vill ha nästa vecka

jag längtar till nästa vecka för jag antar att jag mår mycket bättre då och då kan catta och jag börja gymma igen. Jag gick in för någon dag sen och kollade på deras nya tränings pass och de fick mig att längta ännu mer! Dom passen som jag vill testa är Aerobic, afrodans (a), dance house, magdans, poweryoga, MRL ( mage rumpa lår ) och streetdance men den står att den är för vuxna ? men men sen blir de bara konditions träning också. Tummen upp!

HELT DÖD

Jag gick upp 6 imorse och började 8 och då hade jag Företagsekonomi A i två och en halv timme som faktiskt var skoj. Sen hade jag en lång lunch och efter de hade jag två timmar dans och sen samhälle sen drog jag hem och sov, helt död!

Den här låten som vi dansar till, måste öva lite fick inte riktigt till det ibland :P

VÄRLDENS BÄSTA TJEJ!

Jag har nog mått dåligt i 3-4 veckor nu skulle jag tro och den finns en som har varit mitt hopp i det hela. Jag förväntade mig att det skulle vara en annan som skulle ställe upp hela tiden men det fick mig se att du inte bryr dig. Men den som har ställt upp hela tiden har jag inga ord för att beskriva hur mycket det betyder för mig. Och jag har tur som kommer ha med henne från börja till slutet.  Är nog gladast över att du kommer att vara med mig på sjukhuset på onsdag.


The sims

Igår kväll hade catta och jag filmkväll och sen tog vi en lång promenad med fia, riktigt mysigt! Och idag har jag inte gjort så mycket.. typ spelat the sims, rätt så kul men jag är så dålig för jag vet inte hur man fuskar så jag har bara skit saker -.-

Blogg torka ?

Japp har inte haft lust att blogga på dom två senaste dagarna eller vad det är. Men men igår var jag hemma från skolan, jag har mina skäl! sen mötte jag upp catta och monica på stan och lunchade sen så gick vi på stan en sväng och efter det drog monica och jag hem till mig och fixade oss och sen drog vi på kräftskiva hos trillingarna i tumba. Efter det kom pappa och hämtade oss så drog jag hem till min pojkvänn.. Och idag så har jag väl inte gjort så mycket. Kom hem vid 12 tiden och somnade på direkten och sen när jag vaknar upp så kom catta in  i mitt rum och sen dess har vi segat på mitt rum och ätit grillat och handlat massa godis! Blev inte grill kväll med tjejerna ikväll för både denise och linn va sjuka:( buhu men nu ska jag kolla på tv med catta så bye.

haha catta och jag som skulle börja träna när jag började bli bättre ;)  önska oss lycka till hah

träning

jag har typ inte tränat på hela lovet kanske inte det bästa men jag har iaf inte gått upp utan tvärtom utan gått ner 3-4kg men det är tack vare för att jag mår som jag gör just nu. Men jag kommer bli bättre om två till tre veckor och då ska catta och jag börja gymma igen så det blir bra!:)

090826

Idag va jag i skolan så fick jah två nya böcker och läxa, inte så kul ? så efter skolan drog jag hem och pluggade lite och sen tog jag en tupplur och har just vart ute på en promenad och har börjat pluggat lite till nu :) och det blir väl mer pluggande imorgon eftersom jag inte ska till skola för jag har en kurator tid kl 11 så jag ska på den.


Nu på fredag ska jag och monica på kräftskiva i rönninge som jag verkligen längtar till! :) sen på lördag ska denise, catta, monica och kanske linn komma hit och grilla :) i can't wait!!!

NATURAL AND EASY

Idag gick allt bra jag lever ju ;) först pratade vi och sen fick jag gå och lämna massa blodprover osv och sen drog jag ner på stan och åt på nancys och sen köpte jag en tunika på h&m och sen mötte jag upp denise så drog vi till sjukhuset och då gjorde jag en undersökning och sen drog vi hem till denise och nu är vi hemma hos mig och jag har hårfärg i mitt hår eftersom det blir grönt hela tiden!!! :(



hårfärg och hårinpackning köpte jag också! :)

TISDAG



Nu ska jag duscha och sen dra till sjukhuset och kanske komma tillbaka dit senare eller så drar jag till skolan efter..

090824

I morse när jag vaknade mådde jag sämre än jag någonsin har gjort men får tänka att det är en dag kvar. Så idag har jag bara varit hemma hos min pojkvänn och sovit och tog nyss en lång promenad med tequila. Hoppas att allt blir som dom har sagt att det ska göras imorgon. Först träffa min läkare och prata igenom allt och sen komma tillbaka senare och läggas in ? men jag har läst att man ska vara fastande innan men det har inte min läkare sagt så vi får se hur det blir med det.. Hoppas allt blir av imorgon iaf! och sen om jag hinner ska jag och denise åka och handla inför grillkvällen som jag ska ha helgen men bara om allt har blivit bättre :) men nu ska jag leka med tequila lite för hon börjar bita lite på mig, bye

guuuud så liiiiiten hon ser ut att vara och bilden är tagen kanske för 3 veckor sen :)

broken

Dagar som denna händer nästan aldrig och när de väl händer blir jag helt förstörd. :'(

stickat

Bolero från only och kostar 260kr, vill ha!
 
den här stickade tröjan kommer också från only och kostar 200kr

en till bolero som också kommer från only och kostar 200kr, biliigt!


090823

Igår så drog jag och denise till stockholm och tog en sväng. Jag hittade dock bara en necessär och ett diadem, hoppas det här diademet håller längre än dom andra två som jag har köpt förut och sen gått sönder. Efter stockholm drog vi hem till denise och sedan hem till min pojkvänn. Mycket mer än det hände inte igår och idag ska jag inte göra så mycket förutom att jag kanske ska till min farmor och farfar och äta middag där :)


tudels

Igår var första dagen i skolan och efter det lunchade jag på nancys med catta och rebecka och sen drog jag och denise hem till monica och var där resten av kvällen. Sen på kvällen kom catta till mig och sov över här. Och idag har jag inte gjort så mycket, började 13.20 och slutatde en timme efter eller något ? efter det drog jag hem och har sovit hela dagen och ska snart till min pojkvänn och sova ännu mer:D mouhaha.

ÄNTLIGEN ÄR DET HELG!


IDAG

idag var jag hemma i stort sett hela dagen sen så mötte jag denise och vi drog till coop och köpte hårfärg och block till skolan sen drog vi hem till min pojkvänn och färgade mitt hår och det ser mycket bättre ut än vad det gjorde tidigare idag :P sen följde jag med denise hem och så kom pappa och hämtade mig så nu ligger jag hemma i sängen..



det kan inte bli bättre slut på kvällen en sandwich och VR!

onsdag

Morgonen började med att jag gick upp och duscha så hände de nått som jag inte hade planerat men är van nu för tillfället men skulle inte låta de första min dag.. Sen började jag fixa mig osv och sånt inför läkar besöket så först missar jag den bussen som jag skulle ha tagigt för då satt jag framför tv och mådde skit dåligt men jag fick vila mig lite så skulle jag ta nästa buss o så åker den bara förbi mig och typ 8 andra, blir så förbannad!  så jag stack hem och sov och vaknade för en stund sen och bokade en ny tid till på tisdag kl 11.30 och sen senare på dagen ska jag läggas in, läskigt. Men jag hoppas att när allt är klart o jag vaknar upp och sånt att ifall catta och denise sitter där<3  nej nu ska jag äta lite glass och sätta mig i solen bye :)

IMORGON ÄR DET SKOOOLA :D bara jag som är glad över det?
fast vi ska bara prata lite och sånt sen slutar vi 12 och sen på fredag har vi bara samhälle och slutat 15.00 -.-

i never thought i'd be in love like this


IT'S TINA BITCH

igår kväll sov jag över hos min pojkvänn och idag har vi haft en hel dag tillsammans. Det var länge sen vi var en hel dag så vi har haft det mysigt. Vi tog en promenad till ica maxi och handlade mat sen så lagade jag mat för första gången till oss. Sen har vi legat och sovit en massa speciellt jag, tycker synd om min pojkvänn eftersom jag sover hela tiden och alla andra saker.. Men det ska bli ändring på allt för imorgon som jag till sjukhuset och träffa en läkare så får vi se hur behandlingen ska gå till. Är rätt så säker på att jag kommer få dåliga nyheter och att jag kommer få vara hemma hela nästa vecka och det känns lite jobbigt eftersom att jag har skola då och vill inte missa första veckan..

vart ifall glad när jag kom hem för pappa hade köpt hem mina favorit flingor så hade jag fått post från H&m så kanske tar en sväng förbi  stan imorgon efter vart på sjukhuset och kollar om jag hittar nått för mina ynka 100 kr (a)

gamla och nya bilder ;)

catta och petra förra sommaren


sara och jag för kanske två år sedan om inte mer ?


melinda, jag, andrea och hennes kille på grill kväll förra sommaren tror ja :)


denise fixar innan vi hade tjej middag det här året :)


monica och linn på midsommar, glömmer aldrig! bästa ever
¨

melinda på cattas papppas resturang


monica på grillkvällen hos mig

skola om 3 dagar

japp om 3 dagar så börjar man tvåan.. och jag har inte hunnit köpa block, pennor, sudd, almanacka och mappar osv. men jag har iaf kollat ut block i färgerna rosa, grön, lila, svart och blå, sen har jag hittat en almanacka som jag också ska köpa men jag får vänta med det till den 25 :)  men det skulle verkligen inte skada med en extra vecka lov,eller vad säger ni ?

söndag

igår åt jag så mycket kräftor att jag fick riktigt ont i magen haha, efter så träffade jag monica och va med henne hela kvällen :) kvällen slutade iaf hemma hos monicas mamma där vi satt och kollade på bilder från midsommar.. sen fick pappa komma och hämta mig så somnade jag så fort jag kom hem typ :) Idag har jag itne gjort så mycket förutom sovit och sånt.. Ska snart dra ut med denise får se vad vi gör.. byee

juste om 4 veckor ska jag och denise till gröna lund :D inte för att jag är ett sånt fan av gröna lund.. men men om man har bra sällskap så blir allt kul!

KRÄFTSKIVA

Idag ska jag på kräftskiva hemma hos min mormor och morfar kl 16.00, jag har längtat en hel vecka på den här dagen. jag ÄLSKAR kräftor! Så snart ska jag in i duschen och duscha och fixa till mig och sen blire av till mormor och morfar..  Efter kräftskivan var det tänkt att jag ska träffa monica som jag inte har varit med på jätte länge så det ska bli kul, densie kanske också ska med då blir de ännu roligare!:) I can't wait


IF YOU'RE NOT IN, YOU CAN'T WIN

Igår vart det en hel dag med denise. Började med att hon kom till mig vid 2 tiden så satt vi hundvakt medans min pojkvänn var och gymade och sen drog vi hem till mig och åt grillat och spelade fia med knuff. Senare drog vi hem till denise snabbt och hämtade en film och sedan drog till min pojkvänn och hade en film kväll bara denise, jag och tequila. Vid ett - två tiden på natten så sover denise och jag hemma hos henne. MYS DAG :)

samsung

den här månaden ska jag ta och skaffa en mobil.. har tröttnat på min mobil så jävla mycket så nu blir det en ny och den är ROSA :D


20 min

helt otroligt jag klarade 20 minuter i solen, ( ironisk ) sen började illamåendet komma och känner mig svimfärdig..  Jag som trodde det här kunde bli en bra dag utan att jag måste ligga inne och sova hela dagen för att inte må allt för dåligt men den här dagen va visst inte bättre än någon annan dag..




saknar min hårfärg!!!

miss you biatch

Nu  när jag har fått tillbaka min data så kollar jag tillbaka på alla bilder, vill bara  säga jag saknar dig ja gör  verkligen det!

happy face

Idag blev jag lite gladare för jag fick tillbaka min bärbara data som har vart på lagning typ hela sommaren ?  Och idag är den min!! :D och ALLT är kvar på datan som tur var :) så nu kan jag vara lite data nörd medans jag är hemma.. eftersom jag är "sjuk" så blir jag hemma mycket och nu har jag nått att göra såå :)

snart är det över

Idag ringde jag och bokade tid på sjukhuset och fick dock tid nästa vecka på onsdag och jag börjar ju skolan på torsdag.. Blir lite problem för jag ska läggas in på sjukhuset dock bara över dagen men jag kommer att må dåligt och sånt upp till två veckor.. Men men får prata med min läkare på onsdag så får vi se hur vi ska göra eftersom jag vill inte börja skolan med att missa massa saker.


juste för kanske en vecka sen eller nått så fick jag en parfym av min pojkvänn. Dolce & gabbana light blue. har viljat ha den sens jag gick i sjuan när min kompis viktoria hade den, älskar den parfymen :)


WHEN LOVE TAKES OVER


sunshine

igår så gjorde jag inte mycket alls va hemma hela dagen/kvällen, första gången på länge jag har sovit hemma.. :) men men Idag ser det ut som denise och jag ska ut och sola o bada. Hoppas det går bra för jag mår jätte illa osv. men får ta med mig mycket vatten så ska det nog gå bra ;)


 det vart inget sol och bad idag, har sovit hela dagen för jag har mått jätte illa och jag hoppas att jag börjar må bättre snart. kommer nog bli hemma ikväll igen..

grillkväll

för ett tag sen hade jag monica catta och linn grill kväll hemma hos mig! det var linn som var grill mästaren den kvällen och gott var det också! :) vi ska göra om de nästa vecka ser det ut som:)
linni



sen vart monica sugen på min gött :P

vilken väg ska man ta ?

igår förändrades mitt liv. Ibland så får man välja två olika vägar i livet. Om du väljer en väg så blir ditt liv så och om du väljer den andra vägen blir det på ett annat sätt. När man väl har  chansen att välja hur ens liv ska se ut så vet man inte vilken väg man ska ta. Man vet vilken man borde ta men i mitt fall så om jag tar den vägen måste jag göra något som jag verkligen är emot och jag har bestämt mig för att aldrig att göra det men nu måste jag göra det för att jag vill inte att mitt liv ska bli så.. allt är så jobbigt och jag är osäker på vad jag ska göra. :/

090801

Igår så gick jag och monica på my bloody valentine 3D, skit bra film! jag har nog inte skrattat så mycket som vi gjorde igår kväll på väldigt länge och dte behövde jag verkligen. Idag är det skit fint väder jag va just och duschade ska sen till denise tror jag det blir ;) aja orkar inte skriva nu, bjuder på en bild på monica innan bion hade börjat


:O

något ni inte visste är att jag är brunett nu, IGEN! lär väl bli de ett tag nu men saknar dock mitt hår jag hade förra året :( det är många saker man saknar som man aldrig kan få tillbaka men that´s life biatch

BIO

ikväll blir det bio! japp japp kl 7 ska jag träffa monice på centralen i södertälje så ska vi ta bussen till heron city för att se på bio. Vi vet inte riktigt vilken bio vi ska se än men det blir skräck iaf:)

RSS 2.0