Skärholmen rond två

Idag var jag i skärholmen igen fast med jennifer och denise. Var en snabb runda i affärerna och sen fixade jag mina naglar. Vart dock inte helt nöjd men dom får duga! Sen åt vi mat och åkte hem.

Nu ligger jag i sängen och kollar på en ny serie som jag fick av denise och jag är helt besatt! Serien heter Pretty little liars.

Tradera

Igår när jennifer var hemma hos mig så fick jag för mig att sälja massa jackor och klänningar på tradera. Jennifer tog foton på sakerna och jag la in dom på datan, team work. Hoppas bara att man får något sålt för det hänger bara i min garderob och blir inte använt men jag vill inte slänga kläderna heller.

2011-02-03 19.59

i'm back, tror jag!

Har haft en liten blogg paus! Kände att jag inte hade något att blogga om eftersom jag bara pluggar och är barnvakt hela tiden och har såklart fullt upp. Men om två dagar har jag lov och jag längtar galet mkt. Även två dagar kvar på min kära praktik men jag kommer såklart tillbaka dit efter studenten och jobbar där tills jag hittar något som jag känner att jag vill göra.

Imorgon blir det praktik, plugga, prov, hem och vila sen blir det Aerboics och simmning.
Fredag, praktik, beep test, storhandla, tjej kväll med tjejerna
Lördag äntligen fixa naglarna med sara och shoppa
Söndag soooova!

RSS 2.0