TV

Nu sitter jag hemma hos catta och är barnvakt åt lilla viktor som just nu ligger och sover. Pratade just med catta som är på peace and love festivalen och där regnar det just nu, hhhaha! men vad gör de mig jag sitter ju ändå inne och kan inte njuta av solen. Inte nog med det jag kan inte få igång tv,så nu sitter jag med datan och mig själv buhu!

Nanny

God morgon folket! Idag är man en aning seg men snart tänkte jag dra upp till stockholm och ta en liten shopping runda och sen åka och hämta viktor så drar vi hem till honom. Ska ju vara barnvakt idag så det kommer inte bli något mer bloggande idag och imorgon eftersom jag kommer vara i stockholm till på fredag. Hoppas jag får in lite solning imorgon under dagen då jag e "ledig". Men nu ska jag packa det sista och gå mot bussen, BYE


ECLIPSE

herrgud säger jag bara! Först såg vi ju ettan och då gick det lite segt och sen kom new moon och den gick mycket fortfare och vilken lycka när man inväntade minuterna innan eclipse skulle börja! Det var värt pengarna och väntan. Filmen var oslagbar! jag som inte har läst någon av böckerna visste ju inget som skulle hända och chokad man vart i vissa sener. Men bra var den och ska lätt köpa den på video när den kommer ut! Nu ska jag försöka sova, God natt


bild lånad från veckorevyn

jacob, så snygg!

bild lånad från veckorevyn



Movie night

Idag har jag solat i flera timmar och städat mitt rum. Så har varit lite duktigt! Snart så ska jag ta bussen och möta upp conni för vi ska till heron och se alla tre twilight filmerna ikväll! :D Hinner inte skriva så mycket mer men ha en bra dag :)

God morgon!

God morgon alla pigga och glada. Det är sol idag igen men inte jätte varmt så får se om jag ska sola eller inte. Senare ska jag och denise inviga mitt kubb jag köpte igår :) Senare vid 7-8 ska jag gå på ett träningspass, det behövs! det var ett tag sen jag tränade.. någon vecka sen.. bad girl

Älskar söndagskvällar

ja ni läste rätt, jag älskar söndagskvällarna! Det blir alltid film med conni och något gott till :) Idag blev det film med conni, hennes lillebror och rorro. Kommer inte ihåg vad filmen hette men conni vart ifall skit rädd! och till det blev det fruktsallad, popcorn och chips.

sun

Tummen upp för solen. För någon dag sen köpte jag dem här tre sakerna och coconut tanning oil kan jag rekomenderar till dem som inte blir röda utan bruna och vill att det ska gå liiite fortare! ut i solen med er!

Veckans planer

Söndag - sola om det blir väder för de och sen gå på min kusins 18år grillfest.
Måndag - sola om det blir väder för de och gå på ett nytt träningspass som dom har på mitt gym som heter zumba
Tisdag - sola om det blir väder för de och gå på TWILIGT MOVIE NIGHT! alla tre filmer ska jag se med min bästa conni!
Onsdag - sola med denise och sen på kvällen vara barnvakt åt lilla viktor
Torsdag - Dra till rålis om det är är solväder annars blir det in till stan och shoppa lite. Sen hämta viktor på kvällen och vara barnvakt
Fredag - inga planer, kanske bio med mina tre bröder
Lördag - inga planer, kanske bio med mina tre bröder
Söndag - Gå på sex and the city med catalina

shoes

jag älskar mina nya skor jag köpte i veckan eller när det nu var. LOVE THEM!

midsommar

Detta år ska jag inte fira det, inget kan ju slå förra året! De var då jag monica och linn hade galet kul, glömmer aldrig! Men i år ska jag bara vara hemma och göra en egen pizza och njuta av att vara själv hemma, det var länge sen. Kanske får sällskap av min äldsta bror :)

en dag i solen

det bara bränner på min kropp just nu.. men har ändå inte fått den färgen jag vill ha, vill ha mer på bakbenen, bröstkorgen och ansiktet sen är jag nog nöjd. Vill ju inte vara blek inte! efter att jag storhandlade idag så drog jag till denise och vi gick och köpte jordgubbar och vindruvor och satte oss sedan på en brygga. Underbar sommarkväll!

sunshine

Igår så vare nog den mysigaste kvällen på sommarlovet! Denise och jag drog och handlade lite dricka, vindruvor och sånt och sen satte vi oss vid en brygga och hade en liten picknick och spelade kalaha:) Girllart!

Idag blir det ut att sola snart och sen blir det storhandla lite och sen får vi se vad kvällen erbjuder:) ha en bra dag

Picknick

Nu ska jag dra till denise och handla lite sen ska vi ha en liten picknick och spela kalaha :) MYSPYS!

stan

Idag har jag varit på stan med en vännina, fick med mig ett linne och en par skor från din sko. Älskar dem! :D kan lägga in en bild senare på dem! :)

Söndag

Det känns verkligen som söndag.. Idag har jag varit ute och gått min vanliga runda och gissa vad som låg mosad på vägen ? en orm!!! lite lättad att den var död en levande hade fått panik om jag hade sett den levande! Sen så har jag solat lite idag men det va för molnigt så ni sitter jag inne och segar som man ska göra på en söndag. Senare ska jag baka blåbärs paj och som det ser ut nu så kommer conni till mig och kollar på film :D

18års firande!

Idag på schemat var det att köpa present till 18åringen, dra ut och äta på crazy town i södertälje, dock smakade min plankstek inte alls gott! då jag dissar crazy town så jäkla hårt! Sen drog vi vidare och firade jennifer hemma hos henne. Dock var jag inte på det fest humöret men men. Kom hem för en timme sen typ och jag har kollat på saw 2.

När vi åt på crazy town


Hemma hos jennifer, båda bilderna är lånade av henne :)


10 DAGAR KVAR!

Så som jag har längtat och längtar fortfarande. Och nu är det bara 10 dagar kvar tills jag och conni ska kolla på eclipse! Vilken lycka!!! :D hahah

min soliga dag

Dagen började med att tequila väckte mig vid 5 tiden så det var bara att ta ut och rasta henne, ge nytt vatten och mat och somna om. Sen vid 10 tog vi en promenad och har varit ute i solen hela dagen. Nyss tog vi en timmes promenad i det fina vädret. Och duschade nyss för måste göras mig i ordning för jag ska till tandläkaren 4, hoppas det går bra!


Tequila idag när jag solade:)

Lycka

Idag solade jag cirka 6 timmar men de känns som jag fortfarande inte fått någon färg.. Senare på kvällen mötte jag upp conni, rasmus och rorro och har tillbringat kvällen med dem. Och sen åkte jag och hämtade tequila hos husse och nu ligger hon och jag i min säng. Det är en ren lycka att vara med henne och hon kommer vara här hela dagen imorgon och kanske sover över en natt till :)
min lycka<3

Tina hjärta solen

sol idag igen så ska snart ut och lägga mig och sola, att vara brun är så mycket snyggare än att vara blek! Så jag kämpar för fullt att få en fin bränna. Senare idag ska jag träffa conni en stund. Och ikväll ska jag gå på body pump och få träningsvärk;) gillart


Tisdag kvällen

Denna kväll har jag spenderat med denise, vi har tagit en promenad och lekt med hennes nya hund:) så träffade vi sara också. Hon har fått en sån fin mage, 24 veckor och så stor och kommer bli mycket större. :D avis!

Promenad

Jag är galet pigg eftersom jag somnade galet tidigt igår. Och såg att det är galet fint väder så jag ska nog göra som min vänn monica ska, ut och gå! nu jävlar! haha Sen får vi se om jag ska sola nått idag beror på vädret och senare idag ska jag träffa denise och vi ska ta en lång promenad

Duktig

idag har jag varit väldigt duktig! Jag gick på en timme step och efter det tog jag en power walk hem till mig. Och snacka om hur mycket det känns i benen nu.

Today

idag så har jag spenderat dagen med catta och vi har shoppat lite saker. Fick med mig ett nytt tränings linne, myrrolja som påskyndar nageltillväxten och nagelförstärkare. Nu sitter vi hos mig och spelar kalaha och fördriver tiden. Senare ikväll ska jag gå och träna step :)

långpromenad

Har haft fullt upp hela lovet och det fortsätter så.. Kom hem för någon timme sen och nu har jag bara tagit det lugnt och senare ska jag och denise ta en långpromenad och säkert kolla på någon film eller nått sånt :) myskväll

Lördag

idag gick jag upp tidigt och köpt ett busskort som ska hålla hela sommaren, sen drog jag och hämtade tequila. Var hos hennes husse en stund sen drog jag till denise och vi tog en långpromenad:) Sen 4-5 har jag och tequila legat
och sovit. Snart ska vi ut på en långpromenad.

jag och tequila när hon va en lite valp



regn

Jag tycker det är bra att det regnar idag, lite skönt! Dagen ska spenderas med denise. Ska börja fixa mig snart så kommer dem och hämtar mig så åker vi till denise :)

Torsdag

Idag har det varit fullt upp sens 7 imorse. Jag skev ett samhällsprov idag vi 11 och sen drog catta och jag till stockholm och shoppade fick med mig khakigröna shorts som jag älskar, vita shorts, ljusblå tröja och ett svart linne fick jag med mig hem. Sen lunchade vi på john chriss uteservering, älskar deras mat! Efter stockholm åkte jag till denise och fick träffa hennes nya jätte söta hund! Och efter ha varit där i någon timme så drog jag och pappa och åt mat sen mötte jag upp conni och rasmus och vi har varit ute och pratat, kom nyss hem och är helt död! Det var allt för mig idag, godnatt!


kalaha

Ikväll så grillade jag, conni, monica och roro hemma hos mig. Vi drack lite vin och spelade kalaha och hade det riktigt trevligt!
monica och jag spelade kalaha, men hon ville inte vara med på bild ikväll


roro var på hugget ikväll! :D


Imorgon har jag fullt upp ska plugga, få reda på hur det gick på undersökningen om jag har dyslexi eller inte, träffa catta och sova hos henne. På torsdag ska jag skriva prov och umgås med catta <3

grillning rond 2

Bloggar lite snabbt om kvällen. Ska nu springa upp till conni och vi ska dra och handla lite och sen kommer de massa folk till conni och grillar! :D åh soooommmmmaaarrrrlloooovv<3 hoppas alla kvällar blir såhär! :D kommer säkert in lite bilder sen från kvällen!

sommarlov

Idag har man fått betygen och sommarlov, SÅ JÄVLA SKÖNT! efter avslutnignen drog jag conni och rasmus hem till mig och spelade kalaha och åt grillat köt. Jätte mysigt och roligt, man känner att sommaren är påväg! :D

promenad

För ett tag sen tog jag, conni och rorro en promenad i lina hage. Hälsade även på moncia på hennes nya jobb, jätte kul att hon har fått det så Grattis gumman:)

Skansen

Idag åkte klassen till skansen idag, hade jätte kul! jag, conni och henns lillebror sprang runt där.. Jag fick klappa en älg unge men nog det coolste var björnarna! ville ta med mig en hem. Efter skansen så tog vi färjan till slussen och åkte in mot stan och där köpte jag shorts och örhängen och tidigare idag köpte jag en blommig klänning av en kompis, så jävla happy! Kom hem för cirka 10 min och nu ska det städas i rummet och plugga.

Imorgon är det skolavslutning, blommig klänning, vågigt hår, mina nya silverörhängen och kil klackar! ÅH! Ge mig bra väder imorgon tack! :D

mocarutor

idag blev det 4 timmars steka i solen för mig och blivit brunare, iaf vad conni säger. Hon och jag har bakat mocarutor och kollat på monster till svärmor. Innan hon gick så gjorde hon inbakade flätor på mig..

så antar att jag kommer ha affro imorgon eller nått. ( vet att tiden och datument inte stämmer men orkar inte ändra tid på den mobilen jag tog kort med) kikar ni in imorgon så får ni se resultatet och de bär av till skansen med klassen imorgon!

update

Det har blivit en dålig uppdatering här på bloggen så tänkte berätta vad jag har gjort dem senaste dagarn.
Fredags åkte jag vilse i stockholm som vanligt, Sen åkte jag ifall till tumba och gjorde en undersökning i typ 2-3 timmar. Efter det mötte jag upp jennifer på stan och åt på milanos uteservering och gick sedan och kollade på alla glad studenter!
Lördags så gjorde jag inte så mycket men tog en två timmars promenad med denise
Idag nu så ligger jag och solar som jag lär göra hela dagen! sen så vid 8-9 tiden kommer conni hit och kollar på film :D


sunshine

idag har jag solat i tre timmar, önskade att jag kunde sola mer men måste duscha och fixa mig för jag ska åka upp till stockholm och vara barnvakt och hoppas jag får lite plugg gjort. :) Blir sista pluggkvällen på länge!

Härlig sommardag

Idag har jag skrivit prov och det gick som det gick som vanligt. Efter det så mötte jag upp sara och vi tog en shopping runda, fick med mig ett par skor och nagellack. Vi åt även sallad på södertäljes bästa mat ställe, Nancys. Efter stan drog jag hem och kom på att jag glömde nycklarna så satt över en timme utanför mitt hus och sen kom jennifer och gjorde mig sällskap, tillslut kom vi inn. Vi har inte gjort så mycket bara tagigt det lugnt. Imorgon blir det glassa i solen men sololja, kanske skärholmen efter och sen ska jag till stockholm och vara barnvakt till lilla viktor:)

Långhelg:D

Yes har lång helg till söndag förutom att jag har ett litet prov som jag har pluggat som en galning till. Efter det ska jag nog kolla när studenterna padlar i maren i södertälje eller så drar jag och solar på min baksida:) Skriver mer ikväll måste börja fixa mig,
Puss

RSS 2.0