veckans träning

Måndag - Ledig
Tisdag - Lation 1h & body pump 1h
Onsdag - Powerwalk 1h
Tordag - Core 1h
Fredag - Body pump 1h & lationo 1h
Lördag - Powerwalk 1h
Söndag - Simning

har bestämt mig för att börja med något nytt varje söndag och det är att simma varje söndags morgn. Om jag har helt rätt så kommer jag jobba kväll 6 veckor i rad på söndagar så då tänkte jag passa på att ta en simtur. Låter som en bra ide? det får vi se på söndag!

29/2 -12

Just nu sitter jag och pluggar engelska som en tok och radio kanalen metropol på högst volym. Finns ingen bättre radio station skulle jag tro. Om två timmar ska jag gå på min engelska lektion och efter det blir det en rund på stan, ska leta glasögon! Får se om jag får med mig några par hem, förhoppningsvis får jag de så jag kan prova. För övrigt så händer det inte så mycket har skit ont i kroppen från gårdagen träning men de är ju skönt att känna att man gjort nått. 


busy lady

Hektiska dagar!!
Igår så hade jag skola från 8-3 och sen åka till jobbet o jobba 4-10. Och idag jobbat från 7 till 4 och sen tränat 2 timmar, har ont i hela kroppen! men de e så de ska vara! sen har jag pluggat. och så fortsätter de hela veckan. jobb jobb jobb skola skola o träna o plugga.. göttigt värre breh!
bjuder på en bild på mig för typ 4 år sen! hahahah gott skratt länge livet

puss på er ;)


MITT 2012

I'm ba a a a ck!
Mitt 2012 har börjat skit bra!, jobbar med ett jobb som jag älskar har gjort de sens mitten av oktober. Har börjat träna på allvar med min bästa camila. Och nu läser jag Engelska B och matematik på komvux. Allt bara rullar på, kan nog inte bli bättre. Eller jo om jag får en lägenhet så jag får flytta hemifrån det skulle var pricken på i. Är så tacksam att jag inte är arbetslös, fyfan tycker så synd om folk som är det, om dom själva vill va de så fine. Men underbart att veta att man får in minst 15000 tusen varje månad är en tygghet.. yust saying

RSS 2.0