10.11.29

Idag har jag fått ett jobb erbjudande som låter kul, allt är inte säkert än men om det blir så som jag hoppas börjar jag om en inom en månda eller efter den 24 dec.

Kanske min nya arbets plast, får hålla tummarna att det blir mitt :)

För cirka 5 minuter sen klickade jag hem Just dance 2, måste ju få unna mig något eftersom jag jobbar hela tiden och inte rört en krona av dom pengarna så tänkte jag att nu är det dags! Och sen i december ska jag fixa naglarna. Resten av pengarna ska jag spara.


Min ögonsten






Jag saknar min lilla bebis så jävla mycket! skulle göra allt för att hon ska bli min<3

I hate goodbyes


10.11.27

Idag har jag inte gjort ett piss fram till 3 och sen åkte jag till jobbet och jobbade sex timmar, nu ligger jag i sängen och kollar på DH.

Imorgon blir det att dra till gymmet, till farmor och skriva ut massa spanska papper och skatte papper och sen tänkte jag baka lite lussekatter och plugga lite:)

Måndag, spanska, simma, stöd matte, träffa catta och gå på bodystep

Tisdag, praktik, rättskunskap, barnvakt.

Onsdag, Praktik, matte, simma/gymma

Torsdag, Praktik och julbord

Fredag, praktik, spanska och julbod

Lördag, plugga, zumba och julbord

Söndag, PLUGGA!!!

SNOW WHITe

Fyfan vilket väder! Idag har jag varit på praktiken fram till tolv och efter det åkte jag till kära södertälje och bokade tid för nagelförlägning, men priset kanske var lite dyrt? 800 kr.. Så ska kolla runt om jag hittar något annat bra ställe annars blir det som planerat. Sen har jag varit med sara resten av dagen, lite hemsk faktisk för vi har stått ute skit länge i det hemska vädret, inte fullt så kul men annars vare trevligt..

Imorgon kommer jag nog dra till gymmet under dagen och sen vid 2-3 ska jag gå på matte och efter dte barnvakt (Y) usch!

Fredag, praktik, spanska och julbord! Från 5 på morgoen till 10 på kvällen kommer va lite död, vill ifall ta en paus i en timme o sova lite men hinner inte, hemskt!

Bodystep

Galet död efter en timmes bodystep, ska kolla klart på top model och sen ska jag sova för ska upp 04.30 imorgon bitti.

Måndag

Jobbig måndag men det kommre bli en mycket jobbigare Tisdag. Men men idag har jag haft Spanska prov och en timmes lektion, sen 18.30 ska jag gå på body step och har massa uppgifter att göra. Ska göra mig en latte och börja så man kommer någon vart! :)

Busy women

God dag i snövärdret!
Idag och imorgon ska jag bara ta det lugnt, ska bli massa plugg, sova, spela lite wii och träna. Imorgon blir det även kalas för min storebror som fyllde 20 år i veckan :)

Jag har fyra tuffa veckor framför mig. Jag har skola ( spanska två gånger i veckan, extra matte två - tre gånger i veckan och Rättskunskap en gång i veckan ), praktik, träning, vara barnvakt, jobba på julbuffe, plugga till två prov och hinna ha tid för pojkvännen också. Längtar till den 18 dec då allt är över och då får jag jullov!

10.11.16

Happy face. Idag har äntligen fått mitt schema till jobbet. Fick några pass och börjar nästa helg på fredag och sista arbetsdagen är 18 dec, så det blir inte allt för mkt.

I helgen kanske det blir london med denise, men allt hänger på om vi får biljetterna eller inte. Om inte så ska vi baka lussekatter och pepparkakor och dricka julmust och spela Wii :D

<3

Älskar att sätta på högsta volymen och vara i min egna lilla värld.

Hälso mässa

Idag så drog jag och farmor upp till  älvsjö mässa. Vi fick med oss massa saker där ifrån och är helt slut!

Från och med på måndag ska jag träna 3 gånger i veckan i 5 veckor, sen är jag godkänd i idrott. Kan inte bli lättare!  Själv hatar jag skolans idrott, springa runt och bli svettig och sen skita i att duscha och sen ha lektioner? fyfan vad äckligt!   Tina hjärta gym!

Hosta

Jag håller på att dö av hosta! var hos läkaren idag och fick recept, ska snart åka ner till stan och hämta ut det. hatar o vara sjuk! men men..

Igår så fick jag biljetterna till studentskivan, bara o börja själaaaaaaa. Inte ens jag ser i fram i mot festen.. buhu

inte min helg

Sen i fredags har jag känt mig hänning och sjuk! Sovit hela dagarna långa men på lördagen palade jag mig hem till denise och tog det chill o spelade wii. Kände att jag kankse skulle ha stannat hemma, fyfan vad illa jag mådde! Idag har der varit lite fram och tillbaka med mitt illa mående. Halsen värker och har hosta, det stoppar inte mig.

imorgon har jag spansk, projekt, livräddnings kurs på Radison blu i 3 timmar sen blir det Yogalates i en timme. Ska förska vila så mycket jag kan under dagen eftersom jag är fortfarande sjuk.

Tisdag, får jag gå upp 04.20 för att dra mot praktiken som börjar 7 och slutar 12. Sen ska man till skolan för att har rättskunskap i 2 och en halv timme. Inte nog med det så ska jag vara barnvakt efter, jippe! no life!

Onsdag efter praktiken ska jag hem och sova! sen blir det nog något träningspass också.

Torsdag, praktik och barnvakt

Fredag, plugga kanske?

Nu så blir det att man prioterar olika saker, för mig är det skola, praktik, jobb, d&c.

10.11.05

Idag skulle jag ha dragigt på avskedsfest för conni och linnea som åker till chile snart. Och självklart ska man åka på hosta och känna sig seg. Blir ännu en hemma kväll för mig.

Om jag mår bättre imorgon ska jag gå på Zumba party, som är ett tränings pass där jag går och tränar. Sen på kvällen ska jag till denise och slinga hennes hår och spela  wii :D

Önskelista



Det ovan är vad jag vill ha verkligen i julklapp!
Men de få bli massa porslin, glas, bestik, kastruller och stekpannor (Y)

Tina hjärta BOXAR

Idag har jag klickat hem the hills 4, nu är de bara två boxar kvar så har jag alla! Dock har inte box 6 släppts än så jag tänkte att jag börjar på en ny serie och det blev första boxen med desperate housewives.


det närmar sig!!!

idag fick man en fet räkning från abc-gruppen som har hand om våra studen prylar vi beställt. Känns konstigt att betala för något som inte ens har kommit, aja. 1500 kr fattigare nu då, inte jag men mina föräldrar :)

Don't like

Hatar sånna dagar som denna, när de rengar ( regnade ) och man är trött och seg och orkar inte göra nått!! Satt uppe hela natten känns de som men victor som va lite sjuk. suck, helt slut idag. Orkar inte göra nått och är mega hungrig! Beställa hem pizza? det är ju typ 5 min om man går dit.. fyfan vad lat jag är!

jag har tråkigt...

Planer inför imorgon
  • gå till gymmet eller promenad
  • Till stan och leta kläder
  • tandläkaren
  • stockholm, lämna tillbaka en tröja
  • barnvakt.

November

Igår som sagt var jag och catalina och kollade på saw 7, 3D igår. Vet inte riktigt om jag tycker filmen var bra eller dålig, men en sak som jag är helt säker på att fyfan vad äcklig den var! Efter de drog vi hem till catta och kollade på the hills och pratade massa.

Idag har jag inte gjort så mycket kom hem vid 2-3 och sen har jag kollat lite film och sånt.. Snart blir det top model och efter det kl 10.00 ska jag kolla på persionärsjävlar eller vad den nu hette. Måste ju bara se det!

Fan vad skönt det är med lov! fast man känner sig lite off då också, men en vecka går fort sen är man back om track.

RSS 2.0