put your hands up in the air

Helt galet, jag vill bara få sommarlov! Glömma bort vilken dag det är och bara leva och ta dagarna som dom kommer. För nu är allt så stressigt och plugg, har tydligen två prov imorgon. USCH!

Stockholm

Hejsan, idag har jag varit i stockholm med sara och sprunigt runt i 5 timmar. Men det lönade sig, fick med mig 3 linnen i olika modeller, ett par korta svarta tights, begia tights och shorts. Fick med mig allt förutom en klänning som bara fanns i storlek 40 och 42 :/ Nu sitter jag ifall hemma och kollar på top model och pluggar psykologi.

hipp hipp hurra

Igår så åkte jag till stockholm med conni, alex och jennifer, fick dock bara med mig ett linne. Senare på kvällen tog jag det lugnt och kollade på stay alive och någon annan film som gick på tv.

idag- snart så ska jag börja plugga och fixa mig för vid 5 kommer släkten hit för att fira min älskade pappa:) Sen kanske jag ska dra och fika med sara och melinda, efter det ska jag vara med denise :D

Studentmiddag

Idag så har jag sovmorgon till två och till dess blir det en massa pluggande! På schemat idag är det förbereda inför student middagen och sedan servera alla glad studenter. Inte för att jag har någon större lust men vad ska man göra..
Imorgon ska jag på någon undersökning i 3 timmar och sen blir det EU prov och efter det blir det stockholm med Conni :) Hoppas det blir grillning med tjejerna senare på kvällen.

Onsdag

Hade en grym sovmorgon fick massa plugg gjort, sen så hade jag bara en lektion. Efter skolan drog jag och mötta catta och sara, och tillbringat dagen med sara. Och nu sitter jag hemma och ska plugga lite var det tänkt

TOPPEN

ÅH det känns så skönt när saker blir klart! Har bara några få saker kvar och sen är jag klar med pluggandet! Så idag har jag bara en lektion så blir det att plugga lite inför två kommade prov:)

HAWAIIAN TROPIC

Idag var jag och handlade lite saker inför sommaren och fick med mig tre saker från Hawaiian Tropic, älskar det märket. Första flaskan är cocos olja, den rosa burken är efter man har solat oc den tredje bruken ifall om man ska på fest, det är bronzing gel. Love it!

ny vecka..

..nya planer
Idag, vad tydligen ledig, kul att folk berättar men men.. har pluggat galet idag
Imorgon ska jag storhandla och plugga
Onsdag, fira pappa och plugga
Tordag, stockholm med conni men har fått för mig att vi har student middag att servera -.-
Fredag, grilla med några tjejkompisar om vädret tillåter
Lördag, Skansen med denise och på kvällen så kommer släkten hit och grillar
Söndag, filmkväll med conni ? haha nja inga planer än

Tjejmiddag

Igår så var jag i stockholm och yrade.Sen blev det stressigt hem och fixa sig för att sedan dra till melinda på tjejmiddag!:) God mat och härligt folk var det, tummen upp. Vart dock en tidig hemgång för mig men jag hade ifal kul:) Idag har jag inte gjort så, men nu ska jag göra svenska läxan och kasnke en till läxa om jag orkar. Sendare ikväll blir det baka äppelpaj till mig och conni.

CHANGED PLANS

Blev ändrade planer idag men har ifall legat i solen i två-tre timmar tills solen försvann på baksidan så väntar på att den ska komma till framsidan så jag kan fortsätta sola. Ikväll blir det ändrat ska dra och äta på Barolo med monica, conni och catta:) mysigt!

Planer

Idag hade jag idrottsdag och gick över en mil, solade, padlade och kollader på när mina vänner spelade kubb för själv hade man solsting typ.. mådde skit!
Imorgon tror jag att jag blir hemma och bara solar hela dagen och på kvällen blir det uteservering i stockholm med sara och kanske denise och melinda?
Lördag ska jag köpa present till melinda och fixa dricka och sen blir det tjejmiddag hos melinda!
Söndag, plugga och på kvällen drar jag till conni och kollar film:)

Love

Impress SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Jag har gått och blivit kär i ett par skor från nelly. BARA ÄLSKAR DEM!

Onsdag

Idag vare sista serverings dagen och det var så jävla varmt så man trodde man skulle  dö och det va ingen skillnad mellan inne och ute. När jag kom hem efter skolan så grillade jag, är beroende av grilla mat! Sen har jag pluggat i stort sett hela kvällen och kollat på tv.

Imorgon blir är det idrottsdag och efter det blir den stockholm en snabbis och sen hem och äta och efter det blir det nog kubb:)

Go och glad kexchoklad

Titta vad pappa kom in i mitt rum med..

.. mums!!!

i love the sun!

Finns inget bättre än solen just nu! Om det fortsätter med ett sånt fint väder så kommer jag vara galet brun inom kort, tur att man har bra pigment! Nog pratat om solen nu blir det pluggande för min del och sen blir jag bänkad framför tv.

du är det bästa som har hänt mig!

Happyness

Igår så drog jag och farmor till kyrkan där Viktora och Daniel ska gifta sig. Efter det tog vi en shopping runda i stockholm och åt på John Chris ute servering. Fick med mig hem 4 tröjor, ett par tights, 9 par strumpor och nagellack. Senare på kvällen drog pappa och jag till Nalen i stockholm och kollade när min bror spelade med sitt band.
Idag har jag bara varit hemma och nu på kvällen har jag bakat en hallon/blåbärs paj och sen träffade jag conni och vi har grillat och kollade på the perfect man.

I'm back!

Det blev inte en sån lång blogg paus. Men jag är ifall tillbaka!
Igår så hade jag en perfekt dag, gick på stan med jennifer under dagen och sen drog jag till mina kusiner och grillade. Senare vid 7 drog jag ner till stan och satt på ute servering med sara, jennifer och melinda tills dom stängde. Kul att vi umgås alla igen!
Idag, Snart ska jag börja fixa mig och äta frukost och röra mig mot stockholm med min farmor. Tror vi skulle kolla i någon kyrka och äta på ute servering och blir kanske lite shopping. Sen får vi se vad dagen erbjuder! Hoppas det blir lite pluggande för det behövs och att det blir uteservering kväll igen:) Gillar långhelgen galet mycket.

sista inlägg

Det här blir mitt sista inlägg på riktigt länge! Jag har fått en svacka i mitt liv just nu. Så kommer inte ha någon lust att skriva här mer. Har inte så mycket mer att säga förutom att allt är skit just nu men hoppas det blir bättre.

btw så kommer jag ha avstängd mobil i några dagar för jag behöver få vara för mig själv.

plugg

Idag har blivit en plugg dag, pluggat Naturkunskap och Hotell. Skönt att man har fått en del gjort idag ifall. Nu ska jag laga fisk och nudlar. Sen blir det lite mer och top model 13 :)

Lördag

Igår kom det hit 9 st tjejer och grillade. Mysigt mysigt..När alla drog vid halv 9 började jag städa och väntade på att pappa skulle hämta mig för jag skulle till farmor, dem andra skulle dra ut och röja men kände att jag inte orkade igår.. vid 11-halv 12 låg jag och sov. Idag är det en ny dag med nya planer. Ska snart börja fixa klart mig och sen blir det skärholmen med denise och jennifer, hoppas vi hittar något snyggt.

RSS 2.0