Rain

Äkta film dag idag, tråkigt väder och regn vill man ju inte vara ute i! Tror jag ska dra till min fina hund tequila idag och vara med henne. Annars blire massor utav filmer idag.

Bjuder på en skön låt!

Knight and day & Dear John

I tisdags så kollade jag på knight and day med min bröder och pappa, helt galen film! Verkligen jätte rolig så om ni vill se en komedi som ni kommer skratta mycket åt så gå och se den på bio.

Igår, ondags så kollade denise och jag på Dear John och vad ska jag säga? Den var verkligen en kärleksfilm men inte riktigt min typ, det slutade inte alls som jag ville! Och det var inte nått som hände riktigt i filmen..

I'm happy!

Igår körde jag lite the hills maraton på kvällen. Såg säsong 1 och första delens som bestod av 5 avsnitt och jag satt som fast klistrad!

Idag, THE SUN IS BACK! :D jag kan inte bli lyckligare just nu! men det står att det ska regna imorgon så.. får njuta av det lilla som kommer idag :) Nu ska jag ut i solen och ikväll blir det bio med dem mina bröder och pappa.

Tudels

Idag har jag varit en flyttgubbe! Min bror flyttade för fjärde gången idag och hoppas han blir kvar där ett tag ifall :)Så idag har jag hjälpt han flytta plus massa andra som hjälpte till.Efter det drog jag till denise och bara tog det lugnt eftersom båda var rätt så döda. Sen har jag inte gjort så mycket idag förutom att har ritat i min målarbok, så jävla kul eller vad säger du catta ?
Imorgon ska jag fika hos en av min bröder och sen dra och vara lite hundvakt till min bebis och sen ska jag gå på zumba på kvällen, det vart aldrig av förra måndagen för då sov lilla catta över :)
Tisdag, då åker min älskling catta bort i 18 dagar till gc, men hoppas att hon får det riktigt kul där och får lite färg. På kvällen ifall ska jag gå på bio med männen i mitt liv, pappa, mina tre bröder Alexander, pär och joakim. Det kommer bli riktigt kul! Knight and day blir det ifall någon undrar.

10.07.23

Snart måste jag springa till bussen ska till mitt ex och rasta våran hund och vara där ett tag. Sen ska jag träffa min bästa denise efter hon har slutat jobbet :) Det är min fredag.

THE HILLS

Titta vad som kom med posten idag


Första säsongen av the hills, inom kort kommer jag ha alla säsonger :D

Trampbåt

Idag åkte jag upp till stora staden för att trampa tramp båt med pappa och catta. Gud så jobbigt det var att trampa! Sen tog vi en liten promenad i gamla stan och slutade dagen med att luncha på cattas och mitt favorit ställe John chris!


Jag vill inte skrämma er så jag tog mitt ansikte;)

Pappa och jag!

Wii kväll

Ändrade planer vart det ikväll, catta och jag drog till stan och jag fick med mig ett linne, tröja och en present till min storebror som fyllde 24 igår. Efter stan drog vi till monicas jobb och var där tills det stängde och drog hem till mig och spelade wii. Efter ett tag så kom rorro också och spelade med oss. Sen körde monica och jag en liten tunering och fyfan vad kul och jobbigt det var! men ännu en lyckad kväll!

Måndag

Idag har ju fullt schema, jag har solat i två timmar och nyss duschat om en timme ska jag till taxinge med mina föräldrar för att luncha. Sen blir det stan med Catalina och shoppa och äta lite. Kl halv 8 ska jag gå på Zumba på mitt gym och efter ska jag och catta hitta på något. :)

H&M


BADAT

Innan jag hämtade victor så sprang jag in på h&m i 10 min och fick med mig två t-shirtar och ett linne, ska byta storlek på en av tröjorna:) efter att ha hämtat victor så drog vi och bade på Rålis. Det var galet varmt i vattnet så det blev en långt dopp. Nu sitter vi hemma hos victor och han spela tv-spel och jag läser skvallertidnignar.

Barnvakt

Snart ska jag åka upp till stockholm och ta en snabb runda i affärerna och sen åka och hämta victor och sen får vi se vad vi hittar på. Tror det blir en runda till rålis eller nått sånt kul:)

bild lånad från google

Ännu en lyckad kväll!

Kvällen spenderades med Alexander, malin, farmor och farfar. Det blev grilla kött och massa gott och sen körde vi kubb. Det var alex och malin mot mig och farmor och mitt lag förlorade båda gångerna. Hade inte turen med mig ikväll.

Vill ha lördag som kommer spenderas med min bästa denise!

Igår

Så drog denise och jag till vårat lilla badställe och va där redan kl 10. Så låg vi där i vattnet på våra badmadrasser, jag har bokstavligen inte haft så kul som vi hade då. Verkligen en underbar dag! Måstes göra om.. Sen på kvällen grillade jag med conni och rorro, ett bra avslut på kvällen :)
Idag, är jag hundvakt till min lilla bebis. Senare ikväll ska jag till min farmor och farfar med min bror och hans tjej för att grilla :)
Imorgon, inga planer under dagen ännu och sen ska jag vara barnvakt åt lilla victor:)

Sommarens vill ha

Blus från H&m, 249kr

Shorts H&m, 199kr

Skor nelly, 399kr
Impress SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

andas

Man har knappt kunnat andas idag. Det har varit så jävla varmt! Trotts hättan så tog denise och jag en promenad till Rusta och köpte detta.

En bad madrass till mig och en hundleksak till tequila. ( datumet är väldigt fel,har inte orkat byta)

Sunny

Idag har jag solat hela dagen och njutit av att varit ensam:) Snart ska jag dra vidare för att gå på Eclipse igen fast med catta den här gången:D ÅH!!

2010.07.10

Torsdag, På morgonen hämtade jag tequila och sen åkte jag och mötte denise och vi gick till affären och köpte med oss lite mat och sen la vi oss vid vattnet. Tequila och jag badade för första gången i sommar, gick jätte bra tills hon rev upp min rygg, stygg hund! haha  sen vid ett drog vi hem och sov hela dagen..
Fredag, Hade i stort sätt huvudvärk hela dagen. Kändes som jag var sjuk och mådde piss, var död fisk som jag och catta brukar säga.. Så hela fredagen sov jag bort förutom på kvällen då jag åkte till denise en stund:)
Idag, Så gick jag upp 20 över 8 för att kunna åka tidigt till skanssundet med catta. Väldigt trevligt när vi kom dit mötte jennifer upp oss och visade runt lite och sen satte vi oss på bryggan och "solade" haha, det blåste jätte mycket! haha sen drog vi och åt där jennifer jobbade och satt där någon timme och efter det spelade catta och jennifer mini golf, jag var inte med för det är inte riktigt min grej. Aldrig varit det och kommer aldrig vara det.
Imorgon, Ensam hemma en vecka! skönt!

Skanssundet here we come!

Jag är stressad och trött och måste snart springa till bussen för att hinna med! Idag ska jag och catta til skanssundet och träffa jennifer som jobbar där. Vi ska väl sola, bada spela mini golf eller nått sånt skojs, hoppas det inte regnar på oss bara. Men nu måste jag springa, ha en fin lördag.

Sommar och sol

Igår så träffade jag denise, sara och jennifer och vi drog ner till bryggan och stekte. Vart dock inga dopp men det blir nog det idag. Snart ska jag hämta upp tequila och möta denise och vi ska gå till affären och köpa med oss något och sen ska vi sätta oss vid bryggan. Senare kommer kanske sara och melinda. kul kul. Ska försöka bada idag lite med tequila men vi får se :)

Onsdag

Idag har jag solat i cirka 3 timmar och nyss duschat för snart ska jag ner till stan kolla om jag hittar något fint. Sen ska jag till denise och vi ska gå och handla något och sen sätta oss på en brygga och ha picknick och sola lite. Om det blir jätte varmt blir det nog ett dopp också, man vet aldrig.

Favorit låten just nu!

Hell yeah!

Började jobba igår och sista dagen var idag, haha! Helt slut. Igår efter jag hade jobbat 8 timmar och 30 min så drog jag hem och lagade mat, det blev grillad lax. Efter det drog jag, connie, hennes lillebror alex, rorro och marcus och spelade kubb. Först var det tjejerna mot killarna och vi förlorade två gånger:/ hahah men det var jätte kul! idag jobbade jag bara 7 timmar och sen har jag varit lite hundvakt :) Nu sitter jag hemma och kollar på ugly betty. Imorgon blir det stan på morgonen snabbt och sen ut och sooola. Perfect life

conni, alex, rorro och rasmus huvud:p

Summer

Lördag, Förutom att jag tog tusen promenader som jag skrev i det senaste inlägget så solade jag och grillade hos farmor och farfar, det var underbart! älskar att vara med mina farföräldrar. Efter det drog jag till denise och vi badade våra ben och våra hundar plaskade runt i vattnet:)



Idag, säger bara frya bokstäver, SOLA! Det har jag gjort idag! Helt rödbrun och varm är jag nu. Sen vid 4-5 kom alla mina bröder hem så grillade hela familjen och sen drog vi och fiskade lite. Dock satt jag bara i solen och kollade på:) Sen mötte jag upp Conni och Rorro och vi drog hem till mig och kollade på filmen Definitely, maybe. Men dem drog efter tredje eller fjärde pausen för alla ska upp tidigt imorgon och jobba:)

Två av mina bröder, Alexander och joakim

Pappa, alexander och joakim
Imorgon, ska jag sola? nej jag ska jobba imorgon och på tisdag. Får lite halv panik att jag ska jobba en soldag :/ haha lite sorligt! men men får väl slänga mig på gräsmattan när jag kommer hem. Önska mig lycka till!

Hund

Något som jag borde skaffa är en hund som gillar långa promenader! Jag har ju mitt ex hund ibland eftersom hon känns som min också och jag saknar henne när hon inte är här. Så idag hämtade jag henne vid 10 tiden och gick från blommbacka till mig, sen en lång promenad på 45 min, gick från farmor i blommbacka till grusåsen och gick runt där och sen till willys. Ni södertäljebor vet. Tänk dig att få den motionen varje dag eller hälften av det utöver det vanliga.

God morgon!

Vad gör jag uppe nu? kan inte sova längtar så mycket tills jag ska hämta tequila hos husse. Det blir långpromenader idag och sola och senare på kvällen kankse träffa denise och gå en promenad med våra hundar :)

8 timmars shopping

Idag har jag varit i stockholm och skärholmen i 8 timmar, fick med mig 5 tröjor/linnen och två små bebis tröjor till sara bebis men som fortfarande ligger i magen. Är jätte nöjd med allt jag fick med mig men är dock jätte trött! Ska hämta tequila senare ikväll eller imorgon bitti för hon ska vara med mig imorgon saknat min bebis!


Dag två

Vaknade för en stund sen och har hunnit ätit frukost och duschat. Nu sitter jag och fördriver tiden med datan medans mitt hår ska torka. Tänkte ta en promenad medans jag väntar på att hämta viktor på dagiset, det blir väl att vi drar till någon park och leker lite sen åker vi hem till han så får jag laga mat sen får vi se vad vi hittar på för skoj:)


RSS 2.0