NYÅR!

Imorgon är det nyår och det kommer bli värsta röjet!!! Om det ändå vore så.. Först vid ett får vi gäster för att mamma fyller år sen vid 7 så ska vi äta smörgåstårta och efter det ska jag åka till denise. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på för nått. Sen vi två på natten lär jag dra till min pojkvänn eller nått. Men är glad att jag kommer fira nyår med dem som betyder mest för mig:)


update

I torsdags så drog jag och cat och kollade på Avatar i 3D. Den var jätte bra film men har sett bättre filmer. I Fredags drog jag och denise till stockholm, skit rea var det! Hittade ingenting förutom två parfymer och efter stockholm drog vi hem till denise och sov lite och tog det lugnt. Sen slingade vi mitt hår brunt och fixade med klipsen på denise löshår som hon köpte igår. Idag har jag varit hos mormor och morfar och fikat och nu kollar jag på männ som hatar kvinnor:)

God jul

Jag hade verkligen en underbar jul! Som vanligt firade vi den hos farmor och farfar men släkten. Först blev det dopp i grytan och sen kalle anka och fika till det och efter det vart det massa jul mat och sen när disken var klar så var det julklappsöppning :)Efter det drog jag till min pojkvänn och vi bakade lussekatter tillsammans och bytte jul klappar. Jag fick parfymen den nya DKNY parfymen som jag bara älskar!

Snart så ska jag gå ut med tequila och packa ihop mina grejer och väcka upp pojkvännen som fortfarande sover:) och sen ska jag dra hem för att duscha o byta kläder osv för ikväll ska jag till heron med catta och vi ska se Avatar i 3D.


STOCKHOLM

idag var jag i stockholm med catta och sen drog catta hem så fortsatte jag gå i stockholm med denise. Jag fick bara med mig julklappar och en tröja till mig.. så det blir att åka in till stan sen på lördag och köpa resten :) nu ligger jag i sängen och kollar på baksmällan:)

STRESS

Imorgon blir det stress julshopping på stan! Julklappar till min pojkvänn, min bröder pär och joakim och till mamma, resten har jag redan köpt till. Så ska jag fixa legg, jag är 17 år och om två månader 18 och fortfarande inte fixat legg, sorligt! hah. Sen blir det hårfärg och sånt:) en om jag drar upp till stockholm blir det jakt på en röd tröja eller klänning till julafton:) och sen blir det nog sligning hos denise men vi får se.

På julafton blir det massor av julmat (äter dock bara julskinka!), fika, kalle anka och mer mat och sen julklappsöppning och sen ska jag dra vidare till min pojkvänn. Vi ska baka lussekatter och byta julklappar och mysa! :)

Tisdag

Idag har jag varit på stan med min bror och det var kaos! Vi fick iaf tag på det vi skulle ha och sen drog jag till denise en stund och efter det hämtade pappa mig så åkte vi och handlade. Nu sitter jag i sängen ska snart i duschen och sen ska jag äta grekisk mat och läsa två färska VR tidningar :) Kan det bli bättre?

DET ÄR TVÅ DAGAR TILL JUL! :D och det verkar som vi iaf får en vit jul, perfekt!

julmys

I söndags och måndags har jag varit hos min pojkvänn och haft det mys. Vi har kollat på Anna Ankas jul, gjort julskinka i ugnen, varit ute med tequila och lekt i snön och haft dte kul :)
sötnosen älskar att leka i snön! :D


jag hade datan på högra knät och tequilas huvud på vänstra och mitt iallt la hon sitt huvud på datan och sov -.-

2010

Planer som jag har år 2010! 

  • Hjälpa till på begravningen osv.
  • Börja övningsköra och ta körkortet innan året är slut
  • I feb blir jag 18 år!
  • Strax där på ska jag tatuera mig
  • I maj kanske jag och denise ska åka utomlands!

helgen

I fredags så fick jag som sagt jul lov och sen när jag kom hem somnade jag sen ringde catta och väkte  mig så drog vi till stockholm och det var massor av förseningar osv.. Jag fick inte med mig en enda grej men catta fick med sig massor av julklappar :) Sen när jag kom hem vid 11 så somnade jag typ på direkten.

I lördags så drog jag till denise vid 6 tiden för att julbaka lite :) Det blev knäck och pepparkakor, eller pepparkakorna vart helt brända osv! haha.

våra knäck som vart jätte bra utan en massor av spill, bara lite.


en av pepparkakorna som klarade sig, dåligt bild kvalite!


Och idag ska jag nog dra till pojkvännen lr nått får sen :)

LOV

Yes, nu är det lov! Kunde inte kommit på bättre tillfälle! Så fort jag kom hem idag så gick jag och sov och vaknade upp nyss. Catta ringde och ville ta en tripp på stan så varför inte, älskar ju att shoppa! :) Sen får jag se vad som händer ikväll. Men det jag ville säga är att det är LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!!!

JÄVLA SNÖ!!

Igår hade vi skola i en och en halvtimme, skit skönt! jag och alexandra tog en tripp i tumba och sen åkte vi till södertälje och hämtade tequila och sen åkte vi till alexandras mammas jobb för hon skulle hämta en grej sen åkte jag hem med tequila. Hon var hemsk! drog som fan och jag har fortfarande ont i händerna från igår!



idag, jag älskar verkligen snön! MEN idag är alla tåg försenade och bussarna inställda ? vad är det för jävla skit? Farfar fick komma och hämta mig och conny på stan och köra hem hos för mina föräldrar jobbar. Nu inser man hur beroende man är av dem.

Tisdag

Idag har varit en perfekt dag. Dagen började med att det stor snöade ute och en lång sovmorgon sen kollade vi på en teater i skolan och hade en lektion sen åkte jag till södertälje där min bror hämtade upp mig och åkte till skärholmen. Jag fick med mig lack tights, jeans tights, skärp, kam, diadem och en t-shirt. Sen åkte vi hem till mig och åt mat och sen åkte min bror hem och nu ligger jag i sängen och nördar framför tv och farmville.

update

Fredagen, på kvällen var jag hos denise och kollade på idol finalen. lite tråkigt för man visste redan vem som skulle vinna! Så hann vi med att slinga hennes hår också, vart skit sugen på att slinga mitt hår med!
Lördag, Var jag barnvakt till cattas småsyskon.
Söndag, Åkte hem till pojkvännen och hade det mys. Behövde verkligen det efter de som hände i lördags.
Måndag, Vart kvar hos pojkvännen och på kvällen drog jag på kalas för min kusin hade fyllt år.
idag, ligger och försöker få turism skit gjort men går inget vidare som vanligt? sen har vi prov i svenska och sen har jag turism och efter det ska jag och min bror åka till skärholmen och shoppa :D längtar!

Tequila från igår, hon vart så till sig av allt snö! haha. undra hur hon blir idag när det är mycket mer snö än vad det var igår.
Bilden säger allt hon vart helt galen och sprang runt :D
 

JUST NU!

Vaknade upp för ett tag sen och utanför snöade det en massa! älskar det!
Hoppas att man får en vit jul i år.


Hon är i himlen

Jag vill bara att det här året ska vara över! Ett nytt år en ny start! Det har hänt massor av jobbiga saker det här året och nog den värsta hände idag.. :/ En i min släkt har dött, jag kan inte riktigt fatta det.. Det går inte, fick reda på det för kanske en kvart sen.. Tårarna slutar aldrig rinna, det är hemskt! jag visste att hon är sjuk, pappa hälsade på henne igår på sjukhuset och nu är hon i himlen:'/

Senare idag så ska man vara barnvakt, kommer ju gå att gå skit bra! har ingen lust att göra nått idag, vill bara ligga i sängen!!!!!!!!!!!

julbuffe & två prov

Igår hade jag sovmorgon till kl ett och sen var det bara att börja upp putsa bestik och duka upp för julbuffe, gästerna kom kl 6 och sen rullade det på. När jag hade slutat så kom pappa och hämtade mig och sen satt jag vid datan och har sovit.. känns som att jag fortfarande gör det.. snart ska jag börja fixa mig och sen plugga lite och sen iväg till skolan, har två prov idag, jippie! Sen blir det stan med pappa <3

max en kvarts sömn

Jag har aldrig haft så svårt att somna som jag hade inatt! sist jag kollade på klockan var det kvart i 6 på morgonen och sen måste jag ha somnat till och kl 6 på morgonen ringer alarmet på mobilen, ingen chans i livet att jag tänkte dra till skola efter att bara ha haft max en kvarts sömn. Så idag har jag bara tagigt det lugnt och ska börja packa väskan för ska vara barnvakt ikväll :)


Tatuering

Jag har haft massor av funderingar på tatuering som jag ska göra i februari. Jag ska tatuera in min pappas namn men vet inte om jag ska göra något mer. Jag vill inte göra någon meningslös tatuering som jag bara tycker är snygg utan att det ska betya något.

DUKTIG

Idag tog jag en sväng på stan fick med mig lösnaglar, dry schampoo och mat från nancys. Men när jag skulle ta ut pengar på mitt kort så tog bankomaten mitt kort! Tack vare ett misstag jag råkade göra med det i fredags! suck, men imorgon ska pappa ringa och fixa så att jag får ett nytt. Sen har jag bara vart hemma och pluggat turism, till ett utav proven jag har på fredag. duktiga jag.

PLUGG

Idag har jag pluggat till idrotts provet som är på fredag och nu ska jag börja läsa klart en bok som ska vara klart till imorgon. Sen ska jag dra till stan med catta och boka tid för att tatuera mig, som kommer ske typ när jag fyller 18år! längtar som fan. Sen ska jag till stan och kolla lite julkappar osv. Sen när jag kommer hem blir det att plugga samhälle och tursim.

Empire State of Mind


rubrik?

I lördags kväll drog jag hem till denise och vi bakade lussekatter, dem vart skit fula men gud så goda dem vart! efter det drog jag hem till min pojkvänn och bjöd han på mina lussekatter. Och han gillade dem! han sa vad bra att jag har en tjej som kan baka!


Sen igår/idag drog jag hem vid 3-4 tiden och sen skrev söta catta till mig och hon var bio sugen så det var bara att hoppa in i duschen och fixa sig. Vi kollade på trubbel i paradiset, ingen film jag skulle rekomendera. Okej om man typ laddar ner det och ska se den på kvällen som man sen somnar till men inte att kolla på bio! Och idag så fyller catta 17år! happy birthday to you. Stora flickan :D Nu ligger catta och jag i sängen och kollar på det okända, hihi

Första bilden på catta som 17åring!

LÖRDAG

Idag har jag varit en bitter fitta. Jag har surat hela dagen idag men har sovit lite nu så det väl bättre haha :P Snart börjar dance youre ass off på 3an :) sen dra till pojkvännen :D

IKEA

Yes jag är vaken och är duschad och sånt och catta ligger död i min säng. Kvart över 12 ska vi åka upp till ikea med min papps :) Sen blir det kanske stan om vi hinner eller så drar catta till jobbet och jag  till min pojkvänn :) Det blir en väldigt seg lördag.

Igår så hade catta och jag värsta planera för att göra massa kul, tror ni nått blev av elleR? vi tyckte det blev försent med skridskoåkningen så vi åkte hem till mig och åt sen stack vi till tempo för att handla de som fattades och då hade dom ingen saffran ? vad är det för skit så det blev idol ikväll iaf! hah


FREDAG

igår så var det jul buffe och det var skit tråkigt och jobbigt! Men nu är det två dagar till med julmat och sen slipper jag se mängder av mat tills på julafton :) idag har jag slagigt in julklappar, duschat óch ätit manna gryns gröt och ska börja fixa mig för att dra till skolan och efter skolan ska jag och catta åka skridskor på kungsan, får se hur det går med det! catta är typ skit bra och jag är inte ens närheten av bra haha . Sen när vi har tröttnat ska vi dra till mig och äta och göra lussebullar :D och se på idol. mys kväll med catta <3

gammal bild på mig och catta <3

Torsdag

Idag har jag fetaste sovmorgonen och det är perfekt! annars hade jag inte orkat dra till skolan idag. Idag så börjar jag kl ett och slutar vid 8-9 tiden för vi har julbord. Har inte så mycket mer att säga men alla får ha en bra dag, bye!
saknar dem här två mupparna! hah

Nyår

Börjar redan undra vad man ska hitta på för kul på nyår, bara den inte blir som förra. HEMSK! Men bara jag får vara med nära och kära så blir jag nöjd.

Vecka 49

Fullbokade vecka, perfekt!
Imorgon, Onsdag - julbord och träning
Torsdag - jobba på julbord kväll
Fredag - skoldag och sen åka till stockholm med catta och monica. Det blir skridskoåkning i kungsan och sen hem till mig och baka lussekatter och peppakaker och sen blir det mys och idol! längtar!
Lördag - träning och stan med monica efter träffa pojkvännen kanske
Söndag - mys med pojkvännen


julkalendern

Så här ser Julkalendern ut hemma hos mig, idag fick jag öppna en present.


jag fick en bok ? alla som känner mig vet att jag hatar att läsa böcker men ska ge den en chans iaf!

min arm

Jag har haft skit ont i min arm i nu 2-3 dagar, jag har inte tagit svinis sprutan så det kan inte vara de. Smärtan gör att jag har skit svårt att sova och göra saker. jävligt jobbigt!

Idag äre sovmorgon och det finns inget bättre! Ska börja fixa mig och se till att jag får med mig allt och sen dra vidare till skolan.


RSS 2.0