Min ängel

Kan inte förstå att hon är borta. Så fort jag tänker på det får jag tårar i ögonen. Min lilla bebis finns inte kvar längre. Har ingen att ligga och gosa med längre om kvällarna. Varje dag när man kom hem så möttes man upp av henne viftande på svansen, men inte längre. Fast ibland väntar man och glömt bort att hon finns inte kvar..  Fast det bara var två dagar sen vi tog bort henne. Ingen kan ersätta mig lilla bebis.♥

Om 8 dagar kommer våran nya familjemedlem. Hoppas det blir lättare att gå vidare när man har en liten söt valp här.


23.42

jag vill inte förstå, kan inte förstå det..
snälla väck mig från den här mardrömmen


sista lovet

Har inte orkat blogga nu under lovet så  tänkte sammafatta det snabbt här..

- Massor av grillkvällar
- Tagigt lång promenader med Tequila
- Varit barnvakt
- Solat
- Fixat naglarna & shoppat
- Hälsat på nya valpen 2 gånger som blir  vår om 11 dagar om inte tidigare.


power girl

Imorse så var mamma och jag hälsade på nya valpen, den är jätte söt och är en liten tjockis. Kommer upp bilder senare på dom små liven. Efter det var jag och hämtade tequila och vi gick en lång promenad till en hundgård och var där i 2 timmar och sen tog vi en promenad hem till mig och nu ligger jag här i solen och steker ;D Älskar vädret!!

Hurtbulle

Ojoj idag har man varit hurtig! De va ju så fint väder idag så jag var duktig och gick till stan och mötte jennifer för att sedan äta på uteservering men det blev mat från nancys och sen satte vi oss vid maren och stekte som resten av södertälje gjorde. Sen tog vi en promenad hem till mig. Senare blev det grillat kött till mat. Senare på kvällen blev till grillfest hos conni och nu ligger jag i sängen och kollar på 27 dresses.

top notch! Imorgon blir det hälsa på valpen som blir våran om typ 3-4 veckor. Och sen lång promenad med min älskling om vädret tillåter.

hemska dag

vart en hemsk dag idag.. mått skit och har en skit lärare som bara vill att man ska misslyckas med allt usch! Allt har bara gått dåligt! märker att läraren har favoriter, jaja.
imorgon blir det ifall grillning :D

tolfte april

Seg dag idag, hade en lektion som var i hundra år kändes det som. Nu ligger jag ifall i sängen med catta och kollar på en film o har det mys. Ska även vara osocial och göra någon läxa eller två..

Sunny day

Fina tequila igår när vi var ute och gick i den fina vädret.

Gossip girl

ÄNTLIGEN börjar gossip girl sändas på tv igen :D Först blir det hellcats och sen gossip girl. :D

6 april

Bästa studenskivan!! Grymt drag, lagom med folk och man var på bästa humöret!




JAG MÅSTE SE!


Jobb

Igår så jobbade jag på Assyriska fotbolls galan, skit kul! Trodde inte det skulle gå så bra som det gjorde och att de var så kul som det var. Suroyo TV var där och filmade hela galan och sände live. Var även artister där som Prince of assyria och Renio Poli och några till. Härliga 10 timmar jobbade jag och kom hem lite efter 3, sov som ett litet barn efter de.

En video som spelades upp under galan.

RSS 2.0