LOVE THIS SONG


bloggen ?

bloggen är ju det sista man tänker på nu på sommaren när de är fint väder eller datan för huvudtaget! Inget inne sittande för mig. Dom senaste dagarna har jag varit med linn och monica på fastanäs och stekt, vart på girllfest, slingat håret, vart på birka paradise med denise och SOLAT så j*vla mycket! jag har till och med börjat flagna på ryggen.. Kommer lägga in massa bilder sen men orkar itne sitta vid datan nu ska laga lite mat och sen lägga mig i solen och kanske senre träffa monica och linn. :D

soool

igår vid 3 tiden drog  jag och monica och solade vid mini golfbanan och solade efter drog vi hem till mig snabbt och sedan till henne och lagade mat. Senare kom linn dit också och efter ett tag drog jag till min man och sov där :)

SUNSHINE BABY

Jag kom hem vid elva-tolv tiden idag och har solat sen dess och ska ut och sola mer nu igen, finns inget bättre! sen när solen försvinner på min baksida vet jag inte riktigt vad jag ska göra men vi får se vad som händer :) byee

I'M ALIVE

jag lever! jag vet att det inte har blivit mycket bloggade men det är dock för jag har bott hos monica som senaste dagarna och hon har ingen data, rätt så skönt! På midsommar hade jag så jävla kul! ojoj kunde inte ha fått en bättre midsommar.. Monica och jag började kvällen i ronna och åt med hennes mamma och vänner sen fixade vi en sak efter de sen drog vi hem till monica och där väntade linnpå oss.. Vi började dricka och sen gick vi till saltskog till en fest och va där ett tag och sen tog vi taxin till ett syrianskt bröllop, SÅ JÄVLA FINT! hah sen slutade kvällen hos en kompis. och nu ska jag hem till monica så hinner inte skriva så mycket mer men hoppas alla har haft en undrabar midsommar!

torsdag

Jag har inte hunnit blogga så mycket. I tisdags kom denise shit och hämtade mig och vi fixad saker hela dagen sen drog jag hem till catta och sen kom monica sen gjorde vi inte så mycket. sen nästa dag vaknade vi vid ett och sen drog hem så vi va i södertälje vidd 6 och senare drog vi till monica och va hemma hos henne och nu sitter jag här..Måste typ vara hemma till 4 idag för att min bärbara data ska på lagning och man ser INGENTING på skärmen nu för jag fick damp på den igår så.. orkar inte blogga mer nu..

Idag åker catta bort en vecka :( hur ska jag klara mig ?

THE PROPOSAL

Igår som sagt gick catta och jag på förhandsvisnings premiär för the proposal, filmen var jätte bra! Gud vad man skrattade i hela filmen. Så jag rekomenderar den verkligen! Efter bion gick vi till närmaste donken och åt så drog jag hem  :)


hahah inte den bästa bilden men vadfan:p

Idag så ringde denise och väkte mig och jag ville verkligen inte vakna men men nu sitter jag här ny duschad och ska snart packa väskan så kommer hon hit och hämtar mig så ska vi göra en grej sen drar vi hem till henne och solar kanske ? det är ju fint väder ute ju :D sen vid 4-5 eller senare ska jag dra upp till catta i stockholm sen kanske vi ska på fest vi får se hur det blir med det.. :) nu ska jag packa väska så bye! ;D

BIO

jag vaknade va att catta ringde men jag svarade inte för jag ville sova sen fick jag sms av henne och en annan kompsi så jag kunde inte somna om. Men ikväll ska jag och catta plus en till, vi ska gå på förhandsvisnings premiären av the proposal. Vi skulle ha gått på pilates idag men vi ville hellre gå på bio ikväll :D nu ska jag in i duschen och fixa mig :)


jag älskar söndagar

jag verkligen älskar söndagar för det är den ända dagen jag stannar hemma och sover och inte gör ett skit! okej idag har jag städat rummet och en kompis kom hit en stund. Men jag har också badat i badkaret och lagt face mask och sovit massor. Så som det ska vara  på söndagar, vilo dagen ? HELL YEAH!

söndag

God morgon
Igår så vart det inte mycket bloggande men jag och sara bestämde att vi skulle ut och äta eftersom att vi inte har träffats på länge. Sen så drog vi hem till denise och spelade kort sen blev det några goda drinkar sen drog jag och sara till en våran kompis jonas som hade fyllt 18 år igår så det va en liten fest men vi vart inte där länge menmen :)

juste jag är ju så jävla smart!!!! jag hade sönder min data igår :( bilden talar för sig själv

ni ser i hörnet är det som en svart ring och under som ränder och helt vitt :/


sova ?!

jag kan inte somna så jag sysselsätter mig med att lyssna på musik :)

















 


nu har jag lagt in massa låtar och vad tycker ni om min musik smak ? värdelös, bra, funkar eller jätte bra? :)

hej på alla nattugglor

kan blogga snabbt vad jag har gjort igår och idag, igår så drog jag hem till denise och vi spelade vänd tia och åt ben and jerry's half baked.Sen så gjorde vi inte mycket mer så somnade vi :) sen idag har jag sovit stort sätt av dagen sen åkte jag hem vid 7 tiden och duschade och sånt sen ville catta att jag skulle komma så jag har varit här med catta och linn hela kvällen och vi har inte gjort ett piss. Just nu ser det ut som båda ligger och sover men så skönt önskade jag också att jag hade det men jag ska ta natt bussen hem snart, i vanliga fall skulle pappa eller min bror hämta mig men nu har båda bilarna gått sönder på mindre än en vecka så.. :/


Är det ingen mer än mig som är trött på allt regn? JAG VILL HA SOL!!!


Ingen har väl missat?

Ingen har väl missat H&m stora rea?  , jag har iaf inte missat den! jag har redan beställt två par skor som jag hade med i något inlägg förut och som det ser ut nu så är det mer som ska beställas hem.

snygg jeans jacka som har kostat 298kr och kostar nu 179kr



Skorna kostade innan 298kr och nu 198kr, dom här två sakerna tror jag att jag ska klicka hem.


Har du fyndat något på H&m's rea ?

090610

idag eller ja igår så färgade jag cattas hår hela dagen och missade dansen och yogan :( men men jag har bokar in mig nästa vecka på onsdag så jag får gå då. Efter färgningen drog vi till våran kompis bal och kollade lite och melinda va sjukt fin! Sen vart de efter fest så vi åkte hem och bytte om och drog på den, jag drack dock ingenting förutom 2 klunkar så jag är stolt över mig själv.. Blev en tidig kväll också men det är nog bäst så

VILKEN ÄR DIN FAVORIT SMAK?


ONSDAG

Helt otroligt klockan är 7 nu och jag har redan varit uppe en timme och spelar musik på det högsta volymen men det är dock på min bärbara data :) Det började med att min hund fia väckte mig och sen dess har jag inte kunnat somnat om, funderar på att ta en promenad med henne snart.

älskar dig fortfarande fast du väcker mig vid 5-6 tiden på morgonen



HAPPY FACE

Idag så hämtade pappa ut mina skor som hade kommit, jag var rädd att storleken skulle vara fel men när jag kom hem och provade skorna så satt dom perfekt! Nu är det bara att vänta tills det blir fint väder så jag kan andvända dom.

Inte bästa kvaliten på min mobil kamera men whatever, idag fick jag hem VR och blondinbella på omslaget:)

ÄR DOM INTE SNYGGA?


pilates

Pilatsen gick jätte bra idag så tänkte börja gå på det varje måndag kl 16.30 till  17.30. Man vart inte svettig eller nått och de va jätte skönt att göra övningarna. Vissa var väldigt jobbiga men många var lätta o göra:) Och på onsdag ska jag gå på Afrodans och yoga så jag har något att längta till:)

love

jag verkligen älskar den här låten!

måndag

Min  dag började med att jag vaknade vid elva tiden och kom på att jag hade tandläkartid kl åtta imorse, inte bra!  är tredje gången nu jag har glömt men men jag tog en promenad i stället med fia och nu ligger vi i min säng och kollar på mtv eller ja hon sover tror jag:) Det kommer nog inte hända så mycket mer  förutom att jag, catta och kanske melinda ska gå på pilates idag kl 16.30 till 17.30, det ska bli kul.

COOLA linnen på only

finns även i grått, 179kr


finns även i vitt, 179kr

bad update

Igår hade jag gäster hemma eftersom att en av mina storebröder tog studenten, nu är det bara jag kvar som skata studenten, läängtar! vid 7 tiden drog jag hem till denise och bara tog de lugnt, sov över där för vi planerade att i morse att dra och sola och det gjorde vi också. Sen har vi inte gjort så mycket har varit helt död i dag men jag skulle ha gått på body pump men det blev inte av för jag är för lat -.- men men imorgon blir det pilates :)

visst är fia söt ?


vill gå på BIO

det finns massor av bra filmer som går på bio nu så är jätte bio sugen! dom här filmerna vill jag se

My bloody valentine 3D, jag måste bara se den! den verkar hur jävla bra som helst.
Fast and the furious, har velat se den sens den kom ut på bio,älskar alla andra filmer innan och hört av vänner att den är skit bra så jag har höga förväntningar på den här bion:)
Knowing, verkar ju as bra!
Baksmällan, har sett trailen på tv och verkar vara en rolig film.

tinaeva



sommarlov & studenten

Idag fick vi på tumba gymnasium sommarlov, härligt! sen åkte jag och pappa upp till torekällberget och mötte upp mamma, pär och alexanders flickvänn. Lite tråkigt väder för ibland vare regn och sen inte regn och sen regn och så fortsatte det menmen. Gud längtar verkligen tills jag tar studenten!

så här såg det ut på vänster sida om oss



och såhär såg det ut på höger sida, vi va 3 blondiner mitt i allt..hah


så gick mailn och jag ut bland alla glada studenter och gav min bror en groda och massa saker:)


GIRLS LOVE SHOE'S!

Idag fick jag sms av H&m att mina skor har kommit till nära dig lina så får be papap hämta skorna någon dag i veckan:) Sen gick jag in på H&m's hemsida och såg att dom har rea på skor så jag har beställt två skor till (a) 

har tänkt att köpa dom här skorna länge men aldrig blivit av så snart är dom mina!:D



dom här skornar köpte jag bara för att dom va så billiga, annars hade de bara blivit dom vita:)


BABY

Saknar diiiig!:'(

TRÄNING

Body pump på söndag 16.00-17.00
Pitaltes på måndag 16.30-17.30
Afrodans 30min + Yoga 30min på onsdag 19.00-20.00
 ( det va inte lätt att få med catta menjag mutade med chocklas så då gav hos sig:) )


ALLTSÅ HHAHAHAHAH! så här kommer catta och jag se ut på onsdag


stockholm here i come

jag testade min klänning idag som jag ska ha imorgon på skol avslutningen och min brorsstudent och då såg jag, den ser ut att spricka vid bröstet!alltså klänningen vid en knapp. haha så jag ska åka tillbaka till stockholmoch lämna tillbaka den och hitta en ny, kankse samma igen fast en som inte är sönder :)


TORSDAG

Igår så gick catta och jag på kick boxing 6 till 7 sen drog jag hem och duschade sen drog jag vidare till denise och sov över där :)sen nu idagär jag ledig,  jag har inte gjort  så mycket har iaf vart och solat sen drog jag hem såska börja städa rummet och sen duscha sen kankse jag får besök om inte så får jag hitta på något annat.

IMORGON HAR JAG SKOLAVSLUTING:D

090603

Igår  spenderade jag hela min dag i sängen och lär väl bli så idag också. Jag mår skit dåligt och orkar inte göraett skit det ända jag gör ´är sover och gråter. Gud vad patetiskt allt låter! menmen ska kanske dra på kickboxing idag.


<3

saknardigälskling!

R.I.P molly, fick 13 underbara år med dig och jag älskar dig sjukt mycket. 2/6 2009 kl 19.00 for min ängel upp till himlen<3

BROKEN HEART

jag är helt förstörd ligger här och gråter och vet inte vad jag ska ta mig till. Min hund Molly som är ska bli  13år i år, hon är väldigt sjuk! Så min pappa har bokat tid hos vetriären för avlidning och allt gick så fort, så idag kl 19.00 ska molly åka upp till himlen. Kan inte fatta det för jag har levt med molly sens jag var 3-4 år gammal och imorgon kommer hon inte vara kvar.Orkar inte skriva mer, orkar ingenting nu :'(

Ibröjan när hon började bli sjuk, hon va så vacker innan hon blev sjuk:/ nu har hon tappat massa hår osv..

tatuering

När jag fyller 18 år som bara är om några månader så ska jag tatuera mig på min födelsedag har jag bestämt. Jag har också bestämt vart den ska sitta och det är i nacken och det ska vara något som symboliserar min pappa men jag vet inte vad det ska stå. Min pappa heter Robert, vet inte om hans namn ska va med eller om de ska stå pappa eller nått sånt. Någon som har något förslag?

sol, stockholm & skärholmen

idag började dagen med sol på baksidan och sen va tanken att Mrs.x skulle komma hit men sara slutade visst tidigare så det blev inget idag. Men sara och jag drog först till stockholm och där köpte jag en söt klänning på salt till skol avslutningen och till när min bror tar studenten. ( men nu när jag kom ´hem vart jag skit sur, klänningen va lite sönder:'( ) och sen for vi vidare i det stek heta vädret till skärholmen och där fyndade vi båda bikinis. Kom hem vid halv 7 och bara vart hemma sens dess:)

ser nästan lite ut som ed hardly märket





den är finare på, lägger in bilder på fredag hur den ser ut på:)

sommar och sol o vi har korta kjolar ...

Nu har jag legat ute och solat med kokos oljan i en timme och tjugo minuter och ska ut snart igen behöve sitta i skuggan en stund! Så snart ska jag ut igen och sola igen och senare kanske kankse en kompis kommer hit men vid typhalv 4 ska iaf jag och sara dra upp till stockholm och kolla om vi hittar något.

Varje dag nu när de är sol kommer jag nog ligga ut på min baksida och sola för jag och min bror tävlar om vem som kommer bli brunast. Jag tror jag vinner men man vet ju aldrig för han ska ju åka utomlands i  sommar. Men omjag minns rätt så blir har mer röd och jag blir inte röd utan brun på direkten så jag har ett jätte bra pigment kan bara tacka min pappa för de :P nej nog snackat om det här nu ska jag ut och sola igen


Igår

Igår åkte pappa och jag till skopunkten för att leta efter ett  par skor, men jag hittade dock inga :/ sen mötte jag denise vid ica maxi så köpte jag kokos olja:) sen åkte vi hem till henne och sedan gick ut för att sola. Men de behövde denise verkligen inte! såå jävla brun! men men sen åkte vi lite moppe och sånt och vid 9 tiden kollade vi på i taket lyser stjärnorna , nja ingen höjdare  för jag har  aldrig gillat svenska filmer för vi svenskar kan itne göra film!

älskar den här kokos oljan! sak snart ut och sola!:D



den här fick jag av denise och jag bara älskar den! på tisdag ska jag och catta gå på magdans så :D

RSS 2.0