PUSS


Sweet!

Idag har jag haft en dag för min själv. Tagigt ett långt bad med skön musik och massa ljus, face mask och hårinpakning och målat naglar. Och kollat på sex and the city the movie 1 och 2. Köpte hem ettan i veckan så jag har en start!

Ändrade planer catta och jag skiter i bowlingen och bion imorgon och drar på bio idag, vi ska se Saw 7 i 3D haha :D det kan inte bli mycket bättre!

music


Barolo

Igår kväll var jag ute och åt på Barolo, det blev en toast skagen och plankstek. Hade jättetrevligt. Och somnade kl 9 igår, trött tjej. Men idag gick jag upp vid sju.. Planerna för idag är väl inte så mycket, funderar på att köra ett zumba pass :)

Frissan

Igår efter praktiken tog jag en sväng i stockholm fick med mig två tröjor, sen var jag barnvakt hela kvällen. Och de vart ett maraton av the hills för mig.

idag efter praktiken somnade jag på tåget och vaknade upp södertälje hamn så ja missade min spanska lektion. Drog i stället och klippte mig. Köpte även medmig ett Healing serum från Lanza, hoppas det hjälper mot mina toppar! Sen köpte jag en present och åkte hem, har sovit och inte gjort så mycket! En trött tina!!

Imorgon ska jag till farmor som jag hjälpa mig med två tröjor. Sen ska jag och denise rasta våra hundar, alltid lika kul och se när dom leker!

Trött tina

Tror inte det går att vara tröttare än vad jag är nu. Har varit upp sen 3 imorsen och sen 20 över 5 imorse har jag haft fullt upp. Haft praktik sen så åkte jag hem duschade och sen tillbaka till stockholm med catta och pappa. Hittade två par skor och kom hem 1700kr fattigare och en pizza hut tjockare! GÖTT!

Sko jakt

Imorgon efter praktiken ska jag på sko jakt! Har redan kollat ut ett par begia uggs och sen måste jag hitta snygga vinter skor. låt jakten börja!


Mini-pc

Jag är nog nu helt bestämd att jag ska köpa en liten mini-PC.


Den som lockar mest är den hära ljus rosa. Time will tell vilken jag köper.

Religion

Pluggandet har ju som sagt inte gått så bra, blev heller ingen zumba idag för jag hinner inte idag. Ska snart fixa mig och äta, senare dra till pojkvänn.  Hoppas jag får lite gjort där ifall.

The hills maraton

en av dem bästa serierna är lätt the hills. Det är den första serien som jag har börjat "samla" på. Jag fick hem säsong 3 förra veckan så nu ska jag passa på att kolla på den

Fler serier som jag ska börja samla på är
  • Gossip girl
  • Sex and the city plus dom två filmerna
  • twilight filmerna
  • The city

Söndag

Idag har jag hunnit med att lämna victor och åka tillbaka till kära södertälje, värdet gör det inte så mycket bättre. Idag blir det att börja plugga på religion provet, Zumba, spela wii lånade två st av conni och sen träffa min pojkvänn.

Imorgon blir de plugga stort sätt hela dagen och sen storhandla och sen gå på bio med conni :D så jävla sugen!
Fyfan vi kommer dö! hahah

Tisdag, tandläkartid, prov, rättskunskap och sen vara barnvakt!
Onsdag, praktik, köpa skor, träna
Torsdag, praktik, barnvakt
Fredag, pratik, spanska.

JOBB

Yes nu har man ett jobb! härligt!

10.10.22

Det går bra nu, kompis det går bra nu! Praktiken, pluggandet och vara barnvakt går jätte bra. Får erfarenhet från praktiken, läxorna gjorda och pengarna rullar bara inn. Och som det ser ut just nu har jag ett jobb till vintern också och det betyder mer pengar. Fast dock har jag inget liv just nu, fullt upp. Men ska inte klaga, missar inget.

Ikväll har jag och victor varit hemma hos denise och har haft skit kul och spelat GH. Imorgon blir det torekällberget plus arbetsintervju. Söndag blir det massa pluggande och träffa pojkvännen. 

Kan inget annat än att bara njuta, det går bra nu!

V. 42

Måndag: Spanska och föreläsning 12.00-16.00, Body step 18.30-19.30, plugga
Tisdag: Religion och rättskunskaps prov, barnvakt på kvällen
Onsdag: Praktik, gymma och träffa pojkvännen
Tosdag: Praktik och barnvakt
Fredag: Praktik och Barnvakt men i södertälje
Lördag: Barnvakt, vi till sydpoolen och bada
Söndag: åka till stockholm och lämna victor..

Två nya favoriter!


Bebis

I Onsdags fick min kompis sitt efterlängtade barn och idag drog jag och denise hem till henne för att träffa lilla pojken. Han var hur söt som hellst! Vi va där i 4 timmar och kollade på en video från förlossningen och pratade en massa och fick även hålla i lilla Emilio!

Måndag

idag har jag varit på spanskan och pluggat inför spanska provet på fredag. Sen drog jag ner på stan med sara och åt lunch, fick med mig två par tights och nu ligger jag i sängen. Ska ta en liten tupplur och senare gå på yogalates eller så blir det zumba :)

God morgon!

Helgen har spenderats med denise och vi har kollat på idol och massa x factor klipp. Jätte skönt med en lugn helg och tagigt dagarna som dem kommer. Och idag har jag försovit mig lite också, men jag missar bara 30 minuter som tur är.. nu sitter jag och har lite död tid.. Tur att man fortfarande har något att vakna till på vardagarna så man inte ligger inne varenda dag och sover bort halv dagen..

Praktik dag 1

Jag hade verkligen jätte svårt att sova inatt, var så nervös inför första dagen på praktiken. Men den gick ju hur jävla bra som hellst! det gick bättre än bäst! Är bara helt slut i benen annars är allt på topp.

Imorgon måste jag ta kvar över 5 bussen mot praktiken :( får väl sova på tåget sen eller nått. Har fixa massa ny musik ( 7 låtar, haha ) på min ipod som jag kan lyssna på tåget också. Sen efter praktiken ska jag dra och sova på direkten och sen hämta victor på dagis och får se vad vi hittar på..

Yogalates

Idag har jag, melinda och denise börja vårtat nyttiga nya liv.haha! hoppas det går bra, första dagen gick ifall jätte bra. Idag gick jag och melinda på yogalates. Jag tyckte ifall rätt så kul, men melinda tyckte ifall inte om det. Nu ligger jag i sängen och kollar på top model och har redan fått en favorit, kommer inte ihåg vad hon heter men de är hon som har rakat hår :)

love



jag måste hem till conni snart för att fixa massa musik.. åååh :D

Snabb update


Lördags, åkte jag och denise till ikea. Jag fick med mig två stora påsar med saker i.
Söndags, firade farfar och farbror.
Måndags, hade vi en baby shower hemma hos mig för min vänn sara som ska få en liten bebis snart.
Tisdags, en lektion och var barnvakt
Onsdags, hade kvälls servering på skolan
Torsdag, ledig från skolan, intervju på mitt prakitk ställe och sen var jag barnvakt mot kvällen
Fredag, stan med denise och va hundvakt åt tequila
Lördag, shopping dag med jennifer i skärholmen och en snabbis på ikea.
Imorgon, vara hemma hela dagen och plugga spanska glosor
Måndag, skola och gå på power yoga


RSS 2.0