Valborg

Idag har man stora planer.. ska möta sara på stan snart för att leta lite kläder sen ska vi åka till ica maxi för att handla mat till 11 tjejer.Sen blir det att dra hem till mig och fixa inför kvällen. OCh vid 5 kommer 10 tjejer hit för att grilla. Efter det blir det stan för att kolla på brasan och sen blir det väl hemfärd eller dra till pojkvännen :)

SUNSHINE

God kväll alla läsare idag efter skolan mötte jag upp sara och catalina i central parken i södertälje. Vi satt väl där i solen i någon timme och snackade om allt möjligt, trevligt trevligt! Sen drog sara och jag och åt på nancys, provade något nytt idag och det var gott gott. Efter det vart det en sväng på stan tills den började regna och då blev det hemfärd. Har just skrivit klart ett CV som jag ska skicka in till coop för dem söker morgonpigga personer och det är jag ? elleR? hah håller tummarna att jag får jobbet, skulle sitta fin fint. Ska snart åka och lämna det på coop och sen blir det Ugly betty, Desperate housewives och Cougar town.

snö?

Yes idag har det snöat och regnat i stort sett utav hela dagen och det är den 21 april. GALET! men men idag var jag på en matmässa i älvsjö, faktiskt rätt så kul. Det fanns allt ifrån alla sorters kaffe, glass, ostar, kött och tror frida och danne fick en kassa med 6 st ägg. Jadu det fanns allt där inom mat!
Alexandra och jag vid en jätte stor chokladfontän på mässan


Tisdag

Allt går så jävla bra nu, allt bara rullar på och det kan inte bli bättre! Dagen gick fort och efter skolan drog jag till stan och mötte upp sara och catta. Och nu har jag varit hemma i några timmar och ska gå ner och laga lax med potatis och kolla på Avatar! :D

Imorgon är det ännu en chill dag, ska ha svenska i 40 min och sen ska jag gå på någon älvsjö mässa. Efter det blir det massa plugg och kanske aerobics på kvällen :) perfekt!

STEP

Idag har allt rullat på och gått fort! Efter skolan drog jag hem till jennifer eftersom jag hade glömt mina nycklar hemma så jag skulle inte komma in, BUHU! Vid 5 kom pappa och hämtade mig för jag skulle hämta mina träningskläder och sen mötte jag upp jennifer så drog vi till gymmet och gick på step och nu sitter jag i min säng och läser en svenskabok.

rubrik?

Ikväll så firade vi alexandra som fyller 18år på måndag! Jätte god mat och trevligt folk men dock var man inte på det bästa hurmöret. En del folk kan verkligen förstöra ens kväll så jävla lätt. Så det vart en tidig hemfärd för mig ikväll.  Och imorgon ska jag vara hemma och bara ta det lungt och kolla på alla tv repriser och gossip girl.

Så nu ska jag stänga av ljudet på min mobil och gå och sova! less på allt!

10.04.17

Igår så drog jag till stockholm efter skolan och sen vart det hemfärd och på kvällen drog jag till denise och senare kom sara:) Sen hände inte så mycket denna fredag kväll :)

Om en timme ska jag dra och möta jennifer för att sedan gå till connie och fixa oss. Sen drar vi vidare till tumba för  tjejmiddag, trevligt värre! :D och senare ikväll ska jag till min pojkvänn :)<3

AEROBICS

Efter en lång dag i skolan 08.00-16.15 så drog jag hem och nu ska jag iväg och gå på aerobics med jennifer, skit taggad men nu måste jag kila. Ha en bra kväll!

Tisdag

Idag efter skolan drog jag och mötte upp catalina så gick vi till rimini tror jag det heter och åt pizza, så jävla gott! Efter det vart det en sväng på stan, fick med mig turkost nagellack, torr schampoo och saker som jag ska pimpa min feta ipod med, kan slänga in en bild sen när den är klar. Sen vart den en glass vid maren och sen vart det för kallt så drog jag hem och inte gjort så mycket. Har kollat lite på provet som vi ska ha imorgon. :)

10.04.10

Vaknade tidigt idag igen, lika bra så! ska snart dra och träna body pump med jennifer och efter det ska vi dra till stan. Sen blir det att göra klart mitt svenska pm som ska vara inne imorgon kväll och en samhällsläxa. Sen när jag är klar med det får vi se om det blir en till hemma kväll eller om jag hittar på nått.

FULLT UPP

Jag har varkligen haft det fullt upp, vaknade vid 8 eftersom jag somnade galet tidigt igår. Så först kollade jag på 13 dagar för måste ha sett den för att kunna göra en läxa. Sen har jag storstädat mitt rum ( inte klart än ) . Och nu ska jag åka ner till baknen och fixa lite grejer och lämna tillbaka lite kläder på hm :) sen blir den hem och städa klart och plugga.

Frissan

Nu bär det av till frisören, hoppas det blir bra!

it's good

Idag så har dagen gått bra och allt har rullat på jätte fort. Vart en middag på stan idag med catta, och monica kom lite senare. Det vart massa prat och skratt sen drog jag och mötte upp jennifer för att gå på body pump. Och jag mår jävligt bra känner jag, happy girl!

Ojoj är så jävla chockad! Kan verkligen inte släppa det! HAHA crazy

10.04.07

Igår så gick dagen jätte fort tog en runda på stan innan jag drog til gymet och gick på afrodans. Efter afrodansen åkte jag, pappa och min storebror till Jula för min bror behövde färg till hans nya lägenhet och sen åkte vi hem till han och just en sån lägenhet vill jag ha! jättefin.

idag, nyss så har jag varit hos tandläkaren och spännt åt tandställningen så det blir väl soppa i några dagar då. Kl 19.00 blir det body pump, me like!

Ny vecka..

..nya planer,
Idag - plugga galet, se på top model 10 och legally blonde som jag har sett tusen gånger.
Tisdag - sola, stan, gå på afrodans och plugga
Onsdag - Tandläkaretid, träffa catta och gå till telgebostäder om dem har öppet :), sen vid 7 blir det body pump!
Torsdag - Frissatid och sen träffa denise
Fredag - plugga
Lördag - plugga
Söndag - plugga

Söndag

Dagen började med att denise och jag drog och solade solarium, sen har vi bara tagigt det lungt hos denise. Nu sitter jag hemma och är nyduschad. Ska snart dra till denise så ska vi åka och handla mat för vi ska ha en liten tjejkväll hos jennifer :) MYS. Dock inte fått några läxor än, I'm a bad girl!

Skärholmen

Idag så drog jag och jennifer till skärholmen för en shopping runda. Vart jätte nöjd med två saker och det va döskalle ringen och Cocktails boken som jag kommer ha stor anvädning för sen. Fick även med mig underkläder och mascara.

Later

Nu ska jag dra till denise för att ta en promenad i det fina vädret! GILLA

Body pump

Jag och jennifer drog på body pump kl 10 imorse och det var galet skönt väder! Nu  sitter jag i min säng med värk i ben och armar, ska snart hoppa i badet och det de lugnt och sen blir det plugga lite och ta dagen som den kommer:)

PÅSKLOV

Dem senaste dagarna i skolan har känt så meningslösa för man har aldrig fått nått gjort utan bara drivit tiden. Men nu är det lov som tur är. Just nu sitter jag och kollar allt som måstes göra och tänkte påbörja en uppgift om kuba krisen. Och imorgon blir det träning med jennifer och efter om det är sol blir det att plugga på framsidan av huset. :)

SKOLAN

Just nu sitter jag i skolan och har konferens och väntar på att min lärare kommer så man får något gjort!;) Och sen vid fyra tiden idag så har man fått påsklov, kunde inte komma bättre. Har massor utav plugg att göra, ska även på en shopping runda med jennifer, slinga håret blondt, träna ska jag nog också hinna med, tandläkartid och träffa catta så jag har fullt upp! :) Det enda som är tråkigt just nu är att det regnar ute, jag blir galen! Men det innebär att jag får sitta inne och plugga!

RSS 2.0