if we ever meet again


10.01.31

Sens i fredags kväll har jag varit hos min pojkvänn men ska dra hem senare idag för imorgon är det skola. Imorgon har jag bara kriminologi och efter det ska jag dra upp till stockholm och kolla om jag hittar något fint. Sen vid halv 6 blir det afrodans!:)

converse

Idag har dagen gått jätte fort, först hade jag naturkunskap och efter det samhälls prov som gick rätt så bra ska bara komplitera 3 uppgifter. Efter det drog jag ner till stan och köpte ett par ljusrosa converse (bilden nedan). Sen drog jag och toppade håret och sen fick jag med mig en jätte söt tröja från bik bok. Jag åt nyss och nu sitter jag med min mud face mask från m.u.s . Och snart ska jag dra till denise för att se på lets dance med henne, jennifer och kanske sara :) efter det drar jag över till pojkvännen.


700kr och kommer ifrån skorett


trött

så jävla trött! Dagarna är långa i skolan och när man kommer hem så orkar man inte göra någonting. Jag som har prov imorgon och har  knappt pluggat, tumen upp! Men det är skönt iaf att det är fredag imorgon!

I Can Transform Ya


The blind side

Igår kväll satte jag på filmen The bilnd side och den var verkligen skit bra och kunde inte somna tills den va slut fast jag var jätte trött! Rekomenderar verkligen den filmen!



Onsdag

Idag hade vi kvällservering och det gick väl som det gick! Kom hem för cirka 40 min sen och är helt död. Nu ligger jag i sängen och kollar på in to the blue och pluggar lite till på provet som jag har på fredag.

anna-karin stod i baren idag och glad som alltid!


Alexandra och frida dukade upp:)

helt slut!

Jag har varit igång sens 8 imorse och nu är jag helt slut. Vid 2 tiden hämtade pappa upp mig sen så fixade vi nytt bankomat kort för jag blev av med mitt och sen hämtade jag ut pengar från en chek och sen drog pappa och jag till siba med min storebror för han skulle köpa ny tv. Kom just hem och ska laga mat och efter det ska jag duscha och dra iväg till tumba för en filmkväll med girlsen från klassen:)

SNABBA CASH

Sens i torsdags har jag varit hemma hos in pojkvänn och åkte hem idag.. Ikväll blir det snabba cash med catta, är inte så sugen eftersom jag är jätte seg men blir nog piggare sen:)


Black eye peas


10.01.15

Ikväll blir det mys kväll hos pojkvännen. Sitter och väntar på att han ska komma hem för han är ute med tequila och köper pizza. Mums!


home

Provet gick jätte bra! iaf andra delen, första delen ska vi inte ens prata om. Efter skolan dog jag en sväng till stan och köpte dry shampoo och en ny mascara som heter pulse perfection, har hört att det är jätte bra! Snart ska jag dra till min pojkvänn, seeee you later


sitter i skolan

Sitter i skolan nu har har konferens lektion och det är verkligen skit tråkigt! Är jätte trött och hungrig och vill gå på lunch.. Senare idag blir det svenska prov och kanske en tripp till stockholm eller att jag dra hem och pluggar på idrottsprovet som jag har imorgon. wish me good luck!

home


I'm in love


H&M

jag älskar den här tröjan men ändå inte. Kommer bli skit snygg i sommar till shorts och en snygg bränna! Men såklart när jag skulle beställa den så var den slut i min storlek. håller tummarna på att den kommer in igen.



Nu ska jag dra till ica maxi för att köpa ben and jerry's :D mums

10.01.12

God morgon!
Idag vaknade jag vid 6 tiden och kunde inte somna om och jag som har fetaste sovmorgonen och börjar halv ett idag. Men men nu sitter jag här vid datan och är ny duschad och fixad ska snart försöka få lite gjort i turism.. Efter skolan ska jag hem till denise och fika och sen får vi se om jag drar till pilatesen kl 7 idag eller om jag stannar kvar hos denise.

24 dagar

Den 5 februair kl 14.30 ska jag tatuera mig, längat så mkt! 24 dagar kvar

helt slut

idag har jag sprungit runt på stan som en galning och ligger i sängen helt död och jag som borde rå plugga nu på de sista i turismen som jag ligger sååå långt efter i. Jag fick med mig två par örhängen, kjedehalsband och kort hållare eller vad det nu heter och sen fick jag med mig
skin serum, mud mask, all time, treatment mascara och dual foundation, allt är från make up store och gick ca 1300kr


blev även sminkad på make up store, man måste lyxa till det för sig iband också

Distance And Time


SNABBA CASH

Jag och mina tre äldre bröder har bestämt att kolla på snabba cash om en vecka på söndag. Hoppas att det blir av för det skulle vara kul och umgås med mina storebröder för det händer inte så ofta för att två har flyttat hemifrån och och alla tre har heltids jobb.

jag och mina bröder<3 bilden är från år 2008

10.01.10

Åh panik att det är skola imorgon jag är jätte trött nu för jag har vänt på dygnet och jag måste typ hålla mig vaken till 9 på kvällen för att kunna vakna sen på morgonen. Och jag måste få massor utav plugg idag gjort idag och imorgon! Funderar även på att dra på en shoping runda imorgon också, känner att jag behöver nya saker i min garderob:)


10 01 09

Hm god morgon på er! Känner mig så jäkla seg, kom just ut från duschen så ska börja fixa mig och sen blir det plugg och middag och vid 7 ska jag dra iväg till min pojkvänn. En väldigt slapp lördag men det funkar det också! tummen upp!

familjen<3

ikväll har jag, min bror joakim, min andra bror alexander och hans flickvänn, mamma och pappa kollat på let's dance tillsammans. fattades bara min tredje bror pär så skulle hela famlijen vara samlad och det va länge sen det var så. Efter det kollade jag och joakim på preacher. En väldigt bra film!


lovelovelovelove


istiden ?

herregud vad kallt det är ute! trodde jag skulle frya ihjäl idag men jag överlevde och nu ligger i sängen och värmer mig. Idag har jag varit på begravning i ytterjärna, det var verkligen jätte vackert! Har inte så mycket mer att säg än att det var vackert :') nu ska jag ta en power nap och senare få lite plugg gjort

favorit låten just nu!


I'm out

Nu ska jag dra i väg till ytter järna eller vad det heter, later..

skola?

yes idag började skolan men dock gick jag inte för att jag somnade runt 5 halv 6 imorse och jag skulle gå upp kl 6 imorse så jag stände av alarmet när det ringde och sov vidare.. Tänkte just dra vidare till stan men det får bli på tisdag för jag måste va hemma ifall farmor ringer och behöver hjälp inför begravningen.


wish list

MIN ÖNSKELISTA

samsung touchwiz pink,
inte säkert jag får den för pappa vill inte att jag ska ha en touch mobil.


Tatuering

Sen finns det ingeting mer som jag kommer på just nu förutom pengar


100105

jag kommer inte upp ur sängen.. jag har varit säng liggandes sen söndags kväll och så kan inte det fortsätta. Imorgon måste jag in till stan och fixa lite saker och på torsdag börjar skolan dock och efter det ska jag åka till farmor och farfar för att sen åka och förbereda inför begravningen som är på fredag och sen på fredag ska jag upp tidigt och fixa det som inte blev klart på torsdags kvällen och sen är det begravning vid 11 osv.. Sen efter helgen börjar skola på riktigt, ska bli skönt att komma in i rutinerna igen..

btw 27 dagar kvar tills jag fyller 18år!

shoes

jag bara älskar dem här skorna och snart är dem mina!
199kr från h&m

2010

År 2009 vill jag bara lämna bakom mig för jag förlorade min första hund molly, min bästa vänn, gammel mormor och en del av mig.. Så med det nya året hoppas jag på att det ska bli mycket bättre. Att jag blir en gladare person och tar inte alla förgivet att dem ska finnas där för alltid.

Världens bästa hund, saknar dig molly<3


14-15 år tillsammans eller vad det nu var

 


blev inte som planerat!

jag som skulle plugga och träna idag? blev att jag vaknade upp mellan ett och tre sen har jag fastnat i sängen.. Men jag har iaf beställt lite sommar aktiga kläder och sånt :)  längtar galet mycket till sommaren!


New moon

Ikväll har jag kollat på new moon och legat i min säng och tagigt det lugnt. Jag bara älskar twilight filmerna och längtar tills trean kommer! Nu sitter jag och kollar runt på internet och lyssnar på musik för jag kan inte somna men ska snart ta och sätta på en film och försöka somna. Det är ju en dag imorgon också. Och den här veckan börjar skolan också, tummen ner! Men det har varit skönt med lov och det behövdes verkligen för att ladda på batterierna.


chiladas

Igår så åkte jag och handlade mat och efter det tog jag och tequila en promenad från blommbacka till grusåsen och där mötte vi upp denise. Vi hittade ett ställe där vi kunde släppa löst tequila så hon fick leka av sig och efter det gick jag till stan och tog bussen hem till min pojkvänn. Sen så lagade vi kyckling chiladas tillsammans och det vart jätte gott! :)
Idag, har inte så mycket att säga har bara vart hos pojvännen och sovit och nu är jag hemma och kollar på 5an.
Imorgon blir det plugg en timme och sen på kvällen blir det aerobics/styrketrning

nyårslöften

Jag har bestämt att år 2010 ska bli ett  perfekt år! Och jag har tre nyårslöften och dem är 1. sköta skola bättre 2. skaffa ett jobb 3. skaffa körkort . Och självklart ska jag hålla dem, eller försöka iaf!


RSS 2.0