Tequila

älskar min bebis!!



SPORTLOV BABY!

Yes fick sportlov i fredags, så jävla skönt! behöves verkligen!

Imorgon - Kista med sara och färga hennes hår efter
Måndag - stockholm med denise? söka jobb och gå på street dance med melinda
Tisdag - KRYSSNING! först ska vi ut och äta och sen ska vi på båten.
Onsdag - kommer hem. 
Sen har jag inte så mycket planerat på lovet, blir väl en sväng på gymet och sånt.


Melodifestivalen!

Idag kom min bror hem en stund så vi satt bänkade framför TV och kollade på melodifestivalen.. Jag hejade på Anna.B som gick vidare och sibel som dock inte gick vidare :/ Men men nu kollar jag på smällen på 3an :)


bild lånad från aftonbladet!

kryssning

Idag har jag varit hemma hela dagen och ikväll ska jag hem till min älskling! Och imorgon har jag sovmorgon till halv två och sen blir det kvälls servering i skolan. Alltid lika kul! me like.

På lovet ser det ut som det blir en mysig kryssning med en tjej kompis:)


Film tips

Tänkte tipsa om mina favorit filmer!
1. The blind side


2. Sisters keeper


3.Taken


4.Seven pounds


5. Avatar


6.Twilight såklart! (a)
Hittade ingen trailer, men alla vet nog vad den handlar om osv.

7. New Moon


8. P.s I love you


2010.02.23

Godmorgon folket!
Nu ligger jag i sängen och väntar på catta ska komma hit och vi ska se på American History x. Och sen kl 17.00 ska jag och jennifer gå på body pump. Mycket mer än så händer det inte idag! :)

BRR

Herregud vad kallt det var i mitt rum igår, glömde fönstret öppet igår när jag drog till gymet så var mitt fönster hade varit öppet i minst 10 timmar. Kallt som fan var det! Tände massa ljus och hade två dun täcken och massor av kuddar och ändå frös jag! Snart ska jag bege mig ut i kyla mot skolan, får vi se om tågen går idag då.

SÖNDAG

Idag har jag och jennifer varit duktiga och gymade. Efter det drog jag hem till min pojkvänn och min bebis tequila som var sjuk, stackarn. Drog även ut en sväng och mötte jennifer och elin för jennifer ville träffa tequila. Och hon var inte snäll mot jennifer, men man ska inte visa för en hund att man är rädd ;) inte för hennes ras iaf!  Nu sitter jag hemma och kollar på ghost rider och ska lägga mig tidigt ikväll så jag orkar med imorgon. Då ska jag upp 6 på morgonen och sen iväg till skolan och efter det tandläkaren och sen tillbaka för jag har matte då för jag klarade inte matten i ettan så får chansen att göra det nu i två, vill bara få det gjort för jag hatar matte. Efter dte ska jag hem och äta och sen vid 8 ska jag och melinda dra på street dance  :) sist men inte minst ska jag sova hos pojkvännen :)

HOME

Idag blir jag hemma hela dagen, ska sova, kolla på UPP, ta ett varmt bad, lägga face mask i ansktet, gå till affären och köpa nått gott och kolla på melodifestivalen.

tacokväll

Yes ikväll hade jag, denise, catta, sara, melinda och jennifer knytis hos denise. Och jag som inte äter tacos ? men fick skippa köttfärs och brödet. Efter det så var vi bänkade framför tv och kollade på let's dance. Och nu ligger jag ner bäddad i sängen, dock stack jag hem innan alla andra men kände mig inte så social idag så lika bra att göra min säng sällskap.

2010.02.18

Idag har det varit en lugn dag, inte pluggat på läxor och inte tränat. Utan efter skolan så drog jag till tandläkaren och avbokade en tid och bokade en ny tid med en annan slags tandläkare. Efter det köpte jag mat på nancys, så körde pappa hem mig och vid 6 drog pappa och jag till min faster som fyllde år. Sen har jag bara tagigt det lungt. Så skönt! Imorgon blir det knytis med tjejerna hos denise, ska bli skit kul.

SKOLAN

Nu har jag hotell som jag har haft hela dagen och kommer att ha det till kl 2 idag och sen blir det prov. Men jag sitter och pluggar till provet nu för vill klara det för en gång skull. Efter skolan ska jag hem till jennifer och bara va och sen kl 7 ska vi möta upp melinda för en timmes träning i gymmet och kl 8 ska jennifer och jag gå på aerobics i en timme, kommer ju gå skit bra!


love


Plugg

idag hade jag prov i psykologi och det gick som det gick. Och imorgon har jag prov på projekt och företagande, så fort man är klar med den ena ämnet så finns det alltid nått annat man måsta göra! Men men idag har jag festat på en semla och köpte ett nytt på tights på h&m. Dem börjar få in skit snygga tights nu!:)

Street dance

Igår kväll så gick melinda och jag på street dance och gud vad löjlig man kände sig och trångt var det! Kändes som att man stod på melinda hela tiden. Men vi ska iaf gå nästa måndag också för då äre en ny dans.

Alla hjärtans dag

yes idag är ju den dagen man ska vara med den man älskar. Så är inte tillfället för mig, för mig är det en vanlig söndag. Idag har jag åkt och handlat toning till mitt löshår och hämtat upp mina läxor som jag kommer spendera hela söndagen med. Har en inlämning som ska in 23.59 och prov på tisdag och prov på onsdag så har fullt upp!

10.02.13

Godmorgon! Idag är det fullt upp! Ska dra iväg och träna med jennifer idag och efter det ska jag till skärholmen med sara och göra tryck på tjocktröjor:) Och sen ikväll så måste jag plugga för har en inlämning på söndag och ett prov på tisdag och ett annat på onsdag.

jag förstår inte varför du kan tro sånna saker om mig

BIOMYS

Ikväll blir det bio med sara på heron. Vi har inte rikitgt bestämt vilken bio det blir men det får vi se när vi kommer dit:) Ska springa till bussen snart, hoppas ni får en trevlig kväll.

Skärholmen

 Igår så var jag i skärholmen med mina tjejer sara och jennifer. Fick bara med mig ett doft ljus som luktar jordgubb. Kom hem vid 10 över 9 och då satte jag på 6an då den nya serien visades men orkade inte riktigt kolla och sen har jag och sara sökt lite jobb och idag ska vi söka ännumer, vi ska ha jobb i sommar helt enkelt! Idag så har jag sovmorgon men har tandläkar tid kvart över 8 så fick gå upp kl 6 iaf, suck! Ikväll står det bio på schemat vi får se hur det blir av med det :)

H&m

Nu ligger jag halv död i sängen efter att ha varit på gymmet i 2 timmar. Innan jag gick och tränade så köpte jag en topp och tights från h&m, älskar dem!

Nitar på sidorna av benen, skit snyggt! 99kr från h&m


Blev en dålig bild men det är silvriga paljetter på tröjan och skit snygg på! 150kr från h&m

spinning

Igår efter skolan drog jag och jennifer på spinning, vi var jätte duktiga och körde på och stannade aldrig. Och idag känner man av i rumpan hur öm man är efter att har suttit på en stenhård sadel. Och idag ska jag och melinda gå till en instruktör som ska lägga upp ett program till oss och efter så ska jag gå på en timmes aerobics! love it.

träning

Så skönt för det känns verkligen som att man börjar ta träningen på allvar nu. Idag blir det gymmet med jennifer och på tisdag blir det spinning med jennifer och melinda, på onsdag har melinda och jag bokat tid med en instruktör som ska lägga upp ett program inför beachen 2010! haha

weekend

I fredags så var det let's dance med sara, jennifer och denise. Efter det drog jag hem till min pojkvänn så fick jag ett jätte fint silver halsband, älskar det!
Igår så var det melodifestivalen men samma tjejer igen, och några glas vin vart det också och sen på kvällen drog jag till min pojkvänn.
Idag så har jag haft släkten här på fika:) jag har fått presentkort på h&m och cervera och ett jätte fint halsband med massa fina ord på. Det står följ dina drömmar, det är ditt liv, öppna hjärtat för under, endast du sätter gränser och allt är möjligt.

tatuering

Äntligen är min efter längtade tatuering gjord! Blev lite besviken trodde att det skulle göra ondare än vad det gjorde. Men tänker inte säga att det inte gjorde ont för det gjorde de. Blev jätte nöjd!:D


kebab

Dagen har gått fort i skolan förutom dom två sista timmarna när vi kollade på film tog en evighet! Sen när vi skulle hem så var tågen typ 45 minuter försenade, jävla snö!Efter skolan åkte jag och jennifer till stan och mötte upp catta och sara. Fick massa saker av catta och sara idag, min gullunge! Sen gick vi runt och letade kläder och sånt och innan vi drog hem så gick sara och ja å åt på kebab house, love it! finns ingen godare kebab tallrik.

Det här fick jag av catta och sara<3 :)


älskar blommas färg!


gulligt kort!


Jag fick med mig en klocka från ur och penn:) på bilden ser den fulare ut, skit snygg i verkligheten!

10.02.04

En dag tills jag ska tatuera mig, åh! :) Men idag så blir det skola först och sen blir det stan med sara och kl 20.00 ska melinda och jag gå på spinning. Hoppas det blir av och att man orkar för nu förtiden är man ju helt död när man börjar 8 och slutar vid 4.

Hade en perfekt födelsedag och tack för alla gratulationer och presenterna:)


18år!

Jepp blir 18år idag. Önskar bara att jag mådde bättre, just nu mår jag jätte dåligt och vill bara ligga i sängen. Så kommer jag komma försent till skolan också för jag har slutat föna håret och nu låter jag det självtorka och det tog visst längre tid idag så det blir en senare buss. Efter skolan blir det snabba cash i skolan och sen blir det hemfärd och vid 7 tiden så ska vi fria mig här hemma och efter det ska jag dra till min pojkvänn :)

rihanna gör det igen


RSS 2.0