En vecka kvar!

Nu är det bara en vecka kvar tills min klass och el klassen på våran skola ska ha våran student skiva. Trodde aldrig jag skulle säga det här, men fyfan vad TAGGAD jag är! Galet, kommer bli en lyckad kväll!

soliga dag

Igår efter skolan så drog jag och denise till ikea fick med mig en byrå som jag skrev om för ett tag sen och en lampa och massa andra små saker :)
 
Idag hade vi servering, fullt ös säger jag bara. Men men efter skolan åkte jag till stockholm och träffade denise och melinda, så gick jag runt med dem.. fick med mig de sista till skivan och lite små saker :) Och just nu sitter jag o e barnvakt.

Stek

Sitter på connies balkong och steker i solen men en varsin data. Blir även något glas vin snart också, längtar till alla kvällar på uteserveringar och ta en cider eller två ;D

ny data!

Happy face, Sitter vi min  nya data. Var rädd att jag skulle börja sakna min  gamla som är min bäste vänn! Men jo vad gör man då? jo man skaffar en likadan! Känns som min gamla men nyare!

Idag blir det lite plugg och sen ska jag ut med denise och våra hundar. Börjat bli något vi gör varje söndag! gillart

Härliga onsdag

Helt underbart väder idag förutom att det blåser. Idag har connie och jag varit på möte hos abc-gruppen angående vårat projekt som vi har i skolan. Det gick jätte bra, vi fick även våra prov kläder. Äntligen börjar det att hända saker, känns som man sitter kvar på samma ställe..

Idag blir det plugg för hela slanten, är även barnvakt åt victor som jag snart ska hämta på dagis..

skärholmen

Igår efter skolan åkte jag och denise till skärholmen. Fixade mina naglar, gjorde akryl fyllning och lagade en nagel.


Fick även med mig den här locktången, helt kär!

Ny vecka nya planer

Idag har jag inte gjort så mycket. Har haft spanska och sovit llite och fixat en ny laddare till min data så den funkar igen :D Så skönt att kunna sitta vid datan igen.. Ikväll blir det plugga lite och se på någon film, har fixat massa nya filmer.

Lördagen

Igår var en grym dag! Den började med att jag, denise och jennifer åt superfrukost på mitt hotell, sjukt gott! Sen drog vi vidare till skärholmen och shoppade lite :) Sen var det mitt jobb att uppehålla denise medans alla andra fixade och tixade hemma hos denise. Och överraskad vart hon! Och hon festade nog för oss alla och alla år hon vart nykter! haha det var en grymt bra kväll!

 

Happy Birthday

Idag så fyller denise 18 år och de ska firas! Ska snart dit och fira henne lite smått med hennes famlij och melinda. :D GRATTIS TJEJEN

Birthday

Idag så fyller denise 18 år och de ska firas! Ska snart dit och fira henne lite smått med hennes famlij och melinda. :D GRATTIS TJEJEN

cappuccino

Just nu sitter jag och försöker plugga in morgon dagsen hotell glosor. Och ja de går väl sådär!

älskar cappuccino och att man kan göra det hemma är ju ännu bättre!

Fika!

Det blev en fika med Melinda, Jennifer och Sara idag. Mys att träffas alla tjejer och prata och sånt. Fick även med mig ett par snygga skor för halva priset och det sista paret som va kvar. Kan man ha mer tur ? Näpp

Enkla vita skinn skor ;D

HATAR

Jag hatar att något sånt litet kan förstöra min dag så jävla mycket! För första gången som jag e lite sen till bussen som ALLTID är sen så är den tidig idag och jag missar den. Och något sånt gör att jag blir så jävla sur och drar hem, det förstör bokstavligen hela min dag! Usch! Nu sitter jag ifall och plugga lite matte och ska snart göra lunch och plugga lite mer och sen vara barnvakt ikväll :)

Helgen

Kommer lite bilder ifrån helgen;D

Gullungar, Alexander och Victor


lek dag i söndags, shakira och tequila


Denise och hennes vovve :D

Hellcats

Just nu sitter jag kollar på en helt ny serie som heter hellcats. Verkar rätt så bra, kul att man har en ny serie att följa nu.. Det går ju inte så bra serier på TV längre känns det som!

Och den mörka killen på bilden e så mumsig!

Fredag

Idag hade va barteknink och gick skit bra som vanligt! Vi gjorde irish coffee och mojito, och någon till som jag  inte kom på. och mojiton smakade lika illa nu som första gången jag drack den. USCH



Torsdag

Rolig dag i skolan idag, not! Nu sitter jag hemma hos victor som jag är barnvakt åt och ska snart börja att plugga lite hotell och religion så man får det gjort. Efter det ska jag färga cattas hår, ( håll tunmmarna för mig! ) har lite panik för hon har så mycket hår och man vill inte missa något.

STUDENTMÖSSA

Vilken lycka! Idag fick vi hämta våra student grejer, jag hade beställt mössa, mjukisar, vin glas, penna och en tuta eller vad man ska kalla det. Nu känner man att det börjar närma sig, snart tar man STUDENTEN! slut på allt pluggande !!! eller inte, jag som funderar på att plugga vidare på södertörns högskola.

2011.03.09

Hatar dagar som denna, där man känner att man verkligen inte fått något gjort när man borde ha städat rummet, pluggat matte eller tränat. nej man har bara legat i sängen och inte gjort något! Ångesten man får på kvällen, varför har man inte gjort något? jo för man e så lat! USCH

En bild på min älskling från i Söndags

R.I.P

jaha nu har typ min mobil gjort sitt. Min touch har slutat funka på min mobil nu, eller den funkar men gör inte som jag vill. Känner lite ångest just nu. Kanske dags att kolla efter en ny mobil :(

cdon.com

Happy face! Titta vad som kom med posten igår.


så ikväll ska denise och jag test spela sonic, har höga förväntningar :)

Torsdag

Redan torsdag ? vart tog dagarna vägen. Snart är lovet slut och tillbaka till skolan på hel tid igen efter 15 veckors praktik.

Idag ska jag och denise ner till WorldClass på stan och prata lite med dem, funderar på att börja gymma där ganska så snart. Sen ska köpa en kofta på Bik bok och efter det ska vi till jysk jag ska leta gardiner och denise tyg. Efter det blir de Slinga mitt hår och spela Wii :)


skärholmen rond 3

Idag ska jag till skärholmen med min farmor och faster. Hoppas att jag får med mig hel del nya saker hem :D

Barnvakt

Just nu är jag barnvakt åt lilla victor som springer runt och busar. Snart ska vi ut och åka lite pulka i den hemska kylan. Sen blir det mys framför en film.

RSS 2.0