Lördag

Dom senaste dagarna har jag vart i axviken med denise och hennes famlij. Vi har bastat och badat, tog mitt första dopp också:) Idag har jag inte gjort så mycket åkte hem vid 12 tiden tog en dusch och sen somnade och sen vid 6 tiden kom farmor och farfar så grillade vi sen kom denise och hämtade mig för vi skulle hämta ut ett paket som vi hade beställt från H&m och när vi skulle hämta ut det så sa dom att det inte hade kommit, fan vad sura vi vart! men men vi ska kolla på måndag om det har kommit då. Sen när vi har hämtat ut det paketet är det bara 3 paket till för mig att hämta ut ;) sen drog vi till min pojkvänn och va ute med tequila och så kom catta en stund :)


pengar beroende

fortfarande vaken kan inte somna! så nu sitter jag och kollar på H&m´s shop online. Jag har blivit lite beroende av att beställa kläder där ifrån:/ Först har jag ett paket med två par skor som jag ska hämta på fredag och sen två till paket som inte har kommit än och i det ena är det två bhar och ett armband och i det andra som jag beställde igår var de en jeans jacka och nått mer var de kommer inte ihåg vad och idag funderar jag på att beställa en bh och matchande trosor, en marin blå pyjamas, armband och ett par örhängen..  och jag förväntar såklart min pappa ska betala allt, vad vore jag utan honom ? nja får se sen hur jag kommer klara mig när jag blir äldre och det gäller pengar, kan ju inte alltid leva på min pappa fast det låter skönt. Men jag passar på nu så mycket som möjligt!

en liten smyg titt på några saker jag har beställt
   

uppe med tuppen ?

idag var man visst uppe med tuppen, jag vaknade runt 6 tiden av att tequila stod och skällde.. Sen kunde jag inte somna om och vart jätte pigg och bestämde mig för att ta en promenad med henne. Nu sitter jag i soffan och tequila sover i mitt knä. Funderar på att sätta på en film och försöka sova, det låter väl ganska bra ?

SKOLA

snart börjar skolan igen ? lr ? måste mejla min mentor och kolla när vi börjar. Jag gillar min skola jätte mycket men jag vill byta skola och det enda som får mig att gå kvar är kurserna på våran skola. Tumba hr har ett mycket större utbud på kurser än den skolan i södertälje.

Måndag

bloggen kommer i sista hand nu! Nu för tiden är jag mycket med min pojkvänn och våran hund tequila och denise såklart. har inte så mycket att skriva.. Förra vecka beställde jag hem en t-shirt och 3 armband och sen va jag och denise i skärholmen för någon dag sen då köpte jag två linnen och en kofta typ och idag beställde jag två bhar och ett armband från h&m och på fredag ska pappa hämta ut mína skor från íca,, Massor av nya inköp på sista veckan, lägger in bilder på allt sen när allt har kommit med posten :) Just nu så är denise och jag hemma hos min pojkvänn och leker lite med tequila och lyssnar på arab money


arab money

jag sitter inne ? alltså INNE! jag tänkte dra till denise och sola men jag orkade inte ta med tequila så nu sitter jag fortfarande inne och tequila sover.. vänta på att pojkvännen ska komma hem :)  och ikväll ska jag vara med monica gumman <3 haha

är hon inte bara för söt ? :D

sunshine

kan Inte fatta att jag redan är vaken, helt otroligt! ser att det är sol ute iaf och funderar på att hoppa i duschen och åka hem och sola på baksidan men tequila. Men just nu sitter jag i soffan hos min kille med tequila i mitt knä och båda är helt nyvakna ;)


15 juli

Idag har jag inte gjort så mycket vart hos min pojkvänn och passat våran hund medans han var på någon kurs sen vid 5 tiden kom pappa och hämtade mig så åkte vi och handlade mat och sen när vi kom hem så grillade vi.. sen har jag bara varit hemma resten av dagen.. imorgon tänkte jag dra till gymmet lite och sen tandläkaren och sen åka hem till min pojkvänn och rasta tequila och vänta tills han kommer hem :)

THE KING

jag hittade det här i en blogg som jag läser, vart helt chockad när jag såg videon, sjukt coolt!  säger bara KOLLA på dne här länken (min blogg krånglar lite så  ni får länk istället för video) http://www.youtube.com/watch?v=je1KOcBYGjM&eurl=http%3A%2F%2Fhakarb%2Eblogg%2Ese%2F&feature=player_embedded

söndag

jag har nu för tiden har jag ingenting att skriva om.. inte mycket händer i min vardag.. jag bor hos min man nu med våran hund tequila och på fritiden brukar jag vara med vänner och sånt inte så mycket händer.. Det är ju inte så fint väder eller jo idag är det de men nu sitter jag hemma hos denise och vi leker lite med tequila :) 




teguila och jag efter en långpromenad i regnet

 


TEQUILA BABY

det finns ingen sötare än tequila dock har hon sina dåliga sidor också som att kissa över allt och biter i sladdar osv..



nytt nummer

för en eller två veckor  sedan skaffade jag nytt nr, IGEN. hah näe men de va folk som hade mitt nummer och jag ville inte att dom skulle ha det, så ligger det till. Mitt nummer börjar på 072 istället för dom vanliga som t.ex 070, 073 och 076.

SUM'09

monica & linn på fastanäs


midsommar, monica och linn


denise och jag satt och solade på en brygga så fick vi några gäster:D


jenna och monica


jag från någon fest i järna


min nya hund olga <3 hahah


happy face

alltså åhh jag är värsta happy face! det kan bara inte bli bättre, bästa morgonen på länge vaknade halv 5 också¨och det vart så värt det! haha ville bara säga ärr jag är gladast. men men idag ska jag till standen med monica :D byyeee

miss u

jag saknar dig så jävla mycket att det inte går att beskriva. när jag får se dig igen ska jag springa fram och krama dig och säga till dig hur mycket jag har saknat dig och att du aldrig får lämna mig så länge igen. Behöver dig mer än allt nu!


 längtar som fan tills söndag för då kommer catta hem :D: <3 miss u

stockholm

Igår drog jag och monica till stan ( stan i södertälje alltså ) sen tog vi tåget till stockholm och kollade runt lite. Sen gick vi mot gamla stan och tog en fika på chockladkoppen/kaffekoppen, skit gott! sen gick vi mot slussen och solade och sen åkte vi hem till monica och duschade och sånt och sen somnade båda för vi var så trötta:) hah sen vid elva tiden åkte jag hem och sov, jag har inte sovitr hemma på skit länge nu men inatt så blev de hemma . Idag så skulle jag ha dragit till standen med monica men det blev inte av för det är inte riktigt rätt väder.

RSS 2.0