Bästa!


10.09.26

Barnvakt, Varit hos pojkvännen, ikea med denise,hundvakt åt min älsklking, långpromenad och fira farfar och min farbror. En snabb sammanfattning av vad jag har gjort sen i torsdags till idag. Det jag skulle behöva nu är att vila och plugga in spanska glosorna.

gillar låten på nått sätt, men videon är fan mysko..

The Back-up plan

Har just kollat klart på the back-up plan ochfan vad rolig den var så rekomenderar den verkligen. Såg även kick ass idag och den var också bra!

BORT MED SD

en dag efter valet, kan ju bara säga att jag kan hålla med! BORT MED SVERIGE DEMOKRATERNA

11:03

11:03 la jag min röst idag. Gör det du med! haha skoja skiter i folk röstar eller ej.


SKÄRHOLMEN & vampyrer

Idag åkte jag tidigt upp till skärholmen med farmor och fick med mig två tröjor, tights, strumpor och mjukis byxor som jag bara älskar! Nu ska jag kolla på Vampire suck och sen blir det Eclipse :D

BEBIS

Längtar så jävla mycket på att våran lilla bebis kommer, så till vinter kommer vi ha en sån här liten sak (videon) springandes hemma. Det blir vår tredje yorkshire terrier.



Hur söt är inte den ? :D

jag som trodde..

Jag som trodde jag skulle få vara hemma imorgon, trodde helt fel. För idag bestämde jag och farmor att vi ska åka till stockholm eller skärholmen imorgon och shoppa loss. Alltid kul när man får massa gratis kläder av min älskade farmor <3 nu ska jag kolla på sex and the city 2

FULLT UPP

Det märks på min kropp att jag har haft det fullt upp hela dagarna den senaste veckan, aldrig någon paus. Men har fått en timmes vila nu och sen ska jag börja fixa mig för att dra emot farmor och farfar för att äta middag med dem. Sen blir det att dra till denise eller till min älskling tequila. Och inatt ska jag äntligen få sova hemma, de va så länge sen känns det som.. Och imorgon ska jag nog vara hemma hela dagen och bara ta de lugnt för en gång skull.

Barnvakt

Hmm sitter här och typ halv sover och kollar på girls next door, på dem nya avsnitten där hans tre nya flickvänner är med. kul kul. Imorgon blir det skola, skatteverket och sen vara med tequila och sen va med min pojkvänn..

Student 2011?

alltså jag kan nog inte bry mig mindre!

10.09.13

Igår på morgonen så drog jag till farmor och farfar och var där till två-tre. Sen hämtade jag tequila så gick vi till grusåsen för att möta upp denise och hennes hund. Vi gick sen till rosenlund för att släppa lös hundarna och vad glada dem blev. Efter en timme så drog gick tequila och jag tillbaka till blombacka, dagens motion! Senare på kvällen blev det plugga med conni.

Idag har jag bara haft spanska och nu är jag hemma och tar det lugnt. Har tänt massa ljus och ska snart sätta på en film. Senare idag blir det plugga..

Imorgon ska jag och conni dra till skolan tidigare för att besöka tryckeriet i skolan. Sen har vi Religion och sen har jag rättskunskap och efter det ska jag vara barnvakt åt lilla victor! :)


LÖRDAG

Igår så var klassen på vinprovning och efter det drog jag och alexandra och åt på min favorit pizzeria i stockholm. Efter det åkte jag hem och somnade på direkten, galet trött! Senare mot kvällen åkte jag till denise och kollade på idol och så lärde hon mig lite teckenspråk, verkligen jätte kul :D

idag har jag inga planer, ska ifall plugga lite projekt så man får lite gjort och plugga in mina spanska glosor sen så får ja se om det blir nått senare mot kvällen.

hej där

Igår så gick jag och melinda på zumba och de var andra gången för mig, fett kul! Men fan vad dålig kondis man fått dock:/ Sen idag har jag pluggat och pluggat och fikat hos connis kompis som fyllde år idag och tog körkortet idag också :) Sen så träffade jag en sara en snabbis nu på kvälls kvisten, hon har fått en jätte fin stor mage. VILL OCKSÅ! haha Nu blir det pluggning på gång

Projekt Arbete

I våran linje när man går i trean så måste man göra ett projektarbete på 100 timmar per person. Jag sammarbetar med en kompis i klassen och vi ska göra skoltröjor som våran skola saknar! Allt har verkligen gått skit bra och det känns inte ens som att vi gör något skol arbete, men det kommer kännas som det sen när man ska skriva om allt vi gjort osv. Men allt går så jävla bra så kan inte bara mer än njuta! Vi har hittat ett företag som gör tryck, vi har kommit på en design som vi ska ha på tröjorna och idag hade vi möte med alexander från det företaget och nu har vi fått bilder på meljen om hur tröjorna kommer se ut :D SNYGGT!

THE HILLS

Nu blir det the hills maraton ska se hela säsong 6. En riktigt slö dag blir det idag :)

Kräftskiva och kolmården

Igår så var det "kräftskiva" hos conni, det slutade med att det bara var jag som åt det men vadfan, gott var det! Sen så drog catta och jag hem till mig och kollade på SALT. Men jag somnade efter en halv timme eller nått sånt..

Idag så gick jag upp halv 7 för att fixa mig och åka ner till stan för att ta en buss till kolmården med conni, as trötta som vi var så hade vi skit kul! Kollade på en säluppvisning och sen delfin showen osv,riktigt kul! Roligare när allt va gratis för oss :) Snart ska jag kolla på SALT igen eftersom jag somnade igår.

RSS 2.0