog veta när dom tar ut den om dom inte gör det imorgon :D men ska inte ha några förhoppningar alls! Sen blir de plugga lite efter de och sen ska jag ha rättskunskap och sen ska jag vara barnvakt.

Onsdag har  jag praktik, kanske träna annars plugga

Torsdag, praktik, plugga och jobba

Fredag, Praktik, prov,  plugga och jobba

Lördag, träna, plugga och jobba, utgång på kvällen kanske

Söndag, vara död fisk och plugga!

Lördag

Jag har just stått och dansat i en timme om inte mer med just dance 2, skit kul! Och svetttigt är det! Snart ska jag börja packa väskan och röra mig mot gymmet. Det blir zumba party och sen blir det att röra sig mot jobbet :)

Converce

Min storebror åkte till L.A igår så jag bad han köpa dessa skönheter i vitt skinn


och om han orkar så fick han köpa dessa också, men vill hellst ha dem vita!

Juste dance 2

Igår fick jag spelet som jag beställde för nån dag sen. Men såklart så måste man beställa från internet, alla låtar o så. Om jag fattar rätt? :s sjukt fattar ingeting! Men får söka lite på internet så gör rätt.

Julbord

Igår på julbordet tror jag de va 170 gäster vi hade och då fick jag fixa hela kallskuret buffen. Allt från lax till grisfötter. Men idag och imorgon ska det komma 350 gäster båda dagarna, så jag kommer att ha mycket o göra, lite stressigt kommer det nog vara. Men det är roligare med 350 gäster än 170, gillar den dära stressen och när det går så bra.
Snygga trycket som vi har på vår julbords tröjor.


Fick inte ens så bra bild för min mobil har sämsta kameran och de  va så mörtk där. Varje sida är ca 6 meter och jag tar hand om båda och står där i mitten med mina kylar.

Skärholmen

Idag efter tuff dag på praktiken så drog jag och sara till skärholmen, fick med mig en hel del. Två ringar, halsband, necessär, en tröja, tandborstskydd och tights.. Tror de va allt.. Är helt slut efter en dag men kände att jag va värd det, har inte shoppat på jätte länge. Vi bokade även tid för att fixa våra nagalar också. Och nu ska jag duscha och städa rummet och sen sova, upp tidigt imorgon Ska även jobba imorgon på kvällen som ska bli kul :D

Tänkte bara göra lite smyg reklam för sara som har börjat blogga igen. Ni hittar henne på www.minemilio.blogg.se där hon kommer blogga om hennes vardag och såklart om lilla Emilio :)

RSS 2.0