Ny säng

Frågan är ska jag köpa en ny säng eller inte? köpa, köpa inte, köpa, köpa inte.. vad blir det? hmm är ifall sugen på en ny säng ram och en ny madrass eftersom den sängramen jag vill ha är bara för 160 och 180 sängar och jag har en 120 säng tror jag..


Home sweet home

Äntligen hemma efter tre dagar som barnvakt. Igår så drog jag coh victor till södertälje och mötte upp Conni, jennifer och rorro, vi gick runt på stan och kollade på allt som hände. Kul att dom gör något sånt i lilla södertälje! Lilla victor fick fiska i fiske dammen och rida på en liten häst. Sen drog vi hem till mig så grillade jag med victor, conni och hennes lillebror och så sov vi hemma hos dem sen :) Ska bli skönt att få sova i sin egen säng har inte gjort det sen tisdags.




Torsdag!

Första veckan i skolan har vekligen gått jätte fort! Imorgon är det redan fredag och då har jag min andra spanska lektion och min första barteknik lektion :)

idag, imorgon och på lördag ska jag vara barnvakt åt lilla victor, det va min helg. Men på lördag ska jag träffa conni och hennes lillebror och då följer victor med så ska vi gå på stan :) Sen på Söndag ska jag hem till min farmor och farfar och äta lax, finns inget bättre!

Nu ska jag börja med min religion läxa så jag har den gjort

Zumba

Idag så gick jag på mitt första zumba pass och det var jätte kul men man märkte att man inte har tränat på ett tag.

Måndag

Min första spanska lektion gick jätte bra, va bara lite svårt. Efter skolan fixade jag lite saker och drog på stan med en vänn, fick med mig en jätte mysig tröja till hösten och en bh och en t-shirt. Jätte glad över sakerna som jag köpte idag,vilka fynd. Sen hämtade vi tequila och mötte upp denise med hennes hund shakira. Vi gick till ett ställe där vi kunde släppa löst hundarna och fan vad glad dom blev :)








Back to school

Snart ska jag sätta på sex and the city 2 och försöka sova för imorgon ska jag gå upp halv 7. Kl 8 börjar min första spanska lektion och hoppas det går bra. Efter den lektionen ska jag hämta tequila och dra till denise och låta hundarna leka lite, så ser min dag ut ifall :)

LÖRDAG

God morgon!
Idag ska jag möta upp catta för att luncha på nancys och sen får vi se vad vi ska hitta på men jag ska ifall vara hundvakt senare idag och kanske träffa denise.

en blid på min snygga catta ;)

Grown ups

Spelningen på centralen var grym som vanligt! Härligt drag och mycket folk.

Nu blir det film och jag tänkte se på grown ups :)

Äntligen hemma!

Har inte varit hemma sens tisdag för jag har varit barnvakt åt lilla victor och sen i torsdags började skolan och vi kunde inte fått bättre schema! Efter skolan drog jag hem till conni och åt grillat. Senare drog jag hem till min pojkvänn och sov över, det jobbigaste var att gå upp vid 8 idag på morgonen. Tror fredagar kommer vara mina favorit dagar, har bara en och en halvtimme och då har vi bartenderteknik. BÄSTA! Ikväll blir det att dra ner till centralen med conni och alex för att se på när min storebror ska spela med hans band.

movie night

Ikväll blev det den andra film kvällen med conni, vi har sett sex and the city 1 och 2. Nästa filmkväll blir det Avatar och Remember me, som jag kollade på tidigare idag.

Imorgon ska jag dra upp till stor staden och vara barnvakt åt lilla victor och är barnvakt till på torsdag då jag åker hem på morgonen och sen till skolan som börjar kl 13.00. Efter skolan så ska jag träffa catta, så som jag har saknat den tjejen!!!!

The hills

Titta vad som kom i brevlådan idag, det tog sin tid innan den kom men bättre sent än aldrig. Nu är det bara 4 säsonger kvar.



Dynamite


10.08.15

Veckan som har varit så har jag varit på lunch med sara, massa kvällar med denise och så hade vi en grillkväll, varit barnvakt och hundvakt, och varit med min pojkvänn. En bra sista vecka på lovet och nu är det 5 dagar kvar. Det ska bli skönt att få in rutinerna igen osv.

Barnvakt

Idag och imorgon ska jag vara barnvakt åt lilla victor och kommer hem på söndag igen. Fullt upp får se vad han och jag hittar på för kul tillsammans.  Kommer nog inte bli något bloggade till på söndag antar jag så vi ses då, bye

Grillkväll

Snart ska jag dra vidare mot denise för att ha en grillkväll och bara njuta av det fina vädret! Måste ju passa på nu när det bara är en vecka tills jag börjar skolan plus att jag ska vara barn vakt 4-5 dagar av dom som är kvar. :)

10.08.10

idag är det tisdag och det är två veckor och två dagar tills jag börjar skolan, lite smått panik över att det börjar så snart. Men det är bara och tänka ett år kvar, ETT ÅR! Nu gäller det att kämpa och få upp dom betyg som jag inte blev nöjd med osv. Plus att vi har praktik i ca 15 veckor, hoppas att jag hamnar på ett bra hotell där man inte behöver göra slav arbete men allt är inte en dans på rosor.

Har tillbringat dagen med denise och tagigt en promenad, snart så ska jag åka till ica maxi och köpa mat och sen åka till älsklingen. Och imorgon ska jag till stan och luncha med en väninna, ska bli riktigt kul för det var ett tag sen :)

Parkens Zoo

Idag har jag varit en hel dag på parkens zoo i eskilstuna med pappa och mamma. Det var faktiskt rätt så kul där men det hade vart roligare om jag inte hade infektionen som jag gick och gnällde om att de gör så ont. På vägen hem i bilen somnade jag och även när jag kom hem somnade jag i sängen, helt slut! sen ställde sig pappa och grilla i regnet, efter maten så kollade jag på Karate kid som var rätt så okej men man fattade ju vad som skulle hända. Och snart blir det Sex and the city 2, så som jag har längtat!

Fina dag!

Den började med att jag znoosade hela morgen till 11 då det bara var att springa till vårdcentralen, började med att hon i recepetionen var jobbig för jag inte hade med mig varken legitimation eller pengar.. Sen gick allt bra fick lite mediciner och nu är jag hemma igen. Ska åka mot denise nu för att ta en promenad och sen blir det ner till stan för att träffa jennifer :)

Onsdag

Idag åkte jag ut till taxinge slott med mamma, pappa och mammas vän och hennes barn :) Efter vi fikat och sånt åkte pappa och jag till stan för att köpa nya tights, tandborstar och tandtråd till mig. Och nu blir det film :)

The City

Idag så gick jag tidigt upp idag för att åka till stockholm med denise. Jag fick med mig silver schampoo och bytte storlek på en tröja som jag köpte förra veckan. Och nu mot kvällen kom Constanza och Linnéa för att kolla på Dear John och The last song. Ytters trevlig dag!

Fight for this love


Harpers Island

Igår så drog jag till denise och vi förberedde oss inför ett maraton som höll i 6 timmar, lite mer skulle jag tro. Vi kollade Harpers Island, det var 13 avsnitt och vi såg först 10 avsnitt och sen idag kollade vi på resten. Helt grym serie! Sen så kollade vi på The las song, den var väl fin. Ingen riktig höjdare men den dög!

Imorgon blir det ner till stan och impuls köpa nått som vanligt och kolla lite efter block till skolan eftersom den börjar om 18 dagar, tror jag det var. Så måste köpa massa block och sånt, har varit duktig och köpt massor av pennor ifall. Sen vid två ska jag till min bror och fira han för han fyllde 24 för någon vecka sen. Sen får vi se vad dagen erbjuder!

RSS 2.0