Onsdag

Idag har varit en bra onsdag! Hade praktik, Fixat sommarjobb, klippt mig, hämtat nya skenan till tänderna och gått på Zumba pass. Helt jäkla slut är vad jag är! Skönt att ha ett jobb efter studenten så man slipper att oroa sig efter att hitta jobb.

Minnen


Skrattar för mig själv när jag tänker tillbaka på när jag och mina tjej kompisar dansade den här dansen. Fattades bara att jag skulle ha kvar dansen till den här låten.. ååh! ahaha

plugga värre

Har varit uppe sen 5 imorse och har gjort mina timmar på praktiken och nu sitter jag vid datan och ska börja och göra klart arbetet jag har i religion. Känner att pressen börja komma och att man borde ha gjort läxa.. En läxa i taget blir det!

Make over

Jag har nu bestämt mig för att göra om mitt rum lite. För att jag behöver förvarings möbler! Så tänkte om man ska göra något så kan man gå hela vägen. Ska måla om mina väggar som jag gjorde för något år sen. Sen blir det en stor byrå, vägg text, lampa, gardiner och överkast till sägen, Plus att mycket ska slängas i rummet också!

Vit eller svart blir det

överkastet

Vägg texten

Min helg, plus kommande veckan

Fredags så var jag med denise hela dagen och lika kul som vanligt! I lördags så åkte jag till min storebrors flickvänn och firade henne, fyller 20 år idag. Och idag har jag bara tagigt de lungt för jag har en tuff vecka framför mig.

Måndag, Spanska, Grymma, plugga, Ska till kirurg AB och sen var barnvakt.
Tisdag, praktik, matte, och sen vara barnvakt.
Onsdag, praktik, Gymma och träffa conni.
Torsdag, Praktik, matte och vara barnvakt
Fredag, praktik, spanska och bara ta de lungt
Lördag, ska jag jobba på något event
Söndag, gymma och ta de lugnt.

Tillbaka till skolan, eller?

Det har inte riktigt varit min dag idag! Gick upp imorse vid 6 och duschade och åkte mot skolan och det är inte förens jag är på skolan då jag inser att det är INGA elver där och bara lärare. Jag börjar skolan imorgon! ahhaha fail. Men jag hämtade mitt busskort ifall. Sen åkte jag till vårdcentralen för mitt örhänge sitter i örat. Så nån gång  i veckan ska jag till en kirurg och skära upp örat och ta ut örhänget.

hm något mer nytt är att jag ska börja vara barvakt 3 gånger i veckan istället för två gånger..

Angel


Tequila

Imorse hämtade jag Tequila och vi tog en promenad till Rosenlund där jag mötte upp denise med hennes hund, så lät vi hundarna springa löst. Efter ett tag tog Tequila och jag en promenad hem till mig och sen dess bara legat i sängen och gosat, tagigt en promenad och ätit pannkakor. Om en timme blir det en lång promenad och sen kolla på en film.

Imorgon ska jag lämna Tequila vid 12 och sen vid ett ska jag gå på Aerobics. Sen blir det hem och plugga inför ett prov jag ska ha på Tisdag.

Fredag ska jag åka till denise och spela donky kong och just dance 2 :)


en bild på Tequila från i sommras :)

Bästa dagen på lovet

orkar inte skriva så mycket, men nu ska jag och tequila bedda ner oss i sängen och mysa!

<3

Hål

Imorgon ska jag och denise åka ner till stan imorgon för att ta hål i örat. Jag ska ta två hål och 4 denise ska ta hål. Stackars våra öron! Hoppas jag inte får för ont i öronen och kan sova nästa dag! haha

RSS 2.0