I LIKE


04.00

Åh, fattar inte varför allt ska komma på samma gång! Har märkt att det inte bara jag som är jävligt stressad över alla läxor. Jag vaknade vid 4 och har inte kunnat somna om! Har bara tänkt hur fan ska jag hinna med allt? Ibland har man inga läxor och sen mitt i allt sitter man med 10 st. PANIK. GE MIG LOV!


Veckans planer

Imorgon/Onsdag - Skola, stockholm med jennifer och boka tid hos frissa, plugga, gå på aerobics
Torsdag - Träna, omprov, svenska B, storhandla, laga mat till min pojkvänn och plugga
Fredag - skola, plugga, middag hos monica & sen krogen
Lördag - plugga
Söndag - plugga, skicka in PM, träna ?

TISDAG

Idag hade jag en fet sovmorgon och första lektionen var idrott och då gick vi genom HRL, faktiskt rätt så kul! Efter det hade jag psykologi, som jag vill gilla men det går inte för läraren undervisar så dåligt! BUHU! Nu sitter jag i sängen och ska göra ett arbete om biologiska perspektivet.


Guldbonus baby!

Yes jag har fått guldbonus från h&m eftersom att jag har handlat för 11354kr där sens förra året så då fick jag 500kr för att shoppa loss på h&m för! ME LIKE


Galet gamla bilder!

Jag kan verkligen inte somna så kollade runt på datan lite och hittade massor av gamla bilder som jag tänker bjuda på så enjoy.


Jag & jennifer på en bild lektion i 8-9


Petra och jag på stockholms gator, 2008


Herregud! haha jennifer, jag och josefine på en bildlektion


När jag satt i lobbyn i Gran Canaria, det var inte igår!


jag och jennifer på skolavslutningen i 9an


Jennifer, jag, melinda, sara, sandra, ilona och catta. Det va blonda tider det tjejer:)


FRISSAN

Idag så gick jag och jennifer till frissan för att jag skulle boka tid för att färga håret ljusbrunt. Men såklart när man pallar sig dit så var det stängt! Självklart! får ta och palla dit mig snart igen så jag får det gjort.

THE HILLS

Nu blir det the hills maraton på MTV tills alla repriser börjar visas på 5an som jag har missat. Men även måste jag skriva klart mitt pm så jag har det gjort, Måste också kolla igenom matten lite för att förra måndagen när jag hade min första lektion kände jag mig så dum för kom inte ihåg ett skit! sen måste jag svara på alla idrottsuppgifter som jag har prov på tisdag, tummen ner!

LÖRDAGSKVÄLL

Jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll, jag har 3 saker jag kan välja mellan och dem är 1. Äta på kina resturang med catta och några. 2. Dra på krogen med monica. 3. sitta hemma och tråka. Det lutar mot 3an eftersom jag har inte lust med något just nu :)

IN THE MIX


Mobilbilder

Har tråkigt så lägger in lite bilder från mobilen

haha jadu jag på en lektion, GÄSP!


Min kära vänn, såhär kul har vi på hotell lektionerna -.-


sara på kryssningen, när vi söp oss fulla! hahaha


Catalina när vi jobbade förra helgen


Sebbe och jennifer


Tequila älskling!


Alice i underlandet 3D

Ikväll blir det Alice i underlandet med Jennifer, längtar som fan!
Hört att den ska vara grymt bra.


Kan inte få nog

Jag kan verkligen inte få nog av den här låten, älskar den och videon!!!

YESTERDAY

Igår efter skolan hämtade pappa upp mig från fittja så åkte vi hem. Fixade mig lite och sånt sen var det bara att springa till bussen för att möta upp farmor, kusinen, faster och två till i släkten, ( vet inte vad dom är till mig ) för att åka upp till stockholm och äta ute. Hann innan vi åt springa in på gina tricot för att fynda ett linne. Maten var jätte god men kommer inte ihåg vad stället heter.. Efter vi åt drog vi till Operan och jadu.. vad ska man säga om den ? första sittningen som var 80 min höll jag på att somna flera gånger om, sen var det paus i 25 min och sen var det andra sittningen som var också i 80 min. Kan ju säga det är inget jag skulle göra om :) men kul hade vi iaf!
Linnet från Gina


Maja, Jonna och Kristin. Dålig bild jag vet! men åh! hah

borta

Det har inte blivit mycket bloggande eftersom jag har varit hos min pojkvänn dem senaste dagarna:) Jag har hunnit gått på aerobics, step, ätit kebab med sara, bakat morotskaka med pojkvännen, gått promenad med denise, tequila och sara, gått på arbetsinterjuv. Snart ska jag dra mig mot pojkvännen och imorgon efter skolan ska jag ut och äta senare på kvällen och sen gå på opera, yes du läste rätt opera blir det med farmor, faster och någon mer säkert:)

espresso

Just så tvättade jag bort sminket och gjorde mig en espresso och kollar runt på internet efter sommarjobb. Hittade ett idag på stan som skulle sitta så jävla fint! ska ringa dit imorgon och nyss hittade jag ett på sommarjobb.se .


Afrodans

Idag efter skolan tog jennifer och jag en sväng på stan och jag var på skojakt utan att hitta något. Efter det gick och åt på Nancys. Kl halv 6 gick jag och melinda på Afrodans och sen körde vi på kondition i gymet.

Schema
Måndag - afrodans + kondition
Tisdag - afrodans
Onsdag - aerobics
Torsdag - step
Fredag - vila
Lördag - vila
Söndag - BodyCombat och kanske latino

Hard work

Har just duschat och ska just börja fixa mig för att senare idag dra och möta upp catta på stan och sen ska vi dra och jobba. Det ska bli kul och få tjäna lite extra pengar ;)

BULLAR

Igår så drog jag hem till denise och vi bakade en massa bullar och kollade på let's dance som vanligt. Och letade efter kul grejer  på internet! haha

Här är en av alla bullplåtar!

NO MORE YOU


shopping

Vad gör ni när ni inte mår bra ? jag shoppar, så imorgon ska jag till stan och göra av med pengar. Enda sättet som får mig att må bra för stunden, det är iaf något! Och på lördag ska jag och catta jobba tillsammans, det ska bli kuligt! och på söndag ska jag kolla på repriser på 5! Och sen på måndag är det skola igen så det är bara att köra!

Kryssningsbilder

Tänkte bjuda på lite tråkiga kryssnings bilder!;)
Sara på tåget mot Vårthamnen


Sara visa vägen!


Plattar håret innan vi drog ut och gjorde båten osäker! haha not


Dagen efter, helt död & jätte hungrig! haha


Candy!


money maker


Vi väntade på lunchbuffen & var skit hungriga!!


Jag ville inte vara med på bilden, så hungrig var jag.


Mums efterrätt!


Sen fick vi besök av denise


Dagen efter ville vi smaka på nya drickar och denna var hur ÄCKLIG som hellst! bacardi mojito, snusk!


MUUUMS!


medans vi väntar på att båten ska komma i land


jadu;)


Ursäkta, Tycker du att jag har en stor rumpa? hahahahah


RUDE BOY


Kista VS Stockholm

Igår var jag i Kista med sara och fick med mig massa nytt hem som två gråa tröjer, lösnaglar, nagellack och smink. Efter en hel dag i kista så drog vi till sara och färgade hennes hår och tonade mitt, måste nog dock göra det igen för fick fel färg.
Idag ska jag åka upp till Stockholm med denise och kolla om jag hittar någon snygg ring eller nått fint inför kryssningen imorgon:) Och  ikväll ska jag och melinda gå och på street dance ;)

Bjuder på en bild från Valborg 2009, Sara, jag och melinda!

RSS 2.0