:)

Fick med mig ett halsband, bh, tights & träningsbyxor!






STAN

Nu är jag fixad och ska dra till stan nu, bye!

FREDAG!

Jag ska skriva in lite svenska läxa på datan och sen skriva ut det så jag kan öva på det till på trosdag. Sen ska jag börja fixa mig och sen till stan och shoppa!:) hihi Sen ska jag till denise och kolla på idol som vi gör varenda fredag:D sen ska jag kanske till min pojkvänn lr hem, får se!

vill vara brun! så som jag var på balen för två år sen!

Rosa bandet

Har just kollat på the hills och nu har jag bytt över till rosa bandet och ska snart ringa in och skänka 100kr. Dagens goda gärning eller vad tycker ni ?


TORSDAG

snart är lovet slut! suck! men men idag ska jag iaf hem och tvätta och göra klart två arbeten och sen börja plugga på svenska provet som jag har nästa vecka.. Får se om nått annat kul händer idag.:)

sjukling

Härligt! Igår kväll kände jag hur dåligt jag mådde och hoppades på att det skulle gå över men icke sa nicke.. Så idag har jag bara sovit och tagigt det lugnt.Har även fått lite plugg så det känns bra!

älvsjö mässan

nu sitter jag och anna-karin vid vårana "station" och bara sitter, tråkigt! vill hem till min pojkvänn och mysa men nej nej nu sitter man på en älvsjö frivilligt -.- suck!

Twilight + New Moon

Den 19 November ska jag och min pojkvänn på bio och kolla på twilight och nya filmen new moon :D Har just bokat och betalat så allt är klart! dock blir det 4 timmar och 30 min i en bio salong men det är det värt! filmen börjar 9 och slutar halv 2 och sen blir det taxi hem :)


bubbleroom

idag har jag bara sovit hela dagen, har inte ens hunnit äta något eftersom jag bara har sovit! Nyss så klickade jag hem en klänning från bubbleroom. Så nu väntar jag på två paket, ett från h&m och ett från bubbleroom:)




söndag

idag så skulle jag åkt till stan med pappa men det blev dock inte av.. Men men ska snart röra mig mot denise för hon ska hjälpa mig med mitt hår :) och senare ikväll ska jag träffa en kompis och ta en promenad och prata lite :) Testade mitt nya schampoo och balsam idag som jag köpte igår och det var skit bra! eller så har jag bara en otroligt bra hårdag vem vet..

Lördag

jag har verkligen haft det skit kul idag :) började morgonen med träning och sen stockholm och efter det blev det bio på heron med denise<3

orkar inte skriva allt jag köpte så tog en bild på allt:)  glömde ta kort på 3 armband och kompis armbandet som jag köpte med denise


denise på pizza hut:)

fullt upp!!!

i idag/igår gjorde jag inte så mycket bara varit med densie och chillat har även färgat håret:) wei
Imorgon har jag fullt upp!
10.45-11.45 har jag aerobics
12.00-13.00 har catta och jag afrodans
13.45 ska denise och jag ta tåget till stockholm och shoppa. Jag ska köpa löshår, mineral foundation och kanske något mer om jag hittar.
20.55-22.45 vi ska på bio och se allt för min syster .
galet kul, längtar!

IT'S FRIDAY

Har längtat på den här dagen heela veckan. Ikväll ska jag och denise köpa hem massa gott och hon ska färga mitt hår, vi ska göra face mask, kolla på idol, kanske kolla på flickan som lekte med elden men det beror på vilken film jag köper :) och så ska vi äta massa gott såklart ;)

Imorgon blir det aerobics och sen kommer catta till gymmet och då ska vi gå på afrodans och sen måste jag hem och plugga lite så jag får saker och ting gjort för vill inte sitta och plugga på helahöst lovet.


moderaterna

helvette! jag hade ett arbete till idag, att göra klart ett arbete om moderaterna och jag vaknade just till och kom att jag hade glömt att göra det så jag hoppade in i duschen och nu sitter jag här och ska precis börja! Hoppas jag får ihop nått bra på så kort tid.

sista dagen

japp, idag var det sista dagen vi serverade. Kan helt enkelt inte fatta det ? jag som började tycka att det var jätte kul för ibörjan tyckte jag att det var jätte jobbigt och ville bara på den här dagen tills de va sista dagen serveing men nu när dagen är här så.. åh! nu blir det att sitta vid bänken hela veckorna ut. Vi har dock julbord som vi ska jobba på men ändå! Nu ska jag göra ett arbete om moderaterna och om 45 min ska jag röra mig mot bussen för catta och jag ska gå på box-pass :) wei!


dagens köp

Idag tog jag en sväng på stan medans jag väntade på att bussen skulle komma och jag fick med mig ett par rosa fingervantar och en spargris :)


haha har endast 58kr iden än så länge. Köpte en spargirs så man inte kan få pengarna för annars kommer jag sitta och försöka få ut pengarna när jag blir fattigare av månaden.. ;)

aerobics

Nu sitter jag i soffan och om 40 min börjar aerobics passet men orkar inte röra mig men om 20 min ska pappa köra mig till träningen ;) då ska det svettas!

TISDAG

Idag gick dagen väldigt fort, hade dock bara två lektioner. skit skönt! sen har jag bara varit hemma idag och pluggat. Och nu sitter jag och äter mandariner och kollar på desperate housewifes och gör klart arbetet som ska vara klart i imorgon och redovisas? något jag inte är så taggad på!

 


fortsättning


Leona Lewis

jag bara äääälskar den här låten!

kvällspromenad

Idag var jag ute och promenerade med denise och catta i grusåsen.

en vacker bild på mitt oplattade hår och densie bäver som hon har på sin jacka


jadu hah, catta min älskling <3


fynda

idag fynade jag en klänning från h&m, visst är den snygg?

MAKE UP STORE

Gabriella som jobbar på make up stor i min hemstad södertälje har en tävling. Och här Gabirella har du ditt svar, VÄRLDENS STÖRSTA MAKE UP TIDNING SOM ÄGS AV MAKE UP STORE HETER:
"THE M MAGAZINE"

PROV

hela helgen har jag rå pluggat till ett företagsekonomi prov, som jag ändå känner jag det itne kommer gå så bra men får hoppas på det bästa! efter de har jag dans och samhällskunskap sen ska jag hem och plugga vidare på andra läxor, skit kul!


veckans träning

ja jag måste verkligen börja röra lite på mig för jag sitter inne och pluggar hela tiden så måste få lite träning..
Måndag - 2 timmar dans
Tisdag - vila
Onsdag - 1 timme aerobics och kanske pilates men det går inte att boka den nu
Torsdag - 1 timme box med catta
Fredag - 1 timme  skolidrott (a) hah
Lördag - 1 timme aerobics och sen en timme afrodans
Söndag - vila

mitt mål ? eller? hah som ni ser så kör jag ju inge styrketräning så det är helt omöjligt att jag skulle sluta så.


nu är jag själv

Ingenting kommer bli desamma som det var med dig, det va underbart. Kommer aldrig glömma dig och tiden det var vi två. Nu står jag själv, starkare än förut men med ett brustet hjärta.


fortsättning


Gossip girl

Ikväll kl 19.00 är det säsongs premiär på gossip girl och då ska jag bänka min framför tv och kolla, det är inget man kan missa!


BARNVAKT

japp! idag/kväll ska jag vara barnvakt åt cattas syskon, kulkul :) bye

IDOL

Idag har jag kollat på idol hemma hos denise. Man bara smälter när man ser eddie, så jävla snygg! haha men han och reza eller vad hon nu heter var klart bäst idag! :) Och nu sitter jag och kollar på The fast and the furious, Tokyo drift

Imorgon blir det afrodans  kl 12 och sen hem och plugga lite på företagsekonomi som jag har prov på och sen vid 4-5 tiden ska jag åka upp mot stockholm för att jag ska vara en barnvakt :) ska se om jag får lite plugg gjort då också..

2010

jag vill ha 2010! om 3 och en halv månad så fyller jag 18år och då ska jag tatuera mig med min pappa:) sen om ca 7 månader så kanske jag och en kompis ska åka utomlands, wei!

TORSDAG

Den här veckan har gått galet fort och det är jag glad över för imorgon är det fredag och då har jag idrott och samhällskunskaps prov . Sen på kvällen ska jag och denise kolla på idol tillsammans! hoppas att tove vinner!



Det var inte det lättaste beslutet jag fick ta idag men det blev ett självklart beslut iaf! Om du inte hade gjort de du gjorde idag hade det fortfarande varit vi-


ondsdag

idag hade vi servering och det gick dom det gick och efter skolan drog jag hem och lagat mat och sen tog en tupplur och nu sitter jag och pluggar samhälle.. jag skulle ha tränat idag men det blev inte av för jag är så lat hgahah men imorgon ska catta och jag gå på självförsvar :)

VR

idag fick vi typ sluta 2 timmar tidigare än vad vi skulle göra, tummen upp! blir ju bara mer plugg tid för mig som jag verkligen behöver! skulle behöva en extra vecka men man kan inte få allt här i världen. Men idag fick jag hem VR som jag ska läsa ikväll när jag har pluggat klart för annars kommer jag sitta med tidningen i en timme och itne orka plugga efter och så.. Och ikväll kl 21.00 på kanal 5 är det Desperate housewives som jag inte får missa!

ICAS nya reklam


091013

Idag gick jag upp kl 8 imorse och ville bara ligga kvar men det var bara att hoppa in i duschen och sen börja plugga. Så nu tror jag har pluggat lite mer än 2 timmar och hunnit fixa mig och nu sitter jag och äter soppa:) ska snart börja packa väska och dra imot skolan. blir ännumer plugg efter skolan, jippie!

plugghäst rakt igenom!

Helt slutkörd! nu har jag pluggat i ett x antal timmar. Och jag har planerat vad jag ska plugga och sånt inför morgon dagen eftersom jag har sov morgon till halv ett så ska jag gå upp mycket tidigare och få massa plugg gjort och efter skolan ska jag hem och plugga mer.

Måndag

idag har jag fått veta att jag har två prov att plugga till, ett är på fredag och det andra på måndag nästa vecka så nu i min kalender står det att jag ska plugga varenda dag så ska inte gör så mycket mer än det förutom aerobics på onsdag :) jag är helt jävla slut idag så efter skolan drog jag hem och sov en liten stund och nu ska jag plugga samhälle och turism kanske ,  :(

God morgon

God morgon, jag sitter här vid datan helt död men jag är ändå happy face för min klänning som jag ville ha från h&m var slut förut och nu fanns den på hemsidan i alla storlekar så nu har jag klickat hem den! :) snart ska jag börja fixa mig och dra iväg till skolan för jag har företagsekonomi och sen dans och efter de har jag samhälle sen äre slut på dagen.


vilsen

jag vet inte längre vad jag vill, är vilsen

SÖNDAG = PLUGG DAG

hatar läxor men det är något man måste göra. Och jag är så bra på att göra det sista dagen och stressa. Idag blir det göra klart svenska läxa och sen åka hem till pojkvännen och hämta mina läxor som jag glömde där sist jag var där och sen åka hem och plugga lite samhälle och turism. skit kul -.-


2 fast 2 furious

Jag har just gjort hårinpackning och haft face mask i ansiktet och nu sitter jag i mitt rum och tänt massa ljus och har det mysigt och kollar på 2 fast 2 furious på kanal 3.

plugg

Nu var det dags att plugga, skit kul! har en sv läxa som ska vara inne imorgon 23.59 så tänkte ta och göra den nu :)

igår när jag var ute med tequila<3


skor

Pappa har varit snäll och köpt hem mockaspray och fiter sula till mina uggs och mockskor:)


091010

Igår gick catta och jag på body pump och det gick bra men tog inte i som jag gjorde första gången för jag kommer ihåg vilken träningsvärk man fick och knappt kunde gå! Sen hämtade vi ut vårat efterlängtade paket där jag hade beställt ett par mockaskor, en tröja, armband, hud kräm, nattlinne och en korsett :) Sen på kvällen körde pappa mig och catta till landet.

haha hittade en jätte fin bild på mig efter body pumpen igår ;) vi väntade på att min pappa skulle hämta oss


mums fredags mix och idol blev det igår kväl, kunde inte fatta att karolina åkte ut :s okej hon valde en dålig låt för henne som hon lär ångra nu!


Idag så gick vi upp HAVL ÅTTA, sjukt! men det var bara för catta fick för sig att aerobicsen började kvart i 10 när den började kvart i 11-- men men efter det följde jag med catta när hon skulle äta och sen kom pappa och hämtade mig för jag va helt död. så fort jag kom hem satte jag på datan o en film och somnade och vaknade nyss:) blir hemma ikväll för jag mår jätte dåligt! värsta huvudvärken och mår illa..:(

catta när vi satt på lantexpressen till södertälje syd



FREDAG

ska snart börja fixa mig och sen åka ner till stan för att köpa shampoo och balsam och kanske nått mer:) sen halv 4 ska jag och catta gå på body pump och sen hem till mig och hämta ut vårat packet från tempo och sen till mig och äta och sen ska vi till landet haha!

FACE DROP AND REVLOVER


FÖRKYLD

sitter i sängen med min näsa som rinner och värsta hostan!:( och vi som har servering idag som jag har börjat gilla. men nu sitter jag i sängen och kollar på vakna med the voice och tycker synd om mig själv!

aerobics baby

Gick ju på aerobics idag och det var skit kul! så det är verkligen något jag ska gå på varje onsdag och lördag. Och imorgon skulle jag och catta på självförsvar men hon ska jobba så det blir inte av för den vill jag verkligen inte gå på själv så vi får gå nästa torsdag:)


I'M IN LOVE

Den kommer ifrån h&m och kostar 299kr men den finns typ bara i L och XL -.- 
  

Onsdag

Fast jag har varit hemma idag har jag gjort någon nytta! som jag aldrig brukar göra. Jag har tvättat mitt lakan som det kom massa soppa på och mina byxor och bytt påslakan sen har jag satt på diskmaskinen och tagigt ur disken som jag ALDRIG brukar göra sen har jag gjort en kladdkaka och gått till tempo för att köpa grädde sen så har jag pluggat och nu är jag halv död och kommer vara de till 5 då jag ska dra till gymmet :)


så jävla klantig

för en kvart sen så gjorde jag en soppa och sen gick jag upp på mitt rum och la soppan på sängen sen fixade jag lite saker och sen ska jag sätta mig ner och då så sätter jag mig på soppan så mina byxor vart helt kladdiga av soppan! jag som var skit taggad för skoldagen men nej nej nu förstörde det allt men men kan ju vara hemma och plugga istället :) sen blir det träning:)

ÄNTLIGEN

Nu den här vecka ska catta och jag börja träna igen. Jag ska iaf ta de på allvar och inte sluta efter några veckor. Nu på onsdag/imorgon ska jag gå på aerobics kl 18.00 och på torsdag ska catta och jag gymma lite sen så ska vi på självförsvar kl 20.00 och sen på fredag 15.30 så ska vi på body pump! Kanske inte det bästa att passen kommer på dom tre dagarna med det är bara då jag kan såå.. det ska bli kul!

091006

har inget att blogga om.


091005

Idag så hade jag tandläkartid och de va inte roligt! nu har dom spännt den och den gör galet ont, de vet ni som har haft/har tandställning. Sen tog jag en snabbis till stan och sen åkte jag hem och var duktig och var ute och sprang lite sen duschade jag och sov lite sen åkte denise och jag upp till stockholm:)  och nu sitter jag i sängen och dricker varma koppen eftersom jag kan inte äta nått nu eftersom det är så ömt! men men

Det här fick jag med mig hem idag skrubbhandskar? , telescopic mascara, mineral puder från make up store för mitt håller på att ta slut och armband från h&m

PINSAMT

ja pinsamt är bara förordet för den här videon!! åh hahah. camilla trodde att dom sa hennes namn men de dom sa var karolina. STACKARE!

BARNVAKT

YES! tina är en nanny. haha nja idag blire att sitta barnvakt och sen plugga och kanske på bio ikväll med min pojkvänn :)

Igår så gick catta och jag en shopping runda i stockholm. Fick med mig två koftor (en ska tillbaka), t-shirt som också skatillbaka och en rosa mjukis dress, trosor, bh, nagellack, två ljuslyktor och en tröja till catta:)


FREDAG!

jag borde vara jätte glad för att det är fredag men det är jag dock inte. För att jag måste plugga galet mycket idag! Massa uppgifter i turism, som jag HATAR! och sen har jag samhälle frågor som jag ska svara på.. jaja.

Vid 12 ska jag dra hem och packa väskan osv sen ska jag snabbt till stan och sen träffa catta för att åka upp till hennes pappas resturang och äta där sen ska vi till catta där jag ska PLUGGA. ÅH hoppas att jag får nått gjort annars ligger man illa till..

HÖSTSKOR

Idag/nyss beställde jag hem ett par nya höstskor,kjol och hello kitty nagellack



favorit låten!


God morgon

Nu skulle jag stå vid bussen och åka till skolan men jag är helt död! jag ligger i sängen och har just ätit frukost ska ta en liten powernap och sen komma till skolan vid halv 10 :) och efter serveringen har vi skolfotto, får se om jag är med på det men kan ju inte skylla på att jag har mossgrönt hår för det har jag ju inte längre:) nu ska jag sova bye


RSS 2.0