never

jag kommer aldrig sluta att älska dig! ingen kan ta din plats i mitt hjärta, INGEN

shopaholic

Igår så var jag en heldag i stockholm och shoppade:) jag fick med mig hem

en söt tunika från h&m 250kr & en t-shirt från gina tricot 150kr
 

Skor från stadium 400kr & ett par träningsskor
 
sen blev det ett vitt vanligt linne från gina tricot 99kr och två ljusgrejer från indiska 150kr och en tunika från h&m men den ska tillbaka imorgon för hittade ett fet hål i den, hoppas jag kan lämna tillbaka den!  orkade inte ta kort på det:)

och idag köpte jag
stickad tröja för 200kr och en t-shirt från h&m 100kr
 

en t-shirt från h&m ca 70kr och nagellak från H&m 40 kr och lösnaglar från åhlens 50kr
 

OCH EN ROSA PLATTÅNG!:Dfrån åhlens 400kr och ett par blå aktiga tights från bik bok 99kr
 


mossgrönt ? nejtack!

Mitt hår var mossgrönt i mindre än två dagar och nu sitter jag med färg i håret och ska fixa naglarna och läser väldens bästa tidning, VR!

 


Btw igår va jag i stockholm och gissa vem jag såg där ? jo KEN RING med han tjej? fru? i don't know och två av hans urgulliga barn

 visst fick jag en snygg bild bakifrån ? ;) haha nått iaf


GIVE ME!

jag vill ha tillbaka mitt hår som jag typ hade för ett halv år, GE MIG!!!


MÅNDAG

Idag har jag vart hemma pga mitt hår! men pappa ska köpa färg till mig och sen ska vi hämta ut mitt paket från h&m och sen kör han mig till denise som ska färga mitt hår och hoppas det inte blir grönt men dte skulle inte förvåna mig för jag har otur när de gäller mitt hår. Sen ikväll ska jag hem till min pojkvänn och sova där inatt.

Imorgon har jag en grym sovmorgon och efter skolan ska jag springa in på gina och köpa lite kläder och sen leta efter träningsskor och sen ska jag vara barnvakt.


HÅR

Igår kväll gjorde jag något jag verkligen inte borde ha gjort! jag frägade håret lite till och det blev KATASTROF! tänker verkligen inte gå ut såhär så får be pappa köpa hem brun färg och bli brunett igen och jag som tycker de är skit fult! åhå!!!!

ADIDAS BABY

jag vill ha en ny väska men vet inte vilken av dom jag vill ha.

den här adidas väskan för 599kr, då andvänder jag den som träningsväska eller..


eller den här väskan som jag kommer andvända till vardags och kostar 399kr, svart eller vit ?
 

aerobics

Längtar, på onsdag tänkte jag gå på areobics kl 18.00 ska bli kul!

HELGEN

Helgen har varit jätte kul fast jag inte har varit på det bästa humöret men man kan ju inte alltid vara på topp ellerhur ? aja på fredagen så slingade jag och denise håret och catta färgade det brunt. Det var katastrof på mig så jag fick färga det igen igår/lördags och belv inte så mycket bättre så ska göra ikväll igen men denise och cattas hår vart jätte fint! Och så hämtade jag och denise ut vårat paket från h&m, där i hade jag en skinnjacka, linne, trosor och hårspännen :) Igår  så gjorde vi inte så mycket vi drog en sväng ner till stan och jag fick med mig en tunika ( som jag inte provade och vart besviken när jag kom hem så ska lämna tillbaka den imorgon ) och ett par örhängen från bik bok. Sen drog vi hem till denise och slingade mitt hår och sen GICK jag hem för jag var jätte sur men de va ju tur de eftersom jag glömde tydligen mitt busskort hos denise:) sen gjorde jag inte så mycket mer i lördags.. Och idag har jag kollat på the proposal , tagit ett bad och haft face mask och hårinpackning och snart ska jag börja plugga lite och senare ska jag till denise och hämta mitt busskort och sen till ica vid mig och hämta ut mitt h&m packet och sen till farmor och farfar och sist men inte minst ska jag till min pojkvänn :)

I torsdags fick catta se mig dansa till den här låten ;) var dock övertrött och flamsig så det förklarar uppträdandet catta fick! :D

BIO

jag vill gå på bio! jag vet att det bara var förra helgen jag gick på bio men jag vill det nu igen för de finns 3 filmer som jag verkligen vill se! Dom jag vill se är allt för min syster , the ugly truth och the final destination 3D och dom verkar hur jävla bra som hellst!

sleepover at denise

Jag vaknade för en halv timma sen inte bra! men men ligger i min säng halv död ska börja fixa mig och sånt sen så ska jag dra till denise skola med catta  för att hämta upp denise sen ska vi dra och köpa hårfärger osv! För ikväll så ska vi ALLA tre fräga håret, jag och denise ska slinga de blondt :D och catta ska göra de choklad brunt lr nått sånt tror jag de var. Sen så ska vi gör face mask och laga mat och kolla på film och ha en tjejkväll


MOCKASTÖVLAR

Hittade ett par mockastövlar på h&m och jag blev kär!
Kostar 599kr

 


shopping shopping shopping

En till shopping dag och idag fick jag med mig concealer från make up store, rosa vatten flaska, en jätte söt klänning från h&m och en anit bakterie spray från åhlens som man kan köpa lite över allt  :)  och så har jag tagigt hand lite om min pojkvänns hund och vart med den lite överallt med catta och denise :) sen köpte denise och jag mat på nancys och sen drog hem till henne sen har jag inte gjort så mycket mer idag förutom att catta ska sova här :D hihi


STRESSIGT

herregud vad stressigt det var på serveringen idag, mycket gäster men det var kul :) efter skolan så drog jag och mötte upp denise och vi drog till stan. Jag fick med mig en kavaj från vila, tights från bik bok med guld kedja, tights från h&m med silvirg kedja, en t-shirt från vila och ett par trosor från h&m :) efter de så drog vi och åt på donken, nyttigt jag vet hahah :D

tisdag

Idag så hade jag metorstid, svenska och URTRÅKIGA turism -.- sen har jag inte gjort så mycket idag. Imorgon så har vi servering och jag längtar? ojoj första gången haha. och efter skola ska jag och denise gå på stan så tänkte jag göra av med lite pengar och senare på kvällen ska jag till min pojke :P

en gång i tiden var allt så lätt

ROLLING STONES

Igår efter skolan så drog catta och jag till stan och jag köpte min efter längtade rolling stones t-shirten men dock funderar jag på att lämna tillbaka den.. vet itne varför men aa.. Efter stan så drog jag hem till min pojkvänn och har sovit där inatt och nu sitter jag ny duchad och väntar på att håret ska torka så ska jag börja sminka mig och dra vidare till skolan  :)

bilder från igår och idag

Tequila börjar bli en stor flicka!


Igår så vägde sig min pojkvänn och tequila för att se hur mycket hon väger :)

Catta i bilen till värmdö


HAHAH catta blir mosad av tre små ungar! :D


shopping och kräftskiva

Idag blir det stockholm för en snabb shopping runda och efter det ska jag på kräftskiva på värmdö med catta och hennes famlij, det ska bli skoj:D  Men nu ska jag fixa mig och sen gå till bussen så hinner inte skriva så mycket mer, BYE


11 timmar senare!
Jag hittade jeans tightsen och halsbandet men lätt var det verkligen inte att hitta halsbandet. Jag fick springa runt i varenda h&m butik för att hitta det. Jag fick som panik för jag inte hittade de plus att jag va mega stressad. Så gick jag in i den sista h&m för de finns typ tusen i stockholm! men iaf så hittade jag EN kvar och jag ville gråta av lycka haha.

Jag vet jeans tightsen ser ut att komma från torget. MEN dom ser skit snygg ut på och kommer ifrån vero moda och kostar ca 360kr.


visst har jag snyggt lakan? hahah NOT '. Halsbandet kommer ifrån h&m och kostar 130kr och finns typ bara svarta kvar eftersom jag hittade bara svarta förutom en.

plugg

Snart ska jag dra hem till min pojkvänn som jag inte har träffat på år och dar (a) men jag kommer i stort sätt att plugga näste hela tiden :/ det är synd om mig! haha men men imorgon ska jag till stockholm en snabbis och köpa dom slitna jeans tightsen, silvriga halsbandet och rolling stones tröjan. Jag kommer bli skit sur om inte rolling stones tröja finns och då kommer jag typ köpa något helt onödigt! haha aja.

Att jag ens försökte, vad förväntade jag mig ? aja vet att det inte värt att kämpa för någon som inte kämpar tillbaka.

HAHAAH hittade en jätte gammal bild på mig, jag har ju typ lika långt hår nu som då hahaha jag dör!!

stripaerobics, stripchair och umberellastrip

Jag och min närmaste vänn catalina ska börja på stripaerobics, stripchair och umberellastrip, eller det ser ut som det nu iaf. Hoppas att det blir av! Det kommer bli skit kul, jag har alltid viljat gått på det:) I can't wait :D

Catta och jag för snart ett år sen:) love you

HERON CITY

Hej hopp, jag ligger i sängen och är helt död! Idag efter skolan drog jag hem till alexandra och emilia. Vi satt på deras balkong för de va så fint väder. Vid 6 tiden så åt vi mat och sen körde deras pappa oss till heron city och vi kollade på Prinsessan som va en svensk film. Och om det finns något som jag inte gillar så är de svenska filmer men men ;)

Min kopp med o'boy ;D


fick en snygg profil bild på alexandra också när jag tog kort på när dom fixade sig :)


Kan någon hjälpa mig, jag vill veta vilka filmer han har varit med i! jag känner igen han så jävla mycket men kommer inte ihåg vilken film det är ifrån.

månadens must have!

Saker som jag måste inskaffa/hämta ut den här månaden:) den första och sista är redan avklarade!

  • trekanst halsduk från åhléns
  • slitna jeans tights från vila
  • silver halsband från h&m
  • Rolling stones t-shirt från lindex
  • h&m paket nr ett 377kr = en topp, två par örhängen i samma modell men i silver och svart och ett skärp
  • h&m paket nr två 655kr = skinnjacka, två hårspännen, ett par trosor och ett rosa linne
  • träningnsskor
  • svarta jeans tights
  • rosa vatten flaska
  • DKNY parfym
  • concealer från make up store
  • tights, linne & t-shirt från gina tricot
  • rosa uggs från din sko

idag är det en bra dag

Dagen började med att jag gick upp kl 6 och duschade och fixa mig, fast jag gick upp så tidigt missade jag bussen och fick vänta på nästa. Sen när jag kom till skolan så skulle vi duka upp och putsa bestik osv och sen kom gästerna vid halv 12 och allt bara rullade på.. skulle ha slutat 10 i 5 idag men fick sluta 10 i 3 istället plus att vi fick en biobiljett för att vi gjorde något test, kan det bli bättre ? hah nu ligger jag i sängen och är helt död skata ta en power nap och sen måste jag plugga.

Alexandra gumman när vi dukar upp a la carte


ska väl gå på en bio med min pojkvänn tror ja;D

STOCKHOLM OCH PLUGG

Det vart inte alls som de var planerat idag, denise och jag drog till stockholm och tog en runda. Jag hittade ett par jätte snygga jeans tights från vila som är ljusblå typ och lite sönder och ett långt silvrigt halsband från h&m och en DKNY parfym som både denise och jag vart kär i! men jeans tightsen och halsbandet tror jag att jag drar ner och köper på söndag och parfymen kommer sen efter den 25 :) Nu ligger jag i sängen och pluggar-.- jaja får iaf nått gjort som tur är!


tudels

Idag hade man en jätte låååång sovmogon and i love it! dock jag jag inte på sista lektionen för den suger! ska byta till något annat på den :) Nu sitter jag på min kompis denise skola och tråkar vi datorerna och väntar på att hon ska sluta.. Senare idag ska jag plugga så jävla mycket! önska mig lycka till haha bye


FRISSAN

igår var jag på frissan och skulle klippa 2-3 cm eller max 4 cm :) tror ni att dte vart så eller ? nej jag blev av med hela 10 cm om inte mer! GALET.. gillar det verkligen inte men som tur är så växer det ut! skolfotot nästa ? nejtack!

Ciara is the best!


dagens shopping

mina nya älsklingar!! som kommer ifrån din skos barnavdelning tror jag det var och kostar 300kr


SO CUTE!


en vit trekants halsduk från åhlens och kostar 200kr

sist men inte minst vart det en svart papperskorg


Söndag

Skorna och halsduken är köpt nu så jag är happyface ;D Nu sitter jag hemma hos pojkvännen och tar de lugnt vilket jag INTE kommer göra imorgon. För först blir de skola då jag har 2 timmars dans och sen när jag slutar vid 3 ska jag till stan och klippa mig och sen ska catta möta upp mig så ska vi till gymmet, men bara om vi hinner för cattas sista buss går 6, men vi hinner nog :D och efter det ska jag hem till min pojkvänn och sova där

Godmorgon

Nu sitter jag i min säng helt nyvaken och måste börja fixa mig och dra till stan och köpa halsduk och mina söta uggs. ( lägger in bilder på dom sen ) Efter stan ska jag dra hem till min pojkvänn. :)

Idag har jag skickat efter skinnjacka och ett par trosor och denise skickade efter någon tröja och sånt samtidigt:)


Hittade en gammal bild på mig och min farfar <3

LoveGame

let's have some fun, this beat is sick
I wanna take a ride on your disco stick

SKINNJACKA

Juste idag när jag och tjejerna var på stan hittade jag en ny skinnjacka som jag ska beställa hem :D
Den kommer ifrån h&m och kostar 500kr..

men jag vill hellre ha den här jackan men det är försent att köpa den nu eftersom den är slut i min storlek, finns bara i stolek 42 i affären. ( FAST I SVART! ) 



STAN

Idag var jag på stan med denise och catta! jag hittade en halsduk och JÄTTE söta rosa uggs och har lagt undan dom för att köpa dom imorgon!:) När catta och jag kom hem så gjorde vi vofflor och nu ligger vi i min säng och är halv döda!:) Ikväll ska jag till min pojkvänn så som det ser ut just nu sen händet väl inte så mycket mer idag.

Grill och stan

Igår efter skolan så kom catta hem till mig så grillade vi. Det tog först ett jävla långt tag tills vi fick i gång grillen men det gick tillslut! och köttet vart jätte bra;D sen kollade vi på filmer och sen tog vi en lång promenad med min hund fia :) sen satte catta på en film och jag somnade som ett litet barn.. och idag ska vi på stan med denise, vi ska gå jakt på en stor vit eller rosa halsduk idag :D

Godmorgon

Idag börjar jag 10 över 12 och är vaken nu -.- bara för att lilla catta som sov här inatt ska till skolan och ville låna lite saker så.. :) aja ska iaf in i duschen och fixa mig och sånt och sen sätta på en film och äta frulle :) BYE


tequila

Har just kollat på idol och ligger o väntar på catta som ska sova här inatt :)

visst är min sötnos söt? :D

klockrent!

Igår kväll så kollade jag och min pojkvänn på idol och när dom här två killarna kom in och lurade juryn så dog både jag och min pojkvänn i skratt, så jävla klockrena!


post till lillatina

När jag kom hem idag så hade jag fått post från H&m för mitt packet har kommit och från veckorevyn



och från veckorevyn fick jag french manicure, kommer dock inte att andvända det eftersom att jag tycker det är SKIT FULT när man gör sånt själv men det är ju såklart bara vad jag tycker!

H&M

jag har blivit käri den här klänningen som kommer ifrån h&m och kostar BARA 199kr!

och om den här hade funnits i min stolek hade jag beställt klänningen och den här tröjan :)

090909

Idag hade vi servering i skolan, sjuk tråkigt! men men efter skolan drog jag till stan för byta storlek på over size tröjan till s 34 och sen sprang jag på catta på stan så följde hon med mig till bussen så drog jag hem till denise som jag inte har träffat på år och dar känns det som:) Nu sitter jag hemma hos min pojkvänn och just ätit kräft sallad, skit gott! :) snart blire idol som börjar 21.00 på kanal 4

DAGEN SHOPPING


Over size tröja, skulle ha tagit storlek 36 men såg när jag kom hem att jag hade råkat ta 38 så måste ner till stan och byta imorgon till 36. från h&m 129kr


vet att bilderna är dåliga men toppen är skit fin på iaf!:) från H&m 99kr


Proffs dry shampoo från H&m 40kr, mascara från h&m 135kr

JAG VILL HA

Från lindex och kostar 200kr, köpa nu i veckan om den finns kvar? :)

SKOLAN -.-

Nu sitter jag i skolan och har turism, skit tråkigt? aja slutar skit sent idag och sen blire väl att jag kanske drar en stund till min pojkvänn eller så drar jag hem hittar på något vackert.  jaja jag och alexandra funderar på att byta från turism till något annat för det är inte som jag hade förväntat mig men jag ska inte klaga jag har varit på den här lektionen i 30 min.. Kanske ska ge det en chans aja vi får se.


sovmorgon

Idag har jag haft en lååång sovmorgon och jag börjar halv ett idag så jag tänkte sminka mig och gå ut med tequila och sen dra ner en snabbis på stan och sen dra till skolan då jag har först mentorstid sen svenska och sen turism i hundra år -.- slutar 10 i 5, kan det bli värre ?buhu

måndags kväll

Nu sitter jag och min pojkvänn och äter honungs melon och kollar på Roast på berns som är snart slut, så jävla kul. Ett gott skratt iaf :) Juste har beställt lite saker på h&m det blev en topp, två örhängen och ett skärp och imorgon blir det stan för att skaffa mascara och torrshampoo och kanske nått mer ?

GAH!

Idag insåg jag hur mycket som måste köpas/göras den här månaden.

mascara
torrschampoo
svarta jeans tights
gå till frissan och klippa mig
slinga håret
köpa ny concealer från make up store
köpa ett halsband från topshop ( om de finns kvar! )
tights
paraply
några toppar ?

kommer säkert komma på mer saker idag som jag måste inskaffa!



visst är halsbandet snyggt ?


Lady gaga en man ?

Ligger och kollar på the voice och dom tog upp att Lady gaga är en man ? jag tror fan inte! vet inte varför men jag gör bara inte det


stockholm

ska packa väska och dra till stockholm och vara barnvakt med catta och imorgon blir det gröna lund, ses då bye!



herregud..

..vad folk är jobbiga som ska hålla på och snacka om en bakom ens rygg, skaffa er ett liv vadfan!!!!!! jag snackar inte om er då behöver fan inte ni snacka om mig

Lördag

Nu sitter jag hemma hos min pojkvänn och väntar tills mobilen ska ladda lite så jag kan lyssna på musik när jag ska gå hem eftersom jag inte har hunnit fixa plus busskort än men det blir av senare idag eller imorgon. För imorgon ska jag till gröna lund :) Ikväll blir jag hemma eftersom jag inte klarar av min pojkvänns hund längre, biter sönder alla mina kläder!

FREDAG

hm nu så äter jag fruka och läser Glamour som jag fick hem idag för jag har redan läst ut VR som jag fick hem för någon dag sen. Ska snart börja fixa mig och dra till min pojkvänn :)


I gotta feeling


TAKEN

Nu ska jag sätta på en filmen Taken, så jävla bra! och försöka somna för jag tänkte kanske dra till skolan imorgon :) puss puss

OH YES

Jag mår bra, alltså jag mår verkligen bra! det var länge sen jag kunde säga att jag mår bra. Nu är jag pigg och glad ( eller jag har mina utbrott, bara att fråga min pojkvänn ) och jag mår inte dåligt alls som jag gjorde förut. Läkaren sa att jag skulle vara hemma från skolan i en vecka men hell no jag tror jag drar till skolan imrogon!


sjukhuset

Idag gick catta óch jag upp kl 6 för att sedan gå till bussen halv till sjukhuset. Först när jag ska anmäla mig så säger hon att jag inte står med så jag fick gå upp till dagavdelningen så löste sig allt så fick jag ett rum och snygga kläder och massa tabletter och shit.. sen va catta tvungen att dra till skolan så jag fick vänta till kvart över 12 tror jag de va så fick jag dropp och 10 min senare sövde dom ner mig och gjorde det som skulle göra.. Sen vaknar jag upp på uppvakningen och ligger och gråter! jag hade jätte ont men efter ett tag blev allt jätte bra för jag fick massor av smärtstillande, dropp och pencelin. efter en stund körde dom tillbaka mig till mitt rum där jag fick ligga och sova för jag var jätte trött! Sen när jag skulle gå och äta macka så svimmade jag till så fick sätta mig i sängen så kom sköterskan med macka och vatten och efter de sov jag lite till. Vid 4 tiden fick jag sockerlösning lr vad hon sa att de va för att jag skulle pigna till lite och så fick jag med mig massa smärtlindrande tabletter, sen vid 5 tiden tog jag taxin till min pojkvänn :) och nu väntar jag på att han ska laga mat.. det var allt för mig, bye

catta helt död på sjukhuset haha:P




god natt

Nu ligger catta och jag i min säng och håller på att somna. Vi ska snart gå och lägga oss för vi ska upp 6 imorgon bitti för vi ska vara på sjukhuset halv 8 imorgon bitti.. Och jag hoppas att denise mår tillräkligt bra så hon också kan vara där (a) men men. Ifrån inatt kl 24 måste jag vara fastande -.-  men önska mig lycka till

090901

Dagen började jätte bra idag och jag hade jätte lång sovmorgon men sen på bussen ner till stan för att sen ta tåget till skolan började jag känna hur kallsvettig jag blev och blev yr och mådde jätte illa! så det var bara att åka hem igen och nu har jag sovit i stort sätt hela dagen. Nu ligger jag och tråkar i sängen och väntar på catta som ska sova här i natt och ska följa medmig till sjukhuset imorgon och hoppas verkligen att denise blir bättre och att hon också är där!


RSS 2.0