älska!

down down down

God morgon

God morgon, sitter här nyvaken ska snart hoppa in i duschen för att sen att åka till pojkvännen och hämta en sak och sen ska jag åka och hämta ut ett paket :) ikväll blir det fika hemma hos min bror och pluggande.

Min söta lilla fia är julfin!

whatcha say


från igår

Alexandra när vi åkte skridskor igår:)


gråa tights från h&m 150kr, svarta tights och t-shirt från gina tricot 100 st.


Örhängen från glitter 200kr, halsband och ringen kommer från gina kommer inte ihåg hur mkt den kostade

LÖRDAG

Idag blir det massor utav pluggande till Företagsekonomi provet som jag har på måndag. Ska ner till stan och läma in ett par skor till skomakaren och det blir färga håret. Efter det blir det mer plugg och sen ska jag till pojkvännen :)

Yes! jag har gjort catta beroende av Farmville på facebook! haha

catlin varga

idag vart det skridskoåkning på idrotten och det var förjävligt kul! Sen var det samhällkunskaps prov som gick skit! får göra omprov av något slag sen. Efter skolan drog jag upp och mötte catlin varga i stockholm och vi tog en shopping runda. Fick med mig lite saker, lägger bilder sen. Sen drog vi till cattas pappas resturang och åt o hämtade barnen. Just nu sitter vi och kolla på idol och efter det ska jag åka hem för jag glömde mitt matrial som jag behöver för att plugga.

break


091126

Idag var jag och Catlin på stan och handlade en massa! Fick med mig detta
läppbalsam och pensel till den så det inte kommer massa bakterier i den, från make up store.
 tre tavlor från gallerix.
julkapp till pappsen :D
naglar och hårfärg :)


pepparkakshus

Idag så gjorde hotell klassen pepparkakshus, mitt och daniels vart katastrof! haha men så går det när man jobbar med en kille och vänder ryggen en stund. Efter skolan drog jag till min pojkvänn och sen till coop för att handla lite saker sen så åkte jag tillbaka till min pojkvänn och somnade så vi skippade göra lussekatter idag, får göra det i helgen eller nått :) Nu så sitter jag och kollar på Grey's anatomy.

En bild på tequila när vi just hade köpt henne, då hon inte ens kunde komma upp i sängen som stod på golvet och man fick bära ner henne när hon skulle ner från säng och soffa.Nu har hon verkligen inga problem med det!hah


lussekatter

sprängande huvudvärk, nyser, hostar och snorar, det kan inte bli så mycket bättre ellerhur ? Imorgon blir det iaf skola och efter skolan ska jag handla lite saker och sen ska kanske jag och denise till tempo vid mig och hämta ut paket som vi har beställt. Jag kan ju inte hämta ut det eftersom jag har fortfarande inget legg och har ingen aning vart mitt pass är. Sen ska jag hem till min pojkvänn och baka lussekatter:D Sen på torsdag så blir det skola igen och efter ska catta och jag shoppa :D längtar!

Måndag

Igår kväll kl ett på natten så gick jag och mötte catalina för hon hade vart på bio och skulle sova hos mig. Slutade med att man bara fick ett x antal timmars sömn och när jag vaknade vid 6 på morgonen mådde jag rent av skit! men nu när jag har sovit och fått i mig lite mat så mår jag iaf bättre och ska gå på min sista lektion och sen ska jag hem till min pojkvänn.

to young

hittade den här videon i en blogg som jag är beroende av! Men åter till videon tjejerna är ju grymma på dansa och önskar jag kunde röra mig så bra men dom är ju för UNGA! crazy


The city maraton

jag älskar the hills men the city funkar lika bra! Och älskar när det är the hills/the city maraton på mtv. Något man kan kolla på och det är bra också! Så nu kollar jag på the city, väntar på att ugnen ska bli varm och pluggar samhälle. Många bollar i luften! Sen ska jag till min boy ;D


Igår kväll

Igår kväll så drog jag hem till monica någon timma och snackade o kollade på tv :)

Idag ska jag nog dra till min pojkvänn, kul! det va ett tag sen känns det som nu..


säng liggandes

yes box! idag blir man säng liggandes, näsan rinner och hosta har man. tummen upp, or what? Snart så tänkte jag göra klart arbetet om döden och sen plugga lite samhälle och turism. Kul lördag men vad ska man göra ?


memories

omg! hittade den här på youtube och den lyssnade jag och mina tjej kompisar på när vi va små och vi till och med uppträdde till den här låten haha! old times bitches

i torsdags

Helt otrolig kväll hade jag i torsdags med monica. Vi gick på twiligt och new moon på heron city, dock skulle min pojkvänn följt med men stackaren var sjuk så monica fick följa med i stället. Perfekt kväll som slutade med att man var hemma kvart över två.


Fredaaag

inte bloggat på två dagar men nu slänger jag inn ett inlägg. Idag så var jag i skolan och sen tog jag tåget till södertälje och drog å tränade med catta <3 efter att vi hade tränat så drog jag hem och åt pizza haha och nu sitter jag och kollar på idol och ska snart börja plugga.. så kul ska jag ha det idag! Imorgon ska jag och monica gå på aerobics kvart i 11 i en timme och sen kl 12 ska vi på afrodans :D fast vi får ju se om monica kommer, skulle inte förvåna mig om lillen skulle sova.

Catta efter träningen <3 hihi

Today

Idag så lyckades jag försova mig en timme och sen så hände en grej så jag missade sista lektionen men men.. När jag kom hem somnade jag,var död fisk! haha catta vet vad jag menar. Sen drog jag och tränade,där fanns det är jävligt jobbis polsk kärring åh! Efter träningen drog jag hem till min kära pojkvänn och han ska snart laga mat och jag sitter och pluggar. Ska göra ett arbete om döden, visst låter det kul ? ;)

shakira

mohaha bra låt! kan dock inte lägga in som video men här är länken. http://www.youtube.com/watch?v=W2ktaFohbKQ&feature=channel  

ååh ge mig TORSDAG

Twilight + New Moon = Torsdag kl 21.00 med pojkvännen.
åh kan det blir bättre? längtar verkligen! Men det låter inte så jätte lockande att sitta i en bio salong i 4h och 30 min. Men det lär nog blir kisspaus mellan filmerna så ska nog klara mig.

 

091018

hello everyone, idag hade jag lång sovmorgon och bara en lektion idag som var jävligt skönt! efter skolan så åkte jag hem och pluggade turism lite och sen somnade jag innan 9 och vaknade upp nu och kan inte somna om. Imorgon blir det fullt upp, absolut ingen sovmorgon! ska upp kl 6 och sen börjar man skolan 8 och slutar vid 4? tror ja. Sen ska jag till gymmet och träna tills  aerobicse börjar så ska jag gå på det i en timme:) Sen ska jag till min  pojkvänn och sova där, myys!

Mitt mål år 2010 är nog att få tillbaka min gamla hårfärg, vad tycks??

MÅNDAG

Idag så var jag i skolan och sen drog jag hem till min pojkvänn och sen mötte jag upp catta så drog vi till gymmet och tränade ett tag och sen har jag bara legat och degat i sängen. Men nu kan jag inte sova.. inte kul


:)


FREDAG

idag har jag varit i skolan och det gick fort:) nu är jag hemma och ska laga mat och sen dra ner till stan och dra ner till stan och köpa ett spel och sen ska jag till min pojkvänn. Får inte missa idol ikväll heller! :O eddie kommer åka ut, sorligt nog!

kan inte sova!

Ligger här i min säng och kan inte sova! Men tur är att jag börjar 2 imorgon och inte 8 på morgonen som vi skulle ha gjort idag.. Igår så var jag hemma med min pojkvänn och sen tog jag en sväng till stan och köpte blusch lust från make up store och i förrigår så var jag också med min pojkvänn.. Vi lagade mat tillsammans så fick jag en jacka av han. Typ en vind aktigt jack från märket 8848. Tycker det är kul att få saker, liksom vem tycker inte det ?

Måndag

Härligt härligt somnade 3 inatt så har bara sovit 3 timmar inatt. Vi får se hur den här dagen går, kommer vara helt död! Först har jag företagsekonomi och sen ska vi till riksdagen? åh kommer vara död! efter skolan ska jag hem och hämta saker sen ska jag till min pojkvänn och ikväll blir det jag som lagar mat :) haha

Fars dag

Igår så på kvällen drog jag hem till min sjuka pojkvänn, köpte hem soppa och massa sånt och tog hand om han hela kvällen :) idag så har jag varit hos min farmor och farfar och fikat och sen så drog vi hem så lagade pappa och jag mat tillsammans och snart blir det fika igen. Och sen ikväll ska jag hämta ut mitt paket från bubbleroom och efter det ska man iväg till min pojkvänn igen :) hoppas jag inte blir smittad bara!

091106

Helt slut! Glad att eddie klarade sig. Men mina  favoriter är eddie, tove och såklart erik, han blev det idag efter dagens framträdande:) Snart ska jag sova är jätte trött men ska upp tidigt imorgon för kvart i 11 ska jag gå på en timmes aerobics och efter det kl 12 ska jag gå på afrodans och sen ska jag kolla efter ett spel eftersom min pojkvänn har bara krig spel och sen kolla om jag hittar nått till catta som snart fyller år. Sen ska jag till min pojkvänn :)

En gång i tiden hade jag så kul så jag kissade på mig,hände en gång men ändå! helt otroligt jag vet! Men det var flera år sen som tur var ;)

IDOL

ikväll blir det idol med denise som vanligt! håller tummarna på att eddie klarar sig den här veckan också!:)

myskväll

ikväll blir det myskväll med pojkvännen. Det blir pizza, plugg, playstation och en promenad med tequila om det slutar regna annars får han gå själv ut med henne(a)

inte en gång till

Usch den här morgen var hemsk! Jag hoppas att jag inte behöver gå igenom allt igen. Att det som hände bara var något tillfälligt.Vill inte må dåligt igen, jag vill inte! jag kommer inte klara av det, inte en gång till.


BRITTAN<3


mimmi pigg

idag har dagen gått väldigt fort! hade en lektion idag och sen drog catta och jag ner till stan och spang runt där.. Jag fick med mig en sport bh, rött nagellack :D och en söt t-shirt. Och nu sitter jag inne på farmville och ska snart dra till skolan för jag har utvecklingsamtal som jag verkligen inte längtar till -.-

dagens köp


visst är den söt? :D framsida



baksida

MÅNDAG

Börjar veckan med att försova mig, tummen upp! men men jag går iaf på dom två lektioner som är kvar och efter skolan ska jag träffa min söta lilla catta och vi tar väl en sväng till stan och sen ska hon jobba och jag ska hem och hämta mina saker hemma och sen dra på utvecklingsamtal och sen åka hem till min pojkvänn o sova där:)


pluggis

Igår så var jag hemma i stortsett hela dagen men vid 7-8 tiden på kvällen drog jag och träffade denise och vi tog en promenad:) sen drog jag hem till min pojkvänn och vi spelade playstation till typ 2 på natten,HAHA . fett kul! och idag har jag bara suttit vid datan och pluggat och vart inne på farmville :P Senare ikväll lär jag väl röra mig hem och plugga lite mer.. Och ikväll blir det gossip girl:D längtar

RSS 2.0